A+ A-

Dana estéje

Egyszerűen csak álltunk az esőben. S jó volt akkor és ott csókolni. Jó volt érezni, ahogyan a teste hozzám simul, azt, ahogyan a karjába zár, magához szorít. Nem tudom mennyi idő telt el, de nem is ez volt a legfontosabb, hanem az, hogy éreztem, velem volt. Egymás karjaiba fonódva álltunk és élveztük egymás ajkát még egy jó ideig, mikor a vizes ruha és igazából maga ruha kényelmetlenné vált. Szerettem volna érezni a testét, azt, ahogyan végigcsókol, ahogy megérint.
- Menjünk fel hozzám, s legyen olyan szenvedélyes ez az este is, mint a tegnapi!
Suttogtam a fülébe és gyengéden egy csókot, nyomtam rá.
- Rendben!
Érkezett a válasz, egy szenvedélyes csók kíséretében.
Olyan hajnali 3 óra lehetett mire haza értünk. Az eső már szépen elcsendesedett. A hálószoba függönye alól még az utcai lámpák fénye szűrődött be, bár meglehetősen világos volt már az eső ellenére is. Mikor beléptünk a hálóba alig, hogy becsukódott az ajtó átölelte a derekam és simogatni kezdett, miközben a nyakam és a hátam csókokkal halmozta el. Egyszer csak megfordított, felemelt és ráültetett a dohányzó asztalra.
- Ez nem lehet igaz!
Akartam volna kommentálni az eseményeket, mire egy forró csókkal intett hallgatásra, hogy ne zavarjam meg munkálkodását.
Ekkora már olyan érzések korbácsolódtak fel bennem, köszönhetően talán az esőben elkezdődött eseményeknek, melyeket már alig bírtam féken tartani.
Tomi türelmesen, az érzékeimmel játszadozva bontott ki a ruháimból. Szinte egy simítással hagyta el a pántom a vállamat, és azt éreztem, hogy a felsőm lekerült, amit nem vettem volna észre, ha az ajkai nem kalandoznak ez idő alatt a számról lassan a hasamra. Imádom, ahogy levetkőztet. Azzal a játszi de mégis érzéki könnyedséggel, furfangossággal. Természetesen nem sok időre volt szüksége, hogy ugyan ilyen könnyedséggel a melltartómtól is megszabadítson. Imádott a melleimmel játszani és tudta, hogy mi az, amivel pillanatok alatt lázba hoz.
- Ez már kínzás!
Gondoltam magamban és egy határozott mozdulattal letérdeltem elé. Láttam azt a reménykedő pillantást a szemében felvillanni. Megsejthette, hogy mire készülök, ámde érzéki kínzásért, érzéki kínzás jár! Szép lassan elkezdtem lentről felfelé kigombolni az ingjét, közben minden egyes gomb helyére egy puszit nyomtam, feljebb és feljebb haladva. A mellbimbóinál elidőztem kissé, majd tovább haladva az állát csókoltam végül a szájához értem. Csók közben megszabadítottam az övétől, majd csókról-csókra ismét elindultam lefelé. Imádok ezzel játszani, Tomi erre nagyon beindul, s az ébredezés jelei egyre érzékelhetőbbek voltak, mire az alsónadrágjából kibontottam, úgy éreztem túl sok dolgom nem lesz az élvezet eléréséhez.
A nyelvemmel finoman nyalogatni kezdtem már teljes méretében elém táruló péniszét. Finom ámde hosszú mozdulatokkal, puszikkal jutalmaztam az előbb nyújtott teljesítményét. Mikor ránéztem, szemei szinte már könyörögtek, hogy vegyem a számba makkját. Imádom, amikor itt játszadozhatok vele. Megérkeztek az első mély nyögések, melyeket feltételezem, a nyelvem játékosságának köszönhettem, mely néha direkt hozzáért, néha direkt elkerülte a makkot a körkörös mozgások közepette. A kedvencét általában a végére tartogatom, de egy kis újítás miatt, már itt az elején hátrahúztam a bőrt, és úgy szoptam a makkját. Mikor visszaengedtem, ott felejtettem alatta a nyelvem hegyét, és megszívtam a makkját egy, hirtelen és mély sóhajtás tört ki belőle. Finoman játszadoztam a heréivel, és a kezemmel mozgattam a bőrt ameddig a nyelvem és a szám finom makkja, kötötte le. Majd mikor egyre szaporábban és mélyebb hörgésekkel vette a levegőt Mélyen a számba vettem ágaskodó falloszát, és finoman szívni kezdtem. Éreztem, ahogy elélvezett és finom sós spermája a számban talált menedékre. Ekkora már szinte csak a makk volt a számban és miután lenyeltem gyönyörének anyagát, még finoman egy-két szívást és egy nyalintást megengedtem magamnak.
Majd felállított és hosszasan csókolt. Miközben felemelt kivitt a konyhába és a pultra fektetett. Játékosan haladt ő is lefelé rajtam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.83 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Pavlov 2017. 11. 6. hétfő 01:09
Romantikus, az igaz, de pornósztorinak kevés.
#9 A57L 2017. 08. 30. szerda 03:52
Nagyon kezdetleges.
#8 cscsu50 2017. 08. 22. kedd 07:20
el lehet olvasni
#7 vakon54 2017. 08. 19. szombat 00:02
Netördjél a fikázókkal folytazsd.
#6 sunyilo 2017. 08. 18. péntek 14:28
Elkapkodtad, összecsaptad. Ahogy elkezdted, úgy kellett volna végigvinni. Ez így egy irodalmi ejaculatio praecox...
#5 sztbali 2017. 08. 18. péntek 12:05
Ez nen egy rövidített verziója valamelyik korábbi történetnek?
#4 Andreas6 2017. 08. 18. péntek 10:58
Szeretted volna szépen megfogalmazni, talán egyszer majd sikerül, most inkább csak mesterkéltnek, erőltetettnek hatott. Gyakorolj sokat, majd menni fog!
#3 veteran 2017. 08. 18. péntek 08:50
Elsietted.
#2 listike 2017. 08. 18. péntek 07:04
Nagyon közepes.
#1 Törté-Net 2017. 08. 18. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?