A+ A-

Petráék felfedezik a világot 2-4. rész

2. rész - Ádám és Nóri
A két fiatal azzal az elhatározással indult az erdőbe, hogy tűzifát gyűjtsenek, a gondolataikban azonban egész más játszódott le. Ádám azt a lányt látta, aki a medencében gyönyörű testével felkeltette a figyelmét. A hetykén álló mellek, a kerek popsi beindította a fiú fantáziáját.
Igazából a lánynak sem volt semleges a fiú, mert már az iskolában is kiszúrta, hogy milyen szabályos vonásai vannak és milyen vonzó a teste.
Sokáig csendben mentek az erdőben. A fiúnak nem volt ereje kezdeményezni, így a lánynak kellett kezébe venni a dolgokat. Mivel nagyon óvatosan és minden rossz lehetőségre felkészülve gondolt a szexre, ezért egy nagyon ravasz tervet eszelt ki.
- Figyelj Ádám! Nekem most pisilnem kell, kérlek, fordulj el…..- és elindult befelé a bokrok közé, ahol az út emelkedni kezdett.
Ádám engedelmesen félre fordult, de úgy hogy szeme sarkából figyelte a lányt. Természetesen Nóri tudta, hogy mi fog történni, és erre is számított. Egy olyan helyen állt meg pisilni, amit bokrok takartak azonban azt is lehetett látni, hogyha leguggol, akkor Ádámnak pont szemmagasságban lesz. Így a fiú pont kopasz punciját szemlélheti teljes valóságában. Letolta a bugyiját, és háttal, az ámulattól megdöbbenő fiúnak elkezdett pisilni.
Ádám csak annyit látott, hogy Nóri tökéletes popsija és finom rajzolatú rózsaszín puncija tökéletesen láthatóvá vált számára. Csak növelte az izgalmát a sárga sugár, amit Nóri a földre pisilt. Soha nem látott még lányt pisilni, és ilyen szépet sem. Szinte földbe cövekelt, ott állva. Szerszáma megduzzadt és a nadrágon keresztül is láthatóvá vált erekciója.
Közben Nóri, hogy tovább gyötörje „hódolóját” szép lassú mozdulatokkal kezdte törölgetni punciját, hogy Ádám minél többet láthasson belőle. Törlés közben a rózsaszín kagylók szétváltak és láthatóvá vált az izgalomtól nedves hüvely szinte minden része. Ádám tisztán kivehette a barna popsilyukat is. Amikor a lány felállt az ágak már eltakarták. Lassan felhúzta a rövidnadrágját és elindult a fiú felé.
Ádám annyira zavarba jött, hogy meg sem tudott fordulni, hogy úgy csináljon mintha nem látta volna jelenetet. Nyitott szájjal, elkerekedett szemmel állt és némán nézett a megérkező lányra.
Nóri úgy tett mintha semmit sem értene.
- Valami baj van? – kérdezte alig titkolt mosollyal.
- Semmi, semmi - mondta gyorsan Ádám - csak valami nagyon szépet láttam a természetben.
Dóri elmosolyodott azt gondolta magában ilyen szép bókot sem kapott még senkitől. De nem kerülte el a figyelmét Ádám dudorodó nadrágja Tudta, hogy nagy hatással volt a fiúra Azt még nem gondolta át, hogyan folytatja, de biztos volt benne, hogy a mai délután valami nagyon izgató fog történni közöttük.
Hirtelen elhatározással odafordult a fiúhoz:
- Neked nem kell?
A fiú megértette a célzást, és átfutott az agyán, hogy a lány az egészet direkt csinálta. És ő nem véletlenül nézhette végig azokat a gyönyörű testrészeket.
- Tulajdonképpen most hogy mondod, tényleg kell! Szinte kipukkad a hólyagom! - hirtelen gonosz gondolat költözött belé. Cinkos mosollyal mondta a lánynak:
- De mi lenne, ha te nem fordulnál el? Nem akarod megnézni?
A lány elpirult. Tulajdonképpen ez volt a célja, de nem gondolta, hogy ilyen gyorsan fog sikerülni. Kicsit gondolkodott, majd szinte alig észrevehetően bólintott. Nem mert szólni….
Most Ádámnak lett gondja, mert igazából nem kellett pisilnie, de már nem tudott visszakozni… Lassan letolta a nadrágját és láthatóvá vált 16 centi hosszú farka teljes valóságában. Az előbbi gyönyörű látvány hatására szinte teljesen merev volt. A lány csodálkozva szemlélte a soha nem látott szerszámot. Egyikük sem mert mozdulni.
Jó egy perc telt el, míg Ádám farka annyira lelohadt, hogy elindult belőle a pisi. Most a lányon volt a csodálkozás sora. Ő sem látott még másik nemű embert pisilni.
Megdöbbentette a vastag sugár, és az, hogy a fiúk azt milyen könnyedén csinálják Kicsúszott a száján:
- Nektek ilyen könnyű…. Ez nagyon igazságtalan…. –
Aztán amikor azt látta, hogy Ádám meg is rázza a szerszámát nevetni kezdett. A fiú meg is sértődött egy kicsit, mert azt hitte a lány kineveti.
Nóri alig tudta megnyugtatni, hogy csak a szokatlan mozdulat volt számára vicces.
Bár nem beszéltek a dologról mindkettőjük számára világos volt, hogy nem nyúlnak egymáshoz még. Valahogy nem volt még elég intim a kapcsolatuk a közös pisilés ellenére sem.
Ádám elrakta a szerszámát, és közelebb lépett Nórihoz. A lány viccesen azt mondta: - - Nem nyúlhatunk egymáshoz, mert nem mostam kezet! - Mindketten nevettek aztán megfogták egymás kezét és elindultak volna fát gyűjteni, ha ebben a pillanatban nem hallanak meg hangokat, ami nevetésnek tűnt...
***
Dávid és Vera és indultak befelé az erdőbe. Dávid a szokásos módon nyomta a sódert. Arról beszélt, hogy egy haverjával az egyik bulin mennyit ittak és mennyire részegek voltak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.03 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 joe013
2018. 09. 7. péntek 21:00
jó, bár egy kissé gyerekes!! Válaszolok rá!
#8 sunyilo
2018. 08. 31. péntek 22:04
Efgész jó, csak így tovább. Válaszolok rá!
#7 sztbali
2018. 08. 29. szerda 12:29
Nagyon jó a folytatás. Várom a következő részt. Válaszolok rá!
#6 cscsu50
2018. 08. 29. szerda 07:54
Tetszett! Válaszolok rá!
#5 feherfabia
2018. 08. 29. szerda 06:37
Tetszett! Ha ebbe az irányba halad a történet akkor kifejezetten jó lesz! Válaszolok rá!
#4 A57L
2018. 08. 29. szerda 04:23
Ez kifejezetten tetszett,jobb lett mint az első.8P Válaszolok rá!
#3 veteran
2018. 08. 29. szerda 04:14
Kezd alakulni, remélem a folytatás még jobb lesz. Válaszolok rá!
#2 Bizse42
2018. 08. 29. szerda 01:30
Annyira tetszett, hogy elélveztem. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 08. 29. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!