A+ A-

A férjem figyel rám

Lívia gangbang története
A nevem Lívia. 28 éves vagyok, szexinek mondanak. Szerintem is csinos vagyok, talán mellem lehetne kicsit nagyobb. Három éve házasodtam férjem,Ákos, aki 52 éves, és azt mondja, én vagyok az ő elégedetlen kis kurvája, Én nagyon imádom őt. Szexuális életünk nagyon izgalmas, sok szokatlan és lehetetlen helyen szeretkezünk, mindig bátorít vetkőzzem le gátlásaimat. Élvezzem a szexet. Különleges volt számomra, az élvezet filozófiáját megismerni, és az asszimmetria gondolata a szexben. A szerelmi szeretkezésből lassan átjutottam az élvezeti szex birodalmába. Két éve voltunk már házasok, amikor barátja András egy 40- es fickó, az Adrián, vitorlázásközben csatlakozott hozzánk, hogy fűszerezze a szeretkezést számomra. Óriási élmény volt orgazmusból zuhantam orgazmusba és amikor a két farkat megéreztem, két lukamban a csillagokban éreztem magam. Nem tudom összehasonlítani semmivel csúcs érzés volt. Még egyszer fordult ez elő az eddigi életemben, de azóta is izgat, mikor ismétlődik meg újra újra. Szeretjük, hogy piszkosan beszélgetünk egymással, és szeretem Ákost. Ő is kedveli, ha mindkettőnknek izgalmas az élete.
Otthon tél van de itt a Karibb tengeri télben, minden olyan más, fülled és meleg. Ákos beteg még az európai télben fázott meg. Harmadik éjszaka, elhatároztuk, elmegyünk egy bárba. Ákos azt mondta, hogy ez egy klasszikus hely, egy rövid, mély kivágású fehér ruhát választottam és gondolkodtam melltartón és akkor megláttam Ákost, hogy meztelen seggére húzza fel a nadrágot.
- Te miért nem veszel alsónadrágot? - kérdeztem
- Mert az éjszakai fürdőzéskor mindig elhagyom, - válaszolta Fürdünk kérdeztem meglepődve. Éjszaka minden lehet válaszolta, döntöttem, én se vettem fehérneműt.
Sétányon volt a bár, ültünk a teraszán élveztük a zenét és a koktélt.
- érzem, nagyon megszeretem ezt a helyet. - súgta Ákos a fülembe. A lábam között levő kezével az asztal alatt az én meztelen nunimmal játszott, nedves lettem. Gyere menjünk be mondtam Ákosnak. Az ajtóban egy kidobó ember állt, egy vékony és kicsi férfival ő árulja a belépőt végig nézz rajtam majd Ákos felé fordul
- veled van? - Ákos bólint.
- csinos, ha táncolni jöttetek akkor ingyenes, remélem, jól érezi magát hölgyem.
Beléptünk a félhomályos lilás fényű terembe Nem sokan voltak egy férfi társaság ült egy asztalnál egy lány egy fiúval a sarokban és egy pár táncolt parketten leültünk az egyik asztalhoz nem messze a férfi társaságtól. Ákos egy whiskyt rendelt én meg egy koktélt. Körbe néztem de szomorúnak látszott a hely, arra gondoltam, lehet hogy tévedés volt ide jönni. A Dj most új zenét indított egy tüzes kubai tangót. A táncoló pár botladozott a zenére odahajoltam Ákos füléhez, ugye felkérsz jelszóval. Belecsókol a nyakamban és már húz a parkettre. Nagyon szeretem a tangót. Ákos jó táncos volt és a tangót nagyon erotikusan jártuk, mindig olyan volt mintha dugtunk volna közben. Az asztalnál a fiúk figyelték a táncot látszik hogy tetszik nekik. Ákos is látja, ezért úgy forgat hogy látható legyen a mellem vagy a pinám. Az egyik,egy izmos vörös hajú harmincas férfi feláll az asztaltól és szám végére odalép hozzánk
- Lekérhetem? - A férjem bólint és egy pörgetéssel a férfi elé fordít. Jack vagyok Londonból. Szabad ?Mielőtt válaszolhattam volna karja átkarolja a derekam és magához húzz lassú olyan andalgós szám jött. Elkezdtünk táncolni a keze pillanat alatt a seggem masszírozza miközben körbejárjuk a táncparkettet és látjuk lányt, aki fiújával ül és a faszát simogatja. Jack észre vette hogy észre vettem
- Tetszik. Neked is, nem? -, csak mosolyogtam, és arra gondolok magamban: milyen lány az aki nem élvezi a gyönyörű faszt látványát. Nem tudtam megállni és tánc közben folyamatosan figyeltem őket.
Ahogy táncoltunk, Jack dörzsölget én azonban belefeledkeztem a szopás látványába és szinte észre sem veszem ahogy kivarázsolja mellemet a ruha takarásából. Érezni kezdtem a mellemet és a mellbimbóimat, tudta, hogy izgatott vagyok. Meglepődtem, amikor a lábam között éreztem kezét. Nem ellenkezek sőt átadom magam az élvezetnek. Megdöbbentem, amikor hangosan felnyögök, ahogy az ujját a nedves puncimba csúsztatja. A táncparkett mellett üllő barátai mosolyogva, figyeltek, hogy nyögök, és sóhajtok, miközben ujja puncimmal játszik. Nem hagyta abba, amíg a zene szólt,akkor megfogta a kezem és az asztalunkhoz vezet. Ákosra mosolyogva azt mondta: Köszönöm, a táncot élvezett volt. Szarkasztikusan azt,válaszoltam
- mindketten tudjuk, hogy az öröm az enyém volt. Leülök, és megkérdezem a mosolygó férjemet,
- szeretted nézni, hogy ujjazzák a feleséged ?
- Nem én voltam az egyetlen - mondta. Elpirulva elmentem a mosdóba.
Amikor visszatértem, a férjem Jackkel és barátaival ül, és intett nekem, hogy csatlakozzak. Ahogy mentem át táncparketten megint látom lányt de most már két srác farkán furulyázik. Nem tudtam megbámulni, mert Ákos már mosolyogva vár, és bemutatja új barátait.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.94 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 deajk2008 2018. 02. 1. csütörtök 08:58
Az análszex egy izgató dolog... 9p
#9 A57L 2018. 01. 9. kedd 03:31
Jó gruppen parti lehetett.
#8 vakon54 2017. 11. 28. kedd 19:43
johantiberius netörődjél a fikázókkal írjáltovább nyugottan.
#7 Pavlov 2017. 11. 28. kedd 16:58
Rég volt már egy jó gruppen történet az oldalon. Sajnos ez sem sikerült. Tele van durva helyesírási hibákkal, és kidolgozatlan, unalmas részletekkel. Ilyet inkább nem.
#6 veteran 2017. 11. 28. kedd 13:10
Lívia nagy kurva,nem megnyerő történet.
#5 cscsu50 2017. 11. 28. kedd 08:28
gyuri0926 : a múlt idő 2t a 2b melléknév fokozás ------ szép szebb legszebb , jó jobb legjobb
#4 listike 2017. 11. 28. kedd 07:27
Helyesírás elégtelen. A történet pocsék.
#3 Andreas6 2017. 11. 28. kedd 07:13
"én Lívia vagyok, a férjem boldog kis kurvája!" Nem, kedves Lívia, te egy oltári nagy kurva vagy!
#2 gyuri0926 2017. 11. 28. kedd 07:08
A Karibb az nem múlt idő , így elég az egy "b" is .
#1 Törté-Net 2017. 11. 28. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?