A+ A-

A kolléganőm 2. rész

Az előző történetben ott hagytam abban amikor, hogy a kolléganőm nyaralójára rá engedtem a vizet és utána jól megdugtam a kolléganőm kiéhezett pináját. Sajnos a nyár hamar eltelt, utána jött a nyirkos ősz, meg a ködös tél is. Nem jutottam hozzá a hőn áhított forró pinájához meg a szűz ánuszához sem. Valahogy a sors nem akarta, hogy összejöjjünk. Pedig minden nap láttam ott volt a másik irodában, sokszor megsimogatott és én is sokszor megsimogattam, de csak ennyi. Eljött a tél és ekkor jött a nagy arcul csapás. Bejelentették, hogy a kolléganőm visszamegy a cég másik telephelyére ahonnan jött. Búcsúzásunkkor megkérdeztem tőle:
- Na, akkor mi lesz azzal az ígérettel?
- Nem tudom. De amit ígértem azt mindig is meg szoktam tartani. Ne félj tiéd lesz a fenekem szüzessége. De ha véletlenül soha nem találkoznánk, akkor azt a szüzességet a sírba viszem. – mondta mosolyogva.
- Nagyon fogsz hiányozni. Vigyázz magadra, majd beszélünk.
- Te is vigyázz magadra! Kár, hogy többször nem tudtunk össze jönni. De ha rád gondolok, akkor még mindig bizsereg a pinám. – suttogta egy puszi kíséretében.
Elköszönt mindenkitől és ezzel elhagyta az irodát és eltávozott. Április végét írtunk, amikor egyik péntek délelőtt csörög a telefonom egy ismeretlen szám hív. Felveszem és beszól a csicsergő hangjával a kolléganőm.
- Szia! Bajban vagyok, már megint. Itt vagyok és megint nincs ráengedve a víz a nyaralóra. Tudnál segíteni?
- Persze tudok segíteni, rajta de csak 13 óra után.
- Nagyon jó! Várlak ám, remélem, nem felejteted el, hogy hova kell jönni?
- Nem, nyugodjál meg.
13 óra után haza mentem és összepakoltam a cuccom, beültem a kocsiba és elmentem hozzá. A kapu nyitva, betolattam. Amint betolattam abban a pillanatban megjelent és be is csukta a kaput. Ugyan abban a szerelésben volt, mint a tavaly. A vékony pólóban, ami alatt nem viselt melltartót és mellbimbói ágaskodnak felfelé, majd átszúrva a vékony anyagot. Alul egy szűk rövidnadrágot viselt.
- És akkor most van rajtad bugyi? – kérdeztem meg mosolyogva.
- Remélem megvizsgálód. – mondta és eközben átölelte a nyakam és hatalmas nyelves csókot adott.
- Csak nem megint egyedül vagy?
- De igen. A férjem soha nem ér rá erre a kibaszott nyaralóra, hol ott az ő öröksége.
- A lányaid?
- Ők alig jönnek. Nekem kell mindent rendeznem a nyaralóval kapcsolatban.
- Na, gyerünk, megnézem, hogy mit kell csinálni és közben beszélgetünk.
- Nagyon sietsz? Iszol velem valamit?
- Nem sietek és iszom veled valamit. Mivel most sincs itthon a család. Úgy gondolom, hogy itt maradhatok éjszakára, és ha nagyon eláznék, akkor kapok egy heverőt.
- Persze, hogy kapsz egy heverőt és más egyebet is.
Összeraktam a csapokat, vizes blokkot és rá engedtem a vizet, majd leellenőriztem mindent, nem volt semmilyen szivárgás, csöpögés a rendszerben és bojler is melegíteni kezdet. Hamar készen lettem az egésszel. Körbe néztem látom, hogy elég rend és tisztaság volt a nyaralóban.
- Látom elég hamar rendet raktál?
- Hamar ment mivel mindent letakartam az ősszel. Most kiporszívóztam, mivel egy kannában hoztam vizet azzal felmostam és amint látod, minden ágynemű ki van téve szellőzni így tényleg hamar végeztem.
- Ezt én mind látom, de még nem adtál inni.
- Hú, tényleg ezt elfelejtettem.
Azzal bement, két pezsgős pohárral és egy üveg pezsgővel tért vissza. Koccintottunk és elültünk. Majd elmesélte, hogy nem igazán jött be neki a visszaköltözés jobban érezte magát itt. De én csak alig hallottam, hogy mit beszél mivel mind végig a melleit és a húsos punci dombjait vizslattam.
- Te úgy-e nem figyelsz rám? Csak engem nézel?
- Így van, mivel még mindig azon jár az eszem, hogy van-e rajtad bugyi?
- Miért nem nézed meg?
- Én meg nézem, de akkor, vessél, magadra mivel szét fogom dugni a pinád.
- Nem meg mondtam, hogy már alig várom. Hónapok óta nem dugtak meg. Már annyira fel vagyok izgulva, hogy ha nem teszed meg akkor itt és most leteperlek és megerőszakollak. Kívánlak!!!
A csókolózás amilyen lágyan és érzékien indult, úgy vált egyre gyorsabbá és hevesebbé. Egyre jobban húztuk egymáshoz magunkat és adtuk át egymást a gyönyörnek. Csókoltuk egymást ahol tudtuk, közben kezeink a felső ruhák alá vándoroltak
- Kívánlak! – közölte, kissé zihálva miközben a pólómat vette le rólam. Majd lassan kéz a kézben a szép nagy francia ágyhoz sétáltunk.
Amikor odaértünk levette a nadrágját, félre dobta és egy szál tangában feküdt fel. Követtem a példáját és én is megszabadultam a nadrágomtól, a bokszeremmel együtt vettem le. Ruha nélkül négykézláb másztam az ágyra és feküdtem mellé. Nem beszéltünk. Minden előzmény nélkül, néhányat csókoltam a mellein, a hasán, miközben megszabadultam a bugyijától. Nyelvemmel kettészántottam a nagyajkait. A puncija ontotta magából a nedveket, folyt le a feneke felé, de én felnyaltam és most már a nyálamtól volt csupa nedves.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.37 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 zsuzsika 2019. 01. 28. hétfő 08:22
Nem volt rossz...
#13 cscsu50 2018. 06. 13. szerda 10:50
remek munka
#12 feherfabia 2018. 06. 13. szerda 06:21
Nagyon tetszett ez is!9 P
#11 Almoska5 2018. 06. 12. kedd 21:59
Helyesbítés: Tévedésből alant "élét szerűek" et írtam. Helyesen: "élet szerűek" lettek volna.
Még kihagytam azt a kimagaslóan magas pontszákokkal jutalmazott izraeli származású éneke nőt, aki az EURO DALFESZTIVÁL győzteseként olyan "élvezhetetlen, dallamtalan, dalt adott elő, kritikán aluli "kis tehénke" külsővel. Vajon, miért nem ezt a dalt dúdolják egész Európa szerte.....

Kedves Székely (fiú/lány)! ne menjen el a kedved. Csak így tovább...
Tisztelettel: Álmoska 5
#10 Almoska5 2018. 06. 12. kedd 21:50
Általam igen tisztelt "szely18" ! Ne foglalkozz a "magyar nyelvtani" hibákkal! Az írás tökéletes és "érzéseket gerjesztő", a "tanár" uraknak meg legyen meg a " a helyes írással megírt, de élvezhetetlen hülye történetek.
Emlékezz vissza én egyszer már a védelmedre keltem a "tanár" urakkal szemben. Mikor SEBESTYÉN RITA székely kislány saját verseire utaltam. Valamint LÁSZLÓ ATTILA székely származású énekesre, kik igaz más- más műfajban, kimagaslóan nagyokat alkottak.

Nem tudom, hogy fiú vagy leányka vagy, de az írásaid élvezetesek és főleg élét szerűek. Mintha a előttem zajlana le élőben.

Kérem "Andreas6" Úrat, hogy legyen kissé könyörületesebb "Székely18" -al! Írja meg a tartalmi szerkezeti és más szemszögből is véleményét. E kis hibáktól eltekintve kimagaslóan nagyszerűek a történeteid! (Bocsánat, hogy letegeztelek! Tőlem Plusz 200 pont jár.
#9 Andreas6 2018. 06. 12. kedd 20:46
A helyesírás-ellenőrző vacak. Épp, hogy csak jobb a semminél.
#8 sunyilo 2018. 06. 12. kedd 19:32
Jó. De a helyesírás-ellenőrzőt miért nem használod?
#7 sipospista 2018. 06. 12. kedd 15:57
Folytasd..joooo
#6 listike 2018. 06. 12. kedd 08:01
Nagyon jó, csak így tovább.
#5 Andreas6 2018. 06. 12. kedd 05:41
Nem tetszik a stílusa, és magyarul is meg kellene egyszer tanulni! "Miért mindig jó nevel legyek?" (Ez valószínűleg annyit jelent: Miért legyek mindig jól nevelt?)
#4 veteran 2018. 06. 12. kedd 04:49
REMEK!
#3 A57L 2018. 06. 12. kedd 04:28
Szerintem is és még jó lenne folytatni.
#2 zoltan611230 2018. 06. 12. kedd 03:21
Nagyon jó ...
#1 Törté-Net 2018. 06. 12. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?