Hírek

DEC.
10.
2013

Édes sokas

A héten sokat dolgoztam, tényleg sokat... egy egész heti hajtást két dologgal lehet levezetni maradéktalanul, tánccal és szex-el. Legalábbis szerintem. Simán az utóbbit szavaztam volna meg, leszervezve egy édes akárhányast a klubban, ha az utolsó percben eszembe nem jut, hogy tettem egy könnyelmű ígéretet, miszerint asszisztálok egy táncórához, és utána egy röpke standard tánc bemutatóhoz. Kedvenc szexpajtásommal tudattam, hogy kicsit késve érkezünk a bűnös éjszakába, de megyünk, csak melegítsenek nyugodtan.Semmi gond, csak menjünk feltétlenül, mert meglepetést tartogat nekünk, valami olyat, amit biztosan szeretni fogunk. Hmmm, el nem tudtam képzelni miféle meglepetésre gondol, mert ugye a pompás teste már nem meglepetés, de igazi csemege, lévén jó ideje nem volt alkalmam kiélvezni... ugyanez igaz a gyönyörű feleségére is, akinél készségesebben, odaadóbban szeretkező nőt...


A bemutatkozás

Meleg nyári nap volt. Július derekán voltunk és kora délutánra járt. Nem határozta meg az érkezés pontos idejét, csak a napot. A ház, csendes, családi házas környéken állt. Autóval érkeztem, mint mindig mindenhova. Kényelmesen leparkoltam a feljáróra a garázs elé, majd az ajtóhoz léptem. Ami egyszerű fehér műanyagból van, széles üveg betéttel. A névtáblán csupán egy keresztnév: Eszter! - semmi egyéb. Csengő nincs, így bekopogok.
Amint az ajtó kinyílt, a döbbenettől bennem ragadt a szó! Bár a neten, amikor jelentkeztem, a nő elmondta, hogy nem mindennapi teremtés, erre mégsem számítottam. Egy nagydarab, dagadt, alaktalan, tokás, szöghajú, lóarcú, trampli, (nő?) állt előttem, aki kénye - kedve szerint fog most három órán áthasználni.


DEC.
9.
2013

Családi kapcsolatok 1. rész

Greg kopogás nélkül nyitott be a lány szobájába és megállt az ajtóban.
- Jajj Greg, - csattant fel Linda a fiúra nézve. - A szívbajt hozod rám. Nem tudsz kopogni? - kérdezte s visszafordult a televízió felé.
Greg végignézett az ágyon hasaló lányon. Tekintete elidőzött Linda halvány rózsaszín tangáján, mely szinte egybeolvadt hasonló színű feszes bőrével.
- Mi van mit akarsz itt? - nézett vissza Linda az ajtóból meredten bámuló srácra.
Szerette ezt a játékot. Érezte Greg pillantását magán, ahogyan lassan végigkúszik a kéjvágyó tekintet a combjain. Szándékosan nem váltott pózt, sőt pólóját sem húzta lejjebb a fenekére.
- Elegem van - csattant fel Greg - és behúzta maga mögött az ajtót.


Váratlan vendég 4. rész

Másnap reggel korán felkeltünk, mert a gyerekek nyári táborba utaztak. Reggeli után beraktam az autóba az összepakolt bőröndöket, és elmentünk a Keleti pályaudvarra. Míg Évával elkísértük a vonathoz a gyerekeket, Gabi elment valahova, mart vásárolni akart néhány szükséges dolgot. A vonat indulásakor a gyerekek sokáig integettek nekünk az ablakból. Mikor már nem látszott a vonat, visszamentünk az autónkhoz a parkolóba, ahol Gabi már várt ránk.
– Kaptál mindent amit akartál? – kérdezte Éva Gabitól
– Igen, felőlem mehetünk – felelte Gabika.
A szikrázó napsütés a kora délelőtti időpont ellenére forróvá tette a város levegőjét, és az aszfaltból is csak úgy dőlt a meleg. Mire haza értünk, már a vidéki levegő is átmelegedett, és amint kiszálltunk a légkondicionáló által lehűtött autóból, egyből elöntött az izzadság. A lányok is...


DEC.
6.
2013

A férjem és az édesanyja édes titkai

Tominak már egy jó ideje nem volt kedve velem kimozdulni sehova. Bár nem panaszkodott, de látszott rajta, hogy a kimerültség kínozza. Az utóbbi időben nagyon sok időt töltött bent a munkahelyén, a legtöbb hétvégén is dolgozott. Én a hagyományos, nyolctól-négyig munkarendhez szoktam az évek folyamán, el sem tudtam volna képzelni magamnak valami olyat, ami ettől eltér.
A diszkó korszakból már rég kinőttem, elvégre mégis túl voltam már a 28-on, de néha jól esett volna kiengedni a fáradt gőzt. Főleg a hétvégéhez érve. Semmi különös csak egy laza, pár órás este a barátokkal egy finom vacsora mellett, esetleg egy szolidabb és szűkebb körű házibuli. Hangulatos zene, egy kicsi tánc, nevetés, egy-két pohár finomabb bor... Nem hiszem, hogy ez túl nagy kívánság lett volna részemről. De ő ezt másképp gondolta. Mikor felvetettem neki a dolgot, rendszerint azt felelte, hogy...


A lányom fiúja 5. rész - Zsoltikával az edzőteremben

Olyan szuper volt Zsolti és Balázs állandóan harcra kész farka, a legutóbbi hétvégi bulin, hogy elhatároztam, hogy megkúratom magam néhány fiatal bikával az edzőteremben.
Szóltam Zsoltikának, hogy szervezze be a legjobb és legnagyobb farkú srácokat. Pár nap múlva, aztán ahogy megbeszéltük, az egyik késő délután elmentem a konditerembe. Jó szexisen öltöztem, tangabugyi, miniszoknya, feszülő póló és magas sarkú szandál volt rajtam. Mikor beléptem minden pasi jó alaposan megnézett. Már a vége felé jártak az edzésnek, de még hajtottak a fiúk. Mindenfelé izzadt kigyúrt pasikat lehetett látni. Kedvtelve néztem a fiatal bikák keményen feszülő izmait miközben átsétáltam a termen.


DEC.
5.
2013

Vele...

Egy kora nyári napon pillantottam meg először. Egy helyen dolgoztunk.
Első látásra beleszerettem, és azt mondta, ő is belém.
Határtalanul boldog voltam, de később elmondta, hogy van barátnője, kérte várjak rá, hamarosan vége. Mivel engem elvakított a szerelem, naivan belementem a dologba, de idővel világos lett, hogy én csak második lehetek az életében. Roppant dühös voltam rá, hogy így rászedett, de nem bírtam nélküle, mindennap találkoztunk a munkahelyünkön, folyton ment a flörtölés, és nemegyszer töltöttünk el egy röpke félórát a céges konyhában, vagy valamelyik irodában. Izgalmas és veszélyes játékot játszottunk, de én nagyon élveztem, és láthatólag Ő is jól érezte magát velem… Idővel felmondott, azt hittem soha többé nem látom, de pár hónapra rá ismét jelentkezett, és én majd kiugrottam a bőrömből.


Cica néni 2. rész

Egy hónap telt el a krumplipucolás óta és gyakran álmodtam Cicával. Ilyenkor ragacsos lett az ágynemű és nem győztem reggel a beszáradt foltokat kidörzsölni. Az elszíneződés viszont megmaradt és azzal már nem tudtam mit kezdeni. Amikor anyám friss ágyneműt húzott, akkor igyekeztem minél távolabb kerülni tőle remélve hogy mire vissza jövök már megfeledkezik a dologról. A taktikám bevált, mert anyám sohasem szólt ezért és amikor elújságolta hogy közelgő szülinapom alkalmából Cica meg akar lepni engem egy autós kirándulással, akkor madarat lehetett volna fogatni velem.
Izgatottan vártam a napot és amikor elérkezett végre, anyám rám parancsolt hogy indulás előtt alaposan fürödjek meg. Farmerba, pólóba öltözve vártam a négy órát és a WW bogár a jellegzetes búgásával pontosan meg is érkezett.