A+ A-

Nancy történetei - Barát nélkül

Már sok idő eltelt az egyetem óta. A diploma kézhezvétele után 3. éve egy kis cég alkalmazottjaként dolgozik, kis lakást bérel a városban. Barátja nincs, a régi barátokkal már ritkán találkozik, csak néha beszélget egy-két emberrel. A mostani kollégák mind idősebbek, a legfiatalabbnak számít a maga 30-as évével, csinos megjelenésével. A férfi munkatársak legelő szemei, és a nők féltékenységéből fakadó érzések lebegnek az iroda falain belül, amikor megjelenik. Bájából semmit nem vesztett, kicsit visszafogottabbá vált az öltözködése, az idő megváltoztatja az ember habitusát. Külső megjelenésére azért ad, a ruhák továbbra is csinosan állnak rajta, akár télen viselt farmergatyáról, akár nyári rövidgatyáról, vagy épp szoknyáról van szó. Formás mellei még mindig őrzik alakukat, látványosan gömbölyödik ki a lány mellkasából. Feszes feneke továbbra is megigézi a fiúkat. Nem panaszkodhat.
Mivel barátja nem volt, és a kikapcsolódásokat is korlátozta, kevés pasival hozta össze a sors, és azok sem voltak méltóak arra, hogy közelebb kerüljenek a lány meztelen testéhez. Akarva akaratlanul csak a keze, az ujjai és becses játékszerei tudták enyhíteni szexuális étvágyát. Ami nem csökkent, csak átalakult, és a pezsgő egyetemista vér szolidabb, önkielégítős tettekké minősödött le
Szokásos útját járva, reggel a 10 perces séta után buszra szállt, ami elvitte a metróhoz. A földalatti átvitte a fél város alatt, majd pont a munkahelyén rakta ki. A rutin ugyanazokat az embereket adja, persze nem mindenki állandó személy, de sok ismerős arcokat lát reggelente és este. De egyik nap volt egy új arc, aki feltűnően bámulta őt. Egy srác, elég fiatalos arc, szinte kölyökképe volt. Folyamatosan őt bámulta. Nem akart tudomást szerezni róla. Másnap ugyanez, harmadnap ugyanez, és a hét többi napján, és a következő nap is csak a srácot látta és annak vetkőztető szemeit. Kicsit felizgatta ez, olyan vágyak és érzések kerítettek hatalmába testét, amit nagyon rég. Egyre kacérabban öltözött, egyre jobban felvállalta a szemkontaktust a sráccal. A nyári meleg megengedte az öltözék egyre merészebb formáit, melltartó nélküli felső, rövid szoknya viselete. És már kacsintás és mosolygás is közelebb hozta őket. Egyik reggel elhatározta, hogy mellé ül, és letámadja a srácot. Aki sosem lépett, nem közelített felé, csak bámulta, szinte nyálcsorgatóan. Mindig hamarabb fent volt a metrón, mint a fiú, és amikor fellépett végre, Nancy is felállt a helyéről és leült mellé. Rátette a kezét a srác combjára, odafordult hozzá, a szemébe nézett, a másik kezét megfogta, majd beletett egy papírt. Az arcára adott egy puszit, majd a következő megállónál leszállt. A srác rákvörös arca hamar ledermedté vált, nem tudta felfogni az esetet.
***
Másnap szokás szerinti útvonalát járta Nancy, de a srác nem volt a megszokott helyén. Nem volt ott másnap, sem egész héten. Hívást nem kapott. Csalódottá vált. Rég volt kielégítve egy fiú által, rámozdul egyre és ő sem akarja őt. De egyik nap megcsörrent a telefonja. SMS-t kapott ezzel az üzenettel: 18:00, Városháza előtt park.
***
Lengén öltözött fel. A nyári forróság miatt csak egy forró gatyát és egy atléta-szerű blúzt vett fel magára, a melltartót pedig hanyagolta. Kilépett az utcára, és a szellő egyből megmeresztette a mellbimbóját, amit fokozott az izgatottsága is.
Mikor odaért, körbenézett. Nem látta sehol, alig várta pedig, hogy összefusson vele. Nem akar tőle semmit, csak egy jót dugni. Csak erre vágyott végre. Majd egyszer valaki hátulról megragadta a kezét. Ő volt az. Magasabbnak tűnt így közvetlen mellette, mint a metrón. Gyönyörű barna szemei megigézték a lányt, aki mozdulni sem bírt. Földbe gyökerezett lábbal várta a következő lépést. Nem is akart vele beszélni, csak gyorsan félrehúzódni valahol és gyorsan magára húzni ezt a srácot.
- Gyere, kövess, siessünk – így a fiú.
- Rendben – válaszolt engedelmesen a srácnak.
Kb. 10 perc gyaloglás után elértek egy kocsihoz, beültette Nancy-t, majd elhajtottak onnan. Kiértek a város határán is. Az izgatottság lassan aggodalommá vált Nancy-ben: „Hová is viszi a srác?”.
Egy földútra tért be, tudta, merre mennek. A lány viszont nem mert megszólalni. Pár km után megálltak, egy erdőszéli kis kunyhónál. Kiszállt a srác, kisegítette Nancy-t is. Egyre jobban kíváncsivá lett a helyzet miatt. Olyan helyen volt egy idegen sráccal, ami neki nem ismerős. Ha bármi gond lenne, senki nem venné észre ott. De az elmélkedését hamar szertefoszlotta a srác szavai.
- Victor a nevem, ez a kis kunyhó még anyumék régi erdei viskója. Ide jöttek elmélkedni, pihenni apámmal. Elég lepusztult állapotban van, ne menjünk be – fordult a srác a lányhoz.
- Én pedig Nancy vagyok. Örvendek. És mi a terved?
- Végül is, nincs tervem, de tudjuk az okát annak, hogy miért vagyunk itt, nem?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.9 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 sunyilo
2018. 08. 31. péntek 22:20
Nem sikerült a jó ötletet jól megírni... Válaszolok rá!
#8 sztbali
2018. 08. 28. kedd 16:41
Az alapgondolat jó, de a kidolgozása gyenge. Válaszolok rá!
#7 Kampó
2018. 08. 28. kedd 12:05
az ötlet nagyon jó, az írás nem annyira... sajnos! Válaszolok rá!
#6 cscsu50
2018. 08. 28. kedd 10:02
elég gyenge. Válaszolok rá!
#5 feherfabia
2018. 08. 28. kedd 06:56
Gyenge!4P Válaszolok rá!
#4 Andreas6
2018. 08. 28. kedd 06:29
A gatya férfi alsónadrág. a nő nadrágot, forró nadrágot hord. Ettől eltekintve elég gyenge. Válaszolok rá!
#3 veteran
2018. 08. 28. kedd 04:46
ez többet érdemelt volna. Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 08. 28. kedd 04:20
A sztori jó,az írás nem annyira.5P Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 08. 28. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!