A+ A-

Nyári kalandom

Alapból elég visszahúzódó srác vagyok. Soha nem úgy gondoltam a kapcsolatokra mint a korombeliek. Manapság az lett az ideál, hogy pénteken elmennek bulizni az emberek, és ez legtöbbször egy egyéjszakás kalandként ér véget. Abszolút ez ellen voltam/vagyok, de hát ha egyszer dúlnak a hormonok..Ha nyár, akkor mindenki tudja
- Balaton. Én meg a haverjaim sem voltunk másként mikor eldöntöttük, hogy érettségi után lemegyünk a magyar tengerre. Június végére terveztük a kiruccanást, és már alig vártam a kezdetét. Kocsival mentük az egyik nagyvárosba, a parthoz, mivel addigra már négyünkből rajtam kívül mindenkinek meg volt a jogsija. Mikor leértünk az apartmanhoz, láttam, hogy a szomszédba nagyon jó testi adottságokkal megáldott, hasonló korú lányok húzzák éppen be a bőröndjeiket. Mondtuk is magunk között, hogy velük tényleg buli lenne megismerkedni. Miután kipakoltuk a cuccainkat és berendezkedtünk, elindultunk a partra, hogy a kora délutáni órákat a parton töltsük. Ahogy leértünk láttuk is, hogy a lányok már ott voltak, és az egyik nagy fa árnyékában fekszenek, beszélgetnek, és felénk pillantva nevetgélnek. Volt a közelben hely, így le is terítettük a törülközőinket és elkezdtünk beszélgetni. A fő téma az a négy lány volt természetesen. Már fel is osztottuk magunk között őket.
Nekem jutott a hosszú barna hajú, nagy mellű, babaarcú, kis szexi pocakkal megáldott hölgyemény. Miután kiveséztük a témát, be mentünk a vízbe, vittük a labdát, dobálni kezdtük, közben pedig lopva figyeltem a lányokat, akikkel később majd megpróbálunk megismerkedni. A vízben nem voltak túl sokan, ahogy a parton sem, mivel hétfő volt.Már vagy jó tíz perce szórakoztunk a vízben, mikor megindultak ők is, miután gyönyörű látványt nyújtva bekenték egymást napvédő krémmel. Ahogy közeledtek, áhítattal néztük őket. Csak akkor tértem észhez, mikor a kiszemeltem megszólított:
- Szia. Bocsi, hogy zavarok, de ti normálisnak tűntök. Csak azt akartuk megkérdezni a barátnőimmel, hogy nem tudjátok- e merrefelé lehet vízibiciklit bérelni? - a hangja is olyan aranyos, csodás volt, mint számomra a teste. Hatalmas erőfeszítésbe került, hogy a szemébe tudjak nézni végig.
- Egyébként Vera vagyok. - Mondta, majd bemutatta barátnőit, Dórit, Angit, és Zsanit.
- Szia Vera, én Dani vagyok. - válaszoltam kicsit zavartan, majd bemutattam a haverjaim, Patrikot, Bencét és Gabit.
- Én nem tudom, de Bence már járt itt.
- Igen, - válaszolta készséggel - kicsit lejjebb van a parton, de nem lehet eltéveszteni.
- Köszi. - mondta, majd elindultak a kölcsönző felé. Mielőtt elfordult, még jól megnéztem magamnak nagy, formás, feszes melleit, amit észrevett, és huncut mosollyal nyugtázott. Alig hittem a szememnek. Nem tartom magam túl vonzónak, de akkor már jó ideje kondiztam, és látszott is rajtam. Így hát biztosra vettem, hogy sikerülhet: le fogok feküdni vele. A hangjából, és arcáról is sugárzott az értelem, ami csak még szexibbé tette. Már majdnem a nyálam csorgott, mikor a többiek szóltak, hogy indulunk a lányokkal vízibiciklizni. Miután leadtuk a cuccainkat a csomagmegőrzőbe, elindultunk a parton, amerre Bence vezetett minket. Annyit nem dumáltunk Veráékkal, de majd annak is el jön az ideje
- gondoltam. Mikor oda értünk, mondta az ember, hogy van egy 10 fős járgánya. Egy órát fizettünk, ami gyorsan, felületes beszélgetések közepette telt el. Miután beesteledett visszatértünk az apartmanokhoz, ahol külön váltunk. Este, kis meglepetést okozva kopogtak a lányok. Mondták, hogy el mehetnénk inni valamit, végül egy helyi családi kocsma kültéri részén állapodtunk meg. Egyből Vera mellé ültem, aki egy lenge egyberuhát vett fel, melyből jól látszottak csodás részei az este folyamán nagyrészt vele beszélgettem, mikor észrevettem, hogy már nem nagyon bír egyhelyben maradni.
- Mi baj? - kérdeztem.
- Semmi különös, csak inkább kedvem lenne sétálni. - válaszolta kedves hangján, miközben gyönyörű gesztenyebarna szemeivel az én szemembe nézett.Beszéltem a többiekkel, majd csatlakoztam a kint várakozó, gyönyörű Verához. Mikor kiértem mondta, hogy a partra szeretne menni. Ekkor éreztem hogy jó irányba haladunk afelé, amit szeretnék. Ahogy leértünk beszélgetni kezdtünk. Nem tudom mennyi idő telt el, de a végén egy üres partszakaszon, egy padon ülve kaptam észbe. Ahogy néztem őt, a megtestesült álmomat, közeledni kezdtem hozzá. Átkaroltam derekát, és ajkára tapasztottam enyém, de gyorsan el is kaptam.
- Bocsi, remélem nem volt túl korai. - mentgetőztem.
- Semmi gond - nyugtatott meg.
- Már napközben is erre vágytam. Ezért szerettem volna sétálni jönni.Villámként hatolt belém a felismerés, és egyből folytattam, amit elkezdtem. Először csak lágyan puszilgattam a száját, majd lassan vadul csókolózni kezdtünk. Az egekben éreztem magam. Ahogy simogattam a derekát kezeim vándorolni kezdtek, először a fenekét kezdtem simogatni, már amennyire elértem, majd a ruhán át is csodaszép melleit kezdtem simogatni, masszírozgatni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.05 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2018. 01. 10. szerda 04:50
Gyenge írás,gyenge kaland.
#6 sztbali 2017. 11. 29. szerda 22:40
Ennyi pont elég. Nen kell adalék hozzá.
#5 veteran 2017. 11. 29. szerda 09:57
Semmi extra.
#4 cscsu50 2017. 11. 29. szerda 09:32
egynek jó
#3 listike 2017. 11. 29. szerda 07:48
Egészen jól sikerült.
#2 Andreas6 2017. 11. 29. szerda 05:57
Nem fogott meg. Biztos bennem van a hiba...
#1 Törté-Net 2017. 11. 29. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?