A+ A-

Egy újabb élmény a zuhany alatt

A zuhanyrózsából érkező víz hangosan csobogott le a fülke aljára. Lehunyt szemekkel néztem a vízpermet felé, hosszú barna hajam a hátamhoz simult. Nagy méretű kerek melleimet simogatni kezdtem, és nekidőltem a falnak. Jobb kezemet lassan csúsztattam le a hasamon, majd elértem csupasz szeméremdombomat. Miközben simogattam azt, arra gondoltam, gondosan borotválom a férjem kedvéért, ő mégsem lehet itt velem ma este. Miközben a bal kezem két ujjával a jobb mellem bimbóját kezdtem morzsolgatni, jobb kezem tovább haladt lefele vezető útján, és hozzáért a csiklómhoz. Elrántottam a kezemet, és levertem egy flakont. Ez kicsit kizökkentett a kezdeti mámorból, és arra gondoltam, hogy most nincs időm erre. Gyorsan lezuhanyzok, és már itt sem vagyok. Azonban visszagondolva beleborzogntam a pár másodpere tapasztalt pillanatyni érzésbe. Nem bírtam magammal. Ismét hozzáértem a csiklómhoz. Beleremegtem. Akarom.
Jobb kezemet még lejjebb vittem. Középső ujjam utolsó két ujjpercét újra és újra behajlítva és kinyújtva kezdtem el formás nagyajkaim közé egy kis völgyet varázsolni. Hátammal a falat nyomva lassan elkezdtem lecsúszni a zuhanyzó aljára. Miután leérkeztem, kis terpeszben, felhúzott, behajlított lábakkal kezdtem el tüzetesebben élvezni testem gyönyöreit. Bal kezemmel továbbra is a jobb mellemmel játszadoztam, simogatva, masszírozva azt. Eközben a jobb középső ujjammal tovább mentem, és pár centiméterre behatoltam a hüvelyembe. Innentől már magamban mozgattam az ujjam végét, lassan masszírozva bejáratom falát belülről.
Elidőztem ezzel percekig, majd mutató ujjammal is behatoltam a kelyhembe. Immáron két ujjamat mozgattam magamban, bal kezemmel pedig áttértem a bal mellem és mellbimbóm kényeztetésére. Ily pózban is hosszasan lazítottam a fülke alján pihenve, kiélvezve az egyedüllét örömét. Jobb kezem hüvelykujját ráhelyeztem érzékeny csiklómra, miniatűr párnaként használva azt. Élveztem, ahogyan a víz a fejemre és az arcomra érkezik, majd a melleim között elhaladva, a puncimat elérve folyik le a testemen. Elképzeltem magamat kívülről, ahogyan ott ülök csukott szemmel, és a víz a fizikát meghazudtoló módon pontosan a melleim között folyik el, hogy a köldökömön áthaladva két oldalról erősen súrolhassa a csiklómat. Milyen szép is lenne, ha az élet egyik legfontosabb alkotóeleme ilyen dolgokra lenne képes, és a csiklómat dörzsölve azt akarná, hogy önkívületi állapotban élvezzek el.
Mivel ez sajnos nem lehetséges, tudtam, eljött az ideje egy kicsit keményebben megdolgozni az élvezetekért. Épphogy elkezdtem mozgatni a kényes selyempárnán pihenő hüvelykujjamat, szinte önkéntelenül elkezdtem mozgatni a kézfejemet, ki-be csúsztatva a már bennem lévő két ujjamat. Tudtam, most leginkább erre vágyom, bármennyire is kívánja a csiklóm az érintésemet. Azonban őt sem akartam kihagyni a játékból, így bal kezemet lecsúsztatva magamon több ujjal elkezdtem dörzsölni a gyöngyszememet. Fokozatosan gyorsítottam a tempón, egyre hevesebben izgatva a megduzzadt borsószememet, egyre mohóbban, egyre mélyebben behatolva benedvesedett hüvelyembe. Folyamatosan mozogtam magamban, ringattam a csípőmet, izgattam a csiklómat, hangosan sóhajtoztva közeledtem a cél felé. Felidéztem a korábbi zuhany alatt maszturbálós emlékeimet, és már nagyon vártam az akkor átélt orgazmusok megismétlődését. A testemet elkezdtem egyre jobban megfeszíteni, a fejemet annyira hátrahajtva, hogy a víz ismételten egyenesen az arcomba érkezzen. Már csak néhány szöget kellett volna a sziklák közötti nyílásba vernem ahhoz, hogy azok biztosításával ismét meghódítsam a jól ismert csúcsot.
Ekkor azonban mintha bogarat ültettek volna a fülembe, azon kaptam magam, hogy nem hagy nyugodni a gondolat, miszerint a zuhany alatt már megint ülve, a falnak dőlve maszturbálok. Tudom, kicsinyesen hangzik, de akkor és ott úgy éreztem, túl sokszor élveztem már el ebben a pózban. Próbáltam nem ezzel a gondolattal foglalkozni, és ismételten ugyanígy, ülve elélvezni, a víz kellemes csobogására és érzésére figyelve. Azonban pont ez az érzés térített el a célomtól, mint ahogyan egy hirtelen lecsapó vihar állítja meg a csúcshoz nagyon közel járó hegymászót. Ugyanis ismételten a csiklómat két oldalról, nagyon erősen dörzsölő víz lehetetlen képe jutott az eszembe, a puncimon át csobogó víz érzésének hatására. Kavargó gondolataim miatt már tényleg nem bírtam tovább folytatni a hegymászást, mintha csak az a bizonyos hirtelen jött vihar csapott volna le rám. Így a csiklómat elengedve, ujjaimat kihúzva magamból, kezeimet magam mellé helyezve kénytelen voltam az orgazmus előtt néhány pillanattal leállni.
Lemásztam a jól ismert hegyről. Pár percig pihentem a falnak dőlve, elgondolkodva, egyre jobban lenyugodva. Gondolataimban egy új hegy után kutattam, amit meghódíthatok. Erre a fekvő póz formájában találtam rá, így lecsúztam, és felhúzott térdekkel terpesztve elfeküdtem a zuhanyfülke alján.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.59 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2018. 03. 7. szerda 14:38
Bele kezdtem és a felénél abba hagytam.
#4 A57L 2017. 08. 28. hétfő 04:42
Jól elélvezett.
#3 cscsu50 2017. 08. 26. szombat 06:46
untató
#2 Andreas6 2017. 08. 23. szerda 10:03
Biztosan jól megírtad, ennek ellenére nem tudtam elolvasni. Engem untat a maszti - legalábbis leírva. Filmen megnéztelek volna...
#1 Törté-Net 2017. 08. 23. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?