A+ A-

A kis kétszobás titka 2. rész

- Köszönöm, hogy én lehettem az első! – suttogta.
- Köszönöm, hogy te voltál az első! – majd kacéran rámosolyogtam. – Mit szólnál egy közös fürdőhöz?
Lee felnevetett. Segített felkelni az ágyról, majd egy cuppanós csókot adott a számra.
- A fürdőben találkozunk! – kacsintott, majd a popsimra csapva kiment a szobából.
Beszaladtam a fürdőszobába. Gyorsan beálltam a zuhany alá és egy kicsit megmosakodtam alulról, aztán vártam, hogy Lee is kövessen. De nem jött. Magam köré csavartam egy fürdőlepedőt, majd a keresésére indultam.
A nappaliban találtam rá a ruhái fölött guggolva.
- Valami baj van?
- Csak egy óvszer volt nálam. – egyenesedett fel. – Sajnálom.
- Én is. – szomorodtam el. Odasétáltam Lee-hez, aki gyengéden átkarolt és megcsókolt.
Ekkor halk pityegést hallottam, üzenetem érkezett. Kibontakoztam Lee öleléséből és elővettem a telefonomat. „Nor! Ha jössz haza, hozd el a kabátomat, múltkor otthagytam. Kösz, J.” Az idióta bátyám mindig mindenét elhagyja és teljesen természetesnek veszi, hogy mindenki utánacipeli a cuccait. Lee közben elvonult letusolni, én pedig elkezdtem Johnny kabátját keresni. A fogason nem volt, úgyhogy bementem a vendéghálóba, hátha a szekrényben megtalálom. Miután a felakasztott ruhák között sem volt, a szekrény aljában folytattam a kutakodást tovább. A nadrágja és a pólója alatt végre meg is lett a hiányzó ruhadarab. Ahogy a kabátot felemeltem, egy doboz óvszer pottyant ki belőle. Rögtön jobb kedvre derültem.
Lee ebben a pillanatban lépett be a szobába, engem keresve. Nadrágját már felvette, kezében egy zoknit szorongatott.
- Nem láttad a zoknim párját?
- Azt nem láttam, de találtam mást. – ezzel felmutattam a dobozt és rákacsintottam Lee-re. majd gyorsan odaléptem a fiúhoz és a nyakát átkarolva magamhoz húztam. – Most már nincs kifogás.
Számat a szájára tapasztottam és szorosan Lee-hez simultam. Keze fenekemre siklott, majd simogatni kezdett. Alám nyúlva kissé megemelt, lábam a csípője köré fonódott és éreztem, hogy egyre keményebb lesz.
- Lassíts!- bontakozott ki az ölelésből. Gyorsan eltolt magától, miközben mindketten hevesen zihálva vettük a levegőt. – Beszélgessünk egy kicsit!
- Beszélgessünk? Meg van ez húzatva? – gondoltam magamban. Legszívesebben sikítottam volna, annyira felpörgetett ez az egész.
- Figyelj Chilli, nemrég volt még csak az első neked. Ha most újra egymásnak esünk, fájdalmat okozhatok, amit nem szeretnék.
- Nem érdekel… - tiltakoztam és próbáltam magamhoz húzni.
- Engem viszont igen. – hárította el a közeledésemet, majd leült az ágyra és a fejét a kezébe temette.
- Nem értelek, előbb még nem volt ezzel probléma. Aztán kiderült, hogy nincs óvszer, oké, beletörődtem, hogy ennyi volt. Most kiderült, hogy mégiscsak van, erre visszakozol? Lee – tettem csípőre a kezemet – legalább nézz rám, ha hozzád beszélek! Mi a baj?
- Baromira akarlak! – nézett fel rám. – Ez a baj.
- Ez miért baj? Én is így vagyok vele. – kacagtam fel, majd egy gyors csókot nyomtam a szájára és felpattantam mögé az ágyra.
Óvatosan masszírozni kezdtem a vállát, a tarkóját, éreztem, mennyire feszült.
- Lazulj el, ígérem, nem harapok. – mondtam neki, miközben ütemesen továbbgyúrtam.
- Ahh, ez nagyon jól esik.
- Feküdj fel hason az ágyra! – majd arrébb gurultam, hogy legyen elég helye. Lee egy pillanatig habozott, majd végignyúlt mellettem, kezeit lazán teste mellé rakta. Gyorsan elővettem egy testápolót, majd felpattantam Lee fenekére, a krémből egy picit a kezemre csurgatva folytattam a masszázst.
Abby – aki pár éve elvégzett pár tanfolyamot – tanított meg néhány trükköt, milyen is egy jó nyugtató masszázs. Először azt szerettem volna, ha Lee teljesen ellazul. Természetesen erotikus masszázsról nem beszélt a nagynéném, de úgy gondoltam, hogy később majd feltalálom magam. Miután a lapockáit is átgyúrtam, éreztem, hogy a kezdeti merevség oldódik benne. Óvatosan a csigolyái mentén kezdtem egyre lefelé haladni, míg el nem jutottam a derekáig. Picit lentebb próbáltam csúszni, hogy a farpofáihoz is hozzáférjek, amikor éreztem, Lee teste újra megdermedt és egy nagyot rándult. Szétbontottam magamon a törülközőt és a sarokba hajítva már meztelenül ültem a fiún.
- Újra olyan feszes lettél! Talán kezdjem újra? – majd a melleimmel a hátát végigsimítva felcsúsztam a derekára. Lee villámgyorsan oldalra billent, így én a hátamra gurultam.
- Most én jövök. – ékelte be magát a lábaim közé Lee, majd lassan csókolózni kezdtünk.
- Olyan kicsi vagy és olyan törékeny. Nem érzed magad kényelmetlenül? Jól vagy? – kérdezte aggódva, de nem értettem, mire gondol pontosan.
- Persze, hogy jól vagyok, miért ne lennék?
- Erre célzok… - és kezét becsúsztatta a lábaim közé, majd középső ujjával végigsimított és behatolt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.83 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 szabogerzson 2018. 02. 8. csütörtök 23:47
Kritika elfogadva, pedig úgy éreztem, hogy érthető.
#5 A57L 2017. 09. 7. csütörtök 04:30
Zavaros írás.
#4 sunyilo 2017. 08. 8. kedd 11:58
Mehet a folytatás...
#3 cscsu50 2017. 08. 8. kedd 09:25
várom a folytatást
#2 Andreas6 2017. 08. 8. kedd 08:38
Tetszett, hála Istennek ismét egy jó erotikus írás, ami nem tucatpornó.
#1 Törté-Net 2017. 08. 8. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?