Hírek


ÁPR.
8.
2014

Péntek esti láz

Péntek este a város egyik elit szórakozóhelyén; az asztalok mind foglaltak, a pultnál mozdulni se lehet. Gyakran nem sikerül az itteni lányoknak a smink. Nem sikerült? Hát ez itt senkit sem érdekel. Csürhe... Én mindig hordok a táskámban tükröt... Ha pisilni kell, elmegyek a férfi WC-be. Inkább nézzenek hülyének, minthogy bepisiljek... A tánctér tömve van, táncolni itt aligha lehet. Épp emiatt a pulttól indultam vissza az asztalunkhoz. Két barátnőmmel beültünk lazítani. Sangriát kortyolgattunk, és lestük a pasikat, vajon melyik méltó arra, hogy az ágyunkba vigyük. Bevallom, csak ezért járunk oda. Egy kis futó kalandért. Nincs ebben semmi rossz, hisz addig bulizza ki az ember magát, amíg fiatal.


Homokvihar

Egy haverommal utaztam akkor is. Többször voltunk már együtt külföldön. Kipróbált, egymáshoz toleráns párost alkottunk. Soha nem feküdtünk le egymással, ugyanakkor vigyáztunk a másikra a bécsi, amsterdami szaunákban, bárokban. Mindig megbeszéltük, hogy ki mikor ér haza, ha elválnánk valamilyen " előre nem látható " ok miatt. Épp két hetes nyaralásunk utolsó reggelére ébredtünk, és szomorúan állapítottuk meg, hogy már csak 21 óra van hátra a gép indulásáig. Laci erre azt mondta, hogy őt ugyan nem érdekli, hogy mennyi időnk van, az utolsó napon ki kell menni az óceán partjára, és még egyszer fürödni kell a nagy sós vízben. Mi lehetőleg elfogadjuk a másik kívánságait és most sem vitatkoztam, beindítottam bérelt autónkat, és hamarosan a Riu Palace Hotel parkolójában álltunk meg. Ezt a szállodát tartom a legjobb fekvésű hotelnek egész Gran Canarián. Átballagtunk az...


ÁPR.
7.
2014

Építőkészlet 2. rész

2. rész
Reggel kilenckor keltem, jól kipihentem magam, és ahogy kimásztam az ágyból odamentem a géphez. Beállítottam anyám fotóját és egy két segéd parancsot, pld. ne érezzen fájdalmat, elindítottam a folyamatot. Elmentem megreggelizni még mielőtt anyámmal találkozok. Reggeli közben azon gondolkodtam mi féle perverziókat fogok anyám klónjával művelni. Eszembe jutottak azok az emlékképek, amikor ráizgultam a testére. A fürdőszobai masztizás, amikor a felső polcra nyújtózkodott feszülő testtel és fenékkel, vagy a konyha, amikor tésztát kevert kézi keverővel és belemozdult az egész teste. Egyre több emlékkép ugrott be és most majd átélhetem ezeket, de egészen másképpen, mint akkor. Kívántam a szexet, de volt egy-két dolog, amit ki akartam próbálni. Cikáztak a gondolatok a fejemben, amikor jelzett a gép, hogy készen van. Tegnap ugyan termékenyen töltöttük a napot,...


Forró nappalok és még forróbb éjek 5. rész

Ittunk egy pohárral, majd hirtelen így szólt:
- Beszaladok pisilni - és már indult is a házba.
- Jövök én is, várj! - s mentem utána.
Kimondottan jól esett a hűs levegő az elsötétített lakásban. Épp delet harangoztak, amikor a fürdőszobában csobogni kezdett a víz.
- Zuhanyzunk? - kiáltotta ki, ahogy babrált a csapokkal az ideális hőmérséklet beállítása érdekében.
- Zuhanyzunk hát! - léptem be én is a helyiségbe. S már toltam is le magamról a shortot, miközben gyorsan beugrottam még a WC-be. Pillanatok múlva már a langyos víz alatt álltunk mindketten.
- Nem lenne kedved inkább lubickolni egyet? - kérdezte, de mintha már meg is válaszoltam volna, leguggolt és bezárta a viszonylag nagy sarokkád lefolyónyílását, majd elfordította a csapot is.


ÁPR.
4.
2014

Keresztfiammal 2. rész

Érdekes élmény volt az este történt eset, kissé szégyelltem is, de valamiféle új dolog bontakozott ki bennem. Izgató volt, hogy az a fiú, aki gyerekként második anyjának tekintett mégis nőnek nézett, mintha segítőként lennék felnőtté válása során. Tudtam, hogy az anyja-aki a húgom-borzasztóan prűd és szigorú nevelésben részesítette. Nem hiszem, hogy felfogta, hogy a fia lassan felnőtt férfivá érik, és az Ő életvitelében is megjelenik a szex. Attól hogy állandóan csak a tanulásra és a hangszeres zenére erőltette vált félszeggé a gyerek, és a lányokkal való kapcsolatokat is ellenezte. Míg a többi gyerek együtt játszott, ő tanult és gyakorolt a szobában. Talán ezért is alakult ki benne a nők iránti vonzalom az idősebb nők felé, amit senki nem vett észre idáig. Azzal vigasztaltam magam, hogy ez az én kötelességem.


Minden férfi álma

Megbeszéltük, hogy jön. Valami meglepetést is rebegett a telefonba. Kérte, hogy legyen pezsgő, és gyümölcs. Mindent előkészítettem. A megbeszélt időpontra egy szál törülközőben vártam, mindig így szoktuk. Rituálé szerű annak az apró frottír anyagnak a lekerülése rólam.
Csengetett, ajtót nyitottam, belépett. Olyan szűk az előszoba, hogy amikor bezárom az ajtót egymással szemben állva a melle hozzám nyomódik. Egy vékony top van rajta és mini szoknya. Melltartó nélkül jött, szép kerek mellén feszül a póló, a mellbimbója pedig majd átdöfi az anyagot. A látvány is felizgatott, de amint hozzám simult, szorosan a falhoz préselt, és megéreztem a szájának a puhaságát, amint az enyémre tapasztotta elveszett ember lettem. A törülközőt meg kellett fognom, mert majdnem leesett az ágaskodó péniszem miatt. De őt ez nem érdekelte. Csókolt vadul, járt a nyelve a számban,...


ÁPR.
3.
2014

Vaksötét szerelem

Sokáig törtem a fejem, hogy mi tévő legyek... le merjem e írni ezt a történetet nektek!? Hiszen ez nem egy kitalált esemény, ez az én életem... Megpróbálom a lényegtelen dolgokban elferdíteni a valóságot, de a szereplők és a helyzet egyedisége miatt mégis félő, hogy valaki magára, esetleg ránk ismerhet benne. Megkísérlem a leghitelesebben és a tőlem telhető legnagyobb alapossággal elmesélni az élményeinket, amik alapjaiban megváltoztatták az életünket, viszonyainkat egymáshoz és másokhoz. A dialógusok nem biztos, hogy szóról-szóra így hangzottak el, de a lényeg benne van, és a fontos mondatokra még ma is élénken emlékszem.
Úgy él bennem minden részlet, mintha tegnap történt volna. ’90-es évek közepén jártunk. Mobiltelefon még csak elvétve lapult zsebben vagy táskában, és az interneten is csak kevesen barangoltak. Sokaknak még ma is a fülében cseng a...