A+ A-

Diszkópatkány

Sokáig sikerült szinte önmagam előtt is eltitkolnom. Aztán váratlanul felszínre tört és átformálta jövőmet.
Nem akartam elmenni a többiekkel a diszkóba, de annyit nyaggattak, piszkáltak, hogy nyuszi vagyok, gyáva kis pöcs, meg hogy ott talán találok egy tökrészeg csajt, aki összeáll velem, ha már ilyen kis nyamvadtnak vagyok, hogy végül követtem őket. Belépve mellbecsapott a dübörgő zene, összezavartak a pulzáló, táncoló fénycsíkok, és felfordult a gyomrom. Mondjuk, ez utóbbit lehet, hogy az a Red bullos vodka okozta, amit jövet belém diktáltak. A tömegben hamar elszakadtam az úgy nevezett haverjaimtól. Az volt a tervem, hogy még tengek-lengek egy kicsit, majd amikor már biztos nem látnak, elhúzom a csíkot.
Miközben mindezeken elmélkedtem a lüktető zene hatására önkéntelenül mozogni kezdtem. Pár perce táncolhattam, amikor hátulról erős kezek megragadták a derekamat. Talán a pia miatt, de nem álltam le, tovább riszáltam magam, miközben egyik keze elindult felfelé és bekúszott az pólóm alá. Magához szorított és a fülembe súgta: „nagyon szexi vagy”. Erre már feleszméltem: - Egy pasi ölelget! Kemény farka a fenekemnek nyomódik, ujjai a mellbimbómat morzsolgatják. Megijedtél? – kérdezte halkan.
- Én … – kezdem, de félbeszakított.
- Szégyenlős vagy? Ne félj, itt mindenki magával meg a párjával van elfoglalva. Senki nem figyel rá.
- Aha – nyögtem – hogy mondjam el neki, hogy soha nem voltam még pasival, nem vagyok meleg és nem …
- Olyan jó veled táncolni – nyalintja meg a fülemet – megfordulsz? Lássuk tetszünk-e egymásnak.
Megpördített. Talán pár évvel idősebb lehetett, mint a diszkó látogatóinak átlagéletkora. Nyitott inge látni engedte, csupasz mellét, széles fehéres fényű nyakláncát. Egyik fülébe diszkrét arany fülbevalót is viselt, ujjait több gyűrű is díszítette. Ezt láttam én. Hogy ő mit látott az nem értettem. A suliban nyápicnak csúfoltak, kigúnyolták szőkés hajamat (jobban be kellett volna festeni hercegnő), arcomat (úgy nézel ki, mint a tízéves húgom). Ő meg…
- Szólíts Márknak A te a neved szépségem? – kérdezte.
- Alex. – válaszoltam révetegen.
Olyan isteni volt az illata, és olyan jó érzés, ahogy védelmezően átölelt. Közelebb nyomult, csak egy aprócska csípőmozdulat, azért csinálta, hogy elveszítsem a fejem, aztán mozdulatlanná dermedt. A farkam fájdalmasan lüktetet. Kutatóan fürkészte az arcom, aztán a tekintete a számra tévedt.
Előrehajolt, az ajkát az enyémre tapasztotta, és a nyelvét bedugta a számba. Visszacsókolok, először lassan, ízlelgetve. A lélegzetünk összekeveredik, és nem tudok ellenállni, képtelen vagyok megtagadni tőle ezt az egyetlen csókot. A két kezembe szorítom az arcát, a szájára tapadok, és mohón csókolom. Felnyögött, és én magamhoz szorítva a testét egyre vadabbul csókoltam.
Aztán vége. Egy hosszú pillanatig még érintkezik az ajkunk, majd elhúzódik, és rám néz. Soha nem láttam még ilyen titokzatos kifejezést egy ember arcán, és valami ismeretlen érzés moccan meg a szívemben.
– Gyere mondta – és kezemet megfogva magával ragadt.
A budiba kötöttünk ki. Márk lepillantott az ölemre, aztán vissza az arcomra, és oldalra biccentette fejét. Az arcán csintalan, s csábító a mosoly. Aztán közelebb húzódott, és benyúlt a lábam közé. A szívem majd kiugrott a helyéből. Megcsókolta a nyakamat, aztán az államat, aztán az ajka a fülcimpámra vándorolt. A testem libabőrös lett az érintésétől. Elkezdte lehúzni a cipzárt a nadrágomon.
- Később majd te segítesz megoldani az én „problémáimat” – suttogta a fülembe, aztán megharapta a nyakamat.
Választ várva a szemembe néz. Ostobán bólintottam, mert az agyam nem volt képes megfogalmazni egyetlen értelmes mondatot sem. Hátrébb dőltem a lehajtott WC ülőkén. Markába fogta a farkamat, és lehajtotta a fejét és a hasam és összerázkódom a gyönyörtől, amikor megérzem a nyelve érintését.
Nyelvét a mély vörös makk körül mozgatta, és a bőr csillogott a nyálától. Lassan, mélyen a szájába engedte, míg orra elérte a szeméremcsontomat. Miközben farkam feje a torkába volt temetve, olyan dolgokat kezdett csinálni a nyelvével, hogy beleborzongott a gerincem. Egy kellemes szürcsölő hang kísérte első szopásomat. Nem bírtam sokáig. Megremegek a fejem hátrahanyatlik és hatalmas sugárban a torkába élvezzek. Megcsókol. Olyan undorító és olyan csodálatos spermám ízét az ajkain érezni!
Hirtelen felemelkedik és letolja a nadrágját. Előbukkant a farka. Önkéntelenül megnyaltam a szájam szélét. – Érintsd meg, Alex! A parancsa cselekvésre késztetett. Körbesimítottam a hímtagját és megcirógattam a forró, selymes bőrét. Olyan keménynek éreztem, olyan erőteljesnek és tökéletesnek! Köré fontam a kezemet, és elkezdtem föl-le mozgatni, egyszer, kétszer, majd harmadszor is. A végéből csordogáló nedvességet körbe-körbe masszíroztam az ujjbegyemmel, kezem végigsiklott az erekcióján.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.58 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 sunyilo 2018. 11. 20. kedd 20:39
Kicsit sem jó ám annál rosszabb.
#6 genius33 2018. 11. 20. kedd 18:52
Kellemes smile
#5 cscsu50 2018. 11. 20. kedd 10:10
Ismét jönnek az ilyen írások, sajnos.
#4 A57L 2018. 11. 20. kedd 03:54
Sehogy sem jó.
#3 zoltan611230 2018. 11. 20. kedd 03:45
Picit nem jó .
#2 veteran 2018. 11. 20. kedd 02:44
Ismét jönnek az ilyen írások, sajnos.
#1 Törté-Net 2018. 11. 20. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?