A+ A-

Ketten az erdőben 2. rész

Másnap Anna erősen zavarban volt. Láttam, hogy folyamatosan küzd magával, az érzéseivel, az eddig fel nem fedezett vágyaival, s lelkiismeretével, a hitével. Ha ezt nagyon röviden össze akarnám foglalni, küzd önmagával. Az eddig megélt 26 évével. Amikor felébredtem már ébren volt. Mint a félénk kiscica úgy húzódott össze, s folytak a könnyei. Tudtam, most sok minden eldől benne. S sok minden eldől bennem is. A házasságom nem volt sikeres. Feleségem a munkájának élt. A huszonegyedik század talán negatív csodája, hogy az asszonyoknak mindene a munka lett. Ezért nem is hibáztattam, sikeres kutató, már amikor elvettem tudtam, hogy a házasságban hárman leszünk, ő, én, no meg a tudomány. A romantika, a mindent elsöprő érzelmek nem férnek bele. S ekkor jött ez a lány, s jött ez a mindent elsöprő helyzet. Itt vagyunk valahol, fogalmam sincsen hol. Körülöttünk hatalmas erdő, még azt se tudtam melyik országban vagyunk. Valahol Európában, talán. Két napig vittek bennünket, amikor megálltunk, akkor is csak ablaktalan mellékhelyiségéket láttunk.
- Mit tettél velem… - hangzott fel Anna szájából a félelemmel, sírással teli kiáltás – ezt nem lett volna szabad! Eközben szinte űzött vadkért ökleivel döngette a mellkasomat, hogy szinte már fájt.
- Szerettelek, ahogy egy férfi szerethet egy nőt – válaszoltam neki. S miközben egyik kezemmel finoman lefogtam a kezeit, a másikkal törölgettem a könnyeit. Nem tudtam észrevenni, hiszen világos volt, hogy milyen gyönyörű. Mellei ágaskodtak, a mellbimbók hol megmerevedtek, hogy ellágyultak. Lelkemben őrlődtem. Legszívesebben ott helyben akár erőszakkal is magamévá tettem volna. Bele akartam hatolni. El akartam venni a szüzességét, ordítva akartam, vadállatként bele élvezni. Olyan vágyat éreztem mint még soha. Nem a szüzessége izgatott fel, hiszen volt már dolgom szűzzel. Hanem az egész lénye, az egész ártatlansága.
- Ez neked a szeretet? Ez, hogy megerőszakoltál? – kérdezte, de a teste és a mondatai valahogy nem voltak egységben. A mondatai támadóak voltak, miközben meztelen teste hozzám simult, s emiatt hatalmas merevedésem lett.
- Édesem, nem erőszakoltalak meg. Még ha lehetőségem is lett volna rá, akkor se tettem volna meg. Annál sokkal értékesebb vagy számomra, hogy megerőszakoljalak – válaszoltam, miközben az agyamban az járt, hogy de most itt, helyben le akarlak dönteni, rád akarok mászni, beléd akarom tenni, beléd akarok élvezni. Anna pedig egyre, egyre szorosabban bújt hozzám, melle a mellkasomhoz szorult, éreztem, ahogy kemény mellbimbói hozzám nyomódnak. Furcsa, kicsavart testhelyzet volt. Szinte feküdtünk, egymással szemben, éreztem teste forróságát, éreztem, ahogy zihál, s küzd magával.
- Oh, Istenem – kiálltott fel, s ajka az enyémre tapadt. Olyan erővel csókolt, mint még senki. Szinte véresre harapta a számat, durva volt. Ez volt rá a jó szó, durva. Majd hanyatt lökött, s a száját fogva sírt, s mentegetőző szavakat mondott:
- Bocsáss meg, kérlek bocsáss meg, nem tudom mi ütött belém…
- Miért kellene megbocsátanom – kérdeztem tőle.
- Nem szabad ezt tennem – nyögte – ez bűn.
Nos, igen. Gondoltam, hogy most majd jön a bűn témája. Sok vallásos lány, teljesen félreérti a szexualitás kérdését. Azt gondolja, hogy bűn, vétek ilyet csinálni. De a legtöbben igenis csinálják, s lelkiismeretük kínozza őket. Pedig a vallások tanítása nem egyszerűsíthető le ennyire. Semmi sem fekete és fehér. Amit én tanultam, az arról szól: mindent a maga helyén. Mindent a maga idejében. Megvan az ideje a csókolózásnak, s megvan az ideje a szeretkezésnek. Gondoltam belekezdek egy ilyen fejtegetésbe, de aztán nem volt rá módom és időm. Anna újból megcsókolt. Ez a csókja már nem volt olyan durva, mint az előző. Ez érzéki volt. Ebben a csókban Anna elmúlt huszonhat évének minden vágya benne volt. Benne volt az ébredő nőiesség, benne voltak, a szélnek elrebegett vágyak, benne volt a már-már induló ujjak, amelyek örömet és élvezetet akartak szerezni maguknak, de a parancsoló agy letiltotta az élvezet gyönyörét, s benne volt a kéj amelyet előző éjjel átélt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.95 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zsuzsika 2018. 03. 7. szerda 14:27
Rövid volt,de nem rossz
#9 deajk2008 2017. 10. 27. péntek 07:56
elment, de eléggé rövid lett 7p...
#8 A57L 2017. 08. 30. szerda 03:51
Nem tetszik,gyenge.
#7 cscsu50 2017. 08. 23. szerda 07:32
jöhet a folytatás
#6 sunyilo 2017. 08. 21. hétfő 19:41
Kitűnő, folytasd bátran.
#5 vakon54 2017. 08. 21. hétfő 09:44
Folytatnod kellene szeríntem.
#4 listike 2017. 08. 21. hétfő 07:50
Nagyon tetszik, város a folytatást.
#3 Andreas6 2017. 08. 21. hétfő 06:06
Nagyon jó írás. Több ilyen kellene.
#2 veteran 2017. 08. 21. hétfő 05:14
Tetszik!
#1 Törté-Net 2017. 08. 21. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?