A+ A-

Szárazon

Fordítás
Eredeti történet
Marianoval, a pasimmal repülővel jöttük haza a nyaralásból. Az út vége felé Mariano hozzám hajolt és a fülembe súgta:
- Nagyon kanos vagyok.
Végigmértem Mariano ágyékát: tényleg eléggé ágaskodott a farka, jól látszott a nadrágon keresztül is. Belebizseregtem a látványba.
Felé fordultam és előrehajoltam, fejem a szék karfájához támasztottam. Úgy tettem, mintha csak szundikálnék, és reméltem, hogy a bal oldalamon ülő lány nem veszi észre, hogy a kezem a pasim ágyékára szorul. Megszorítottam dákóját: kőkeményen meredezett, makkja fellüktetett érintésemre.
Láthatóan kemény maradt végig az úton, sőt, még a reptérről hazáig is. Időnként rajtakapott, hogy a merevedését bámulom, és ilyenkor megrándította nekem; de egyébként arra koncentráltunk, hogy minél előbb hazaérjünk, és leápolhassam.
*****
Amikor hazaértünk, kipakoltunk, majd átadtuk egymásnak a karácsonyi ajándékokat. Én egy Nintendo Switchet vettem neki - és így persze magamnak is -, ő pedig pár jópofa kelléket a hálószobába. Remélem, hamarosan kipróbáljuk őket. Meg persze kaptam hétköznapibb ajándékokat is.
Ezután a pasim megint megjegyezte, mennyire ki van éhezve, de meglepetésemre azt mondta, hogy legszívesebben csak kiverné. Én reménykedtem egy jó dugásban, de tudom, hogy a pasik néha csak ki akarják verni, úgyhogy ráhagytam, csinálja csak, amit akar.
Csak annyit kértem, hogy szóljon, amikor épp élvezni akar, hogy lenyelhessem a gecijét. Egyetértett, és megígérte, hogy később majd meg is dug. Így aztán még könnyebben hagytam magára. Elmostam a karácsonyi vacsora edényeit, kimostam egy adagot, kitisztítottam a fenekem, és gyorsan lezuhanyoztam. Aztán még mindig meztelenül bebújtam az ágyba, hogy végre szundítsak egy jót.
Pont, amikor már elaludtam volna, Mariano felkiáltott:
- Elélvezek, szivi!
Az irodának használt szobánkba siettem. A pasim ott állt az asztala előtt, kezében szorongatta a farkát.
Gyorsan letérdeltem elé a padlóra, kitátottam a számat és vártam a spriccelését. De ahelyett, hogy a szájamba lőtt volna, Mariano az íróasztal üveglapjára célzott és ráélvezett.
A gyöngyfehér sperma három hosszú csíkban érkezett az üvegre. Teljesen opálos volt, kivéve a csíkok szélét, ahol átlátszott az üveg zöldes árnyalata. Mintha a forró folyadék felgőzölt volna a széleken, ahol a hideg üveghez ért.
Felemelkedtem, hátrafogtam a hajam, miközben az asztal fölé hajoltam, és kötelességtudóan kezdtem felnyalni a gecit. Nyelvem az első csík tövéhez illesztettem, és végigkövettem a spermavonalat. Azt hittem, egyben fel tudom nyalni, de nagy része szétkenődött a nyelvem mellett, és így keletkezett két kisebb spermacsík.
Felnyaltam a két új csíkot is egy-egy mozdulattal, aztán feltisztogattam még pár foltocskát.
A második spermacsíkhoz már az ajkaimat nyomtam az üveghez, és az egész anyagot a számba szívogattam. Ez sokkal sikeresebbnek bizonyult az első stratégiánál, így egyetlen mozdulattal feltisztíthattam az egészet, és utána le is nyeltem.
A harmadik spermacsíkot végignyalogattam, úgy tüntettem el. Az első két csík feltakarítása elég sokáig tartott, úgyhogy a harmadik már vízszerű és átlátszó lett, és szét is terjedt az üvegen, úgyhogy eltartott egy darabig, amíg mindent felnyaltam. Végül az utolsó cseppet is eltüntettem, és az üveg szép tiszta lett.
Ezután még kiszívtam egy spermacseppet Mariano farkából, majd megköszöntem neki az ajándékot. Aztán visszadőltem az ágyba, hogy végre tényleg szunyókáljak egy kicsit.
***
Mire felébredtem, már lement a nap. A "szundikálásom" pár órával hosszabbra nyúlt, mint terveztem.
Az oldalamon feküdtem, meztelenül, fenekemmel az ágy széle felé, és Mariano éppen az ujjával próbálgatott a segglyukamba nyomulni, erre ébredtem fel.
Odafordítottam a fejem: az ágy mellett állt, kissé felém hajolt, hogy jól a fenekemhez férjen. Egy szál póló volt rajta. A farka lustán lógott. A mellettem lógó sötét dákó és a lyukamat próbálgató ujj hatására kezdtem beindulni.
Így, hogy felébredtem, Mariano kihúzta a fenekemből a száraz ujját -- a végbelem szorosan rátapadt, ahogy húzta kifelé --, és lehajolt, hogy megcsókoljon. De én teljesen felé fordultam, és magam mellé húztam az ágyba.
- Mit szeretnél? - kérdezte, de már tudta, mit fogok felelni:
- A farkad a seggemben, szivi!
A másik oldalra fordultam, hogy hátulról hozzám simuljon, és felé toltam a fenekem, hozzányomtam a farkához. Ő megfogta és a félgömbjeim közé csapdosta, amíg azok szét nem nyíltak, hogy végre becsusszanhasson.
Félig viccelve mondta:
- Nyomjam be szárazon?
Én pontosan így akartam: szárazon, síkosítás nélkül. Hogy teljesen átérezhessem az élményt.
- Igen, kicsim, csak egy kis nyál kell - válaszoltam.
- Nem fogod bírni, szívem, nagyon fog fájni... Hozom a síkosítót.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.17 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Pavlov 2018. 07. 9. hétfő 21:53
Köszönöm olvasóim hozzászólásait! Hálából júliusban ingyen tölthetitek le a Vickie a könyvtárban c. könyvem az SSW50 kuponkóddal: https://www.smashwords.com/books/view/755717
#11 Pavlov 2018. 06. 19. kedd 23:00
Vegyes a fogadtatás, pedig sok anál történet jelent már meg itt... Vajon miért most bukott ki a vita?
#10 listike 2018. 06. 18. hétfő 10:56
Ez most nem lett jó.
#9 sunyilo 2018. 06. 16. szombat 14:28
gyuri0926 próbáld ki, aztán mondj véleményt, ne fordítva. Egyébként én meg előbb nyalom ki a puncit, aztán élvezek bele, fordítva nem tenném meg soha, de azért, mert egyszer kipróbáltam, és nagyon nem tetszett.
#8 veteran 2018. 06. 15. péntek 15:04
Majd nem mindenki leszólja az anális közösülést,a legtöbben mégis kipróbálják.
Nem véletlen szinte kivétel nélkül mind két nem a másik fenekét nézi meg először legfigyelmesebben.
#7 cscsu50 2018. 06. 15. péntek 14:14
igaza van az elöttem szólónak
#6 gyuri0926 2018. 06. 15. péntek 07:21
Azért nem tetszik ,mert szopatni és análisan élvezni 2 pasi is tud egymással , ez egyre gyakoribb , sosem értettem az anális közösülést , az olyan mint , ha homo lennél (és ez nem homofóbia a részemről , egyszerűen nincs jobb , mint izmait mozgatni tudó női hüvelybe élvezni és az elélvezett pinát kinyalni [ sosem jutna eszembe egy segget kinyalni ])
#5 berher 2018. 06. 15. péntek 06:29
Mi a baj vele? Nekem tetszik.
#4 feherfabia 2018. 06. 15. péntek 06:10
Nem tetszett!3P
#3 Andreas6 2018. 06. 15. péntek 05:00
Ennél csak jobb jöhet, A57L!
#2 A57L 2018. 06. 15. péntek 04:22
Jobbat vártam.
#1 Törté-Net 2018. 06. 15. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?