A+ A-

Különszolgáltatás

Daphne mellbimbói megmerevedtek ahogy az utasításokat olvasta. A turistahajó utaskísérőjeként a különleges szolgálat egyáltalán nem volt része hivatalos munkaköri leírásának. Miután a titkos megbízás miatti izgalmán úrrá lett, apró darabokra tépte a papírt és papírzsebkendőkbe csavarva tette a szemetesbe hogy kollegái még véletlenül se olvashassák el. Ellenőrizte magát a tükörben és elégedett volt a látvánnyal. Perfekcionista lévén kisimította az egyenruhája ráncait. Kívülről nézve maga volt a megtestesült jó modor, belül azonban tűz égette és vadul vert a szíve. A puncija benedvesedett és biztos volt benne hogy a feladata elvégzése után bugyit kell majd cserélni. A mellbimbói pedig mereven álltak. Daphne a női öltözőkben híres volt a testéhez képest nagy mellbimbóiról. Néha zavarban is volt miattuk, de olyan jó érzés volt amikor szopogatták őket, hogy ez bőven kompenzálta a kényelmetlenséget. Amikor végzett, elhagyta a szobáját hogy eleget tegyen szupertitkos szobaszervíz szolgáltatásának.
Costa Rica partja közelében jártak. Még csak kora délelőtt volt, de a hajó fedélzete már forró volt a napsütésben. A már kint levő utasok egy része a medencében hűsölt, mások a napon barnították magukat. A többség még a reggelijét fogyasztotta az ebédlőben. Daphne elmosolyodott magában amikor eszébe jutott hogy milyen reggeli vár rá hamarosan.
Az utasok nagyobb része idősebb házaspár volt. A hajó a vagyonosokat célozta meg. Daphne viszonylag rövid utaskísérői pályafutása alatt arra jött rá, hogy a gazdag utasok jók borravaló adásában, de magasabb szintű szolgáltatást is várnak el. A jelen esetben Daphne örömmel állt rendelkezésükre.
A fedélzeten haladva érzékszervei élesebbé váltak. Észrevette itt-ott a felé irányuló lopott pillantásokat és mosollyal viszonozta őket. Mint a legtöbb nő, Daphne is érezte amikor a férfiak felmérték. Azt is meg tudta mondani hogy melyik nő néz rá más szemmel. Örömmel fogadta mindkét nem érdeklődését.
Egy bizonytalan pillantású férfi került az útjába. A lány már az arckifejezéséből tudta hogy kérdése lesz, ezért mosolyogva várta az érdeklődést.
- Meg tudná mondani meddig lehet reggelizni? Masszázst szeretnék előbb igénybe venni, de nem akarom lekésni egyik étkezést sem.
- Reggelit 11 óráig szolgálunk fel. Jó étvágyat hozzá és remélem a masszázst is élvezni fogja! - felelte udvariasan Daphne.
A férfi megköszönte a választ és elváltak. Normál esetben Daphne nem is foglalkozott volna vele többet, de jelen állapotában azt gondolta: “Oh, igen...sok ennivaló van a hajón. Nem csak te vagy az egyetlen, aki nagyra becsüli a finomságokat.”
Folytatta útját. Egy kolleganője jött vele szembe kezében egy nagy kupac törölközővel.
- Segítsek? - kérdezte Daphne.
A munkatársa elmosolyodott és a fejét rázta.
- Kösz, de nem! Már majdnem végeztem. Borzalmas meleg van, izzadok ebben az egyenruhában. Ebédnél találkozzunk! Vannak új pletykáim!
Daphne beleegyezett az ebédnél találkozásba és elköszöntek egymástól. Egy törölközőket hurcoló utaskísérő-társ látványa teljesen hétköznapi volt, de a lány most továbbgondolta a dolgot: “Egy törölköző jó választás. Ideális mindenféle szennyeződés...vagy testnedv feltakarítására. Szerencse hogy a mosógépek és mosószerek ipari erősségűek a hajón. De ha minden kötél szakad, a nyelv is alkalmas bizonyos kiömlések feltakarítására.”
A céja közelében egy formás középkorú nő állította meg. A nő bikinit és széles karimájú szalmakalapot viselve szívószállal itta egy frissen megnyitott kókuszdió tartalmát.
- Elnézést kisasszony! Nem tudja mikor kötünk ki?
- A tervek szerint délután 6 körül. Épp időben egy Costa Rica-i naplementéhez és vacsorához.
- Köszönöm! Én csak...olyan izgatott vagyok...de mindegy. Nem kellene ennyit csacsognom. Csak imádom...ezeket az utakat.
Daphne úgy látta hogy a nő többet akar mondani, de tétovázik.
- Olyan édes és ártatlan vagy. Egyáltalán lehetsz alkoholos italok közelében? - folytatta a nő.
Daphne elnevette magát és azt felelte:
- Jócskán a korhatár felett vagyok, úgyhogy igen, lehetek felnőtt italok és tevékenységek közelében.
- Ohh...ha egyszer lesz időd elmesélhetnéd a titkodat hogy hogyan őrizted meg a vonzó fiatalságodat.
- Örömmel. - felelte kicsit elpirulva Daphne majd folytatta:
- Mellesleg elragadó ez a fürdőruha. Az egyedülálló férfiutasok szerencsések lehetnek ha közel kerülhetnek egy ilyen energikus nőhöz.
A nő ragyogott a dícséret hallatán.
- Nagyon köszönöm! Tényleg kedves vagy. Remélem még találkozunk!
Ahogy a párbeszédük véget ért, Daphne nem tudta eldönteni hogy a nő hunyorítását az erős napfény okozta-e, vagy flörtölésről volt szó. Remélte hogy az utóbbi. A nő folytatta itala szürcsölését és a napozóágyak felé indult. Újabb tipikus baráti szóváltás az utasokkal, de a lány gondolatai nem voltak tipikusak: “Olyan természetesen szívtad azt a szívószálat. Hosszú, de könnyen bevetted.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.6 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 sunyilo
2018. 06. 30. szombat 13:23
Elsőrangú. Válaszolok rá!
#8 sipospista
2018. 06. 15. péntek 10:29
Szuper megy a 10pont Válaszolok rá!
#7 cscsu50
2018. 06. 14. csütörtök 10:00
nagyon jó Válaszolok rá!
#6 feherfabia
2018. 06. 14. csütörtök 05:15
nagyon jó írás! Folytasd! 10P Válaszolok rá!
#5 veteran
2018. 06. 13. szerda 08:10
Nem elég kifejező, hogy izgató.
Inkább vadító.
Sokszor 10 pont. Válaszolok rá!
#4 berher
2018. 06. 13. szerda 06:16
Nagyon izgató. Szerintem mindenki szeretne ilyen szolgáltatást. Válaszolok rá!
#3 A57L
2018. 06. 13. szerda 03:53
Komoly kis történet. Válaszolok rá!
#2 Almoska5
2018. 06. 13. szerda 02:54
Nem tudom elhinni amit olvastam. Képzeletem szüleménye tán???
Tetszett. Precízen körülírt történet. (tőlem: plusz 100 pont) Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 06. 13. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!