A+ A-

Egy fiúról 4. rész

A vacsora alatt felvilágosított apám, hogy neki nagyon fontos ez a hétvége, mert igaz, hogy barátok, de a faszi mégis a főnöke, és rajta múlik, mennyi a plusz zseton. Így felhívta figyelmemet a jó viselkedésre, valamint arra az apróságra, hogy ha szükséges nekem is segítenem kell a melóban. Ezen felháborodtam, de anyám pillantását meglátva belenyugvóan bólintottam.
Vacsi után csak egy rövid zuhanyzásra hagytam magamnak időt, aztán irány az ágy.
Magamra rángattam a boxeralsómat, ez egy békebeli darab, határozottan megnyúlt az évek alatt, a sliccén sincs már gomb, de kényelmes, így alvásra tökéletesen alkalmas. A meleg miatt a derekamra terítettem csak a takarót és bevágtam a szunyát.
Valószínűleg az elmúlt nap fáradalmai nagyon megviseltek, mert pillanatok alatt elnyomott a buzgóság. Ébredés előtt fantasztikus álmaim voltak, szerepelt benne anyám, a húgom, Rózsa és az ő testüknek, arcuknak minden lehetséges variációja. Pontosabban nem minden variáció, mert anyám teste csak fehérneműben volt meg az emlékeimben.
Nem csodálkoztam, mikor ébredéskor tudatosult bennem, hogy a farkam áll, mint a cövek (Ford Ferlin óta tudjuk Stelli mindig fél órával előbb kel), az álmaim után meg kötelező így meredeznie. Próbáltam még az ébredést halasztani, így a szememet ki sem nyitottam, habár hallottam, hogy lent már mozgás van. De nem volt mentség nyikordult az ajtó, valaki határozott léptekkel végigment a szobán, majd elhúzta a függönyt. A nap vakítóan sütött a szemembe, nem láttam a tettest, már éppen nyitni akartam a számat, hogy megköszönjem kedvességét, amikor megszólalt:
-Az isten megáldjon már megint áll a szerszámod?
-Persze anya, a szép álmoknak mindig ez az eredménye.
-És miről álmodtál, vagy kiről?
-Hát rólad, micsodakérdés, de sajna nem volt pontos képem, mert tegnap elzavartál.
-Hát nem csodálkozom, hogy folyamatosan sárlanak utánad a csajok, ezzel a dumával biztos megfogod őket. -miközben ezt mondta, már előttem állt és mosolygott, de ez a mosoly inkább volt kacér, mint anyáskodó.
-Lehet, hogy nem csak a dumám miatt. Nem gondolod?
-Van rá esély, valami jót legalább apádtól is örököltél. -mondta zárásként, majd lehajolt és lágy mozdulattal megsimogatta a sliccen kikandikáló farkamat. Én ebben a pillanatban el tudtam volna menni, csak még egy érintés hiányzott, de ő fogta magát és megfordult, majd ringó csípővel kilibegett az ajtón.
-Na de anya! -kiáltottam utána
-Öltözz, reggeli, majd indulunk! -és elment, minden lépése hallatszódott. Nekem meg a szívem fájt, vagy inkább a lüktető péniszem.
Ültem még egy darabig, elsősorban a döbbenet, másodsorban az álló helyzet miatt. Öt percbe beletelt, mire olyan helyzet állt, illetve puhult elő, hogy gyors öltözés után csatlakozni tudtam a reggeliző családomhoz.
Apám irányította az egész családot, láttam rajta, hogy nagy izgalomban van. Ő, aki a külsőségekre nem sokat adott, most új rövidnadrágban, bőr szandálban, és egy viszonylag divatos ingben díszelgett a kocsi mellett és mindenkit sürgetett.
-De kinyalták. -jegyeztem meg halkan. -Ennyire nem izgulhat a főnöke miatt.
-Inkább a feleségének akar tetszeni. -jegyezte meg anyám
-Micsoda?
-Hát azt mondják szép asszony, szerintem erős közepes, inkább csak jó tartású. Asszem inkább oda akar tetszeni. - és közben végig kaján mosoly húzódott anyám arcán.
-Ezen neked mi olyan vicces? -kérdeztem értetlenül
-Hát nézz rá. Nem olyan, mint egy esetlen kamasz a randi előtt?
-Na ne trécseljetek, beszállás. Asszony előre, fiatalok hátra. -vezényelt az öreg.
Beültünk az autóba, ablakot le, irány. Éppen azon gondolkodtam, hogy az egy órás utat talán alvásra kéne felhasználni, de a húgom odahajolt hozzám és megbökte az oldalamat.
-Figyusz bátyus!
-Na mi a?
-Este milyen volt az álmod?
-Fantasztikus, látod milyen kipihent vagyok?
-Hozzájárultam én is?
-Fantasztikus voltál húgocskám, de szerintem még gyakorolhatsz mielőtt a közönség elé állsz vele. -nevetve lökött meg a vállával és egy tinis "hülye vagy" -ra méltatott.
-Szerinted jó leszek?
-A kézimunkában igen, de nem nagyon találsz olyan férfit, akinek ez elég lenne.
-Hát akkor?
-Kicsilány, szomorú hírem van. Szopás és, vagy dugás.
-Anya is ezt mondta.
-Miről van szó? -fordult hátra anyám, biztos hallotta a beszédünket, habár a mi autón elég zajos, nem egy csúcsjárgány.
-Semmi különös, csak beszélgetünk. -válaszoltam nyugodtan és kacsintottam anyámra, mert láttam, hogy aggodalommal néz a lányára.
-Akkor most mi van? -hajolt közelebb hozzám és suttogott most már a fülembe.
-Talán most már nem is találsz olyan pasit, aki hajlandó lenne cumi nélkül végigcsinálni, azt már eldöntheted, hogy lenyeled, vagy nem.
-Azzal még nem is lenne gond, mert jó íze van, de anya azt mondta, hogy ő arra nem tanít meg, mert azt érzésből kell csinálni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.73 pont (199 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 joe013 2019. 01. 25. péntek 23:53
folytasd.....
#8 A57L 2013. 08. 6. kedd 04:18
Egész jó.
#7 papi 2013. 04. 25. csütörtök 06:46
EZT folytatni kell
#6 Bikmakkocska 2012. 12. 29. szombat 18:13
Hagyományosan gyors volt.
#5 tiborg 2011. 03. 18. péntek 03:54
Ez kicsit gyors volt. Lehetett volna tobb is....
#4 Süni 2004. 10. 4. hétfő 07:15
Szuper sztori, várjuk a folytatást!!!
#3 Valaci 2004. 09. 28. kedd 18:30
folytasd!!!!!!!
#2 gyufi 2004. 09. 20. hétfő 10:48
Minnél előbb folytatást! Ez csúcs!
#1 Törté-Net 2004. 09. 19. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?