A+ A-

Születésnap 3. rész - Bejutás a hátsó kapun

Összebújva aludtunk el, mint két kifli úgy feküdtünk. Szorosan öleltem magamhoz átizzadt testét.
Mikor felébredt, felém fordulva mosolyogva kérdezte
- az igazi ajándékra nem vagy kíváncsi?
Ezzel odanyomta fenekét az ágyékomhoz.
Egy pillanatra felvillant bennem, hogy mit is jelenthet ez, de aztán elhessegettem a gondolatot, mert álmomban sem mertem remélni ilyet. Már amúgy is merev fütykösömet combjai közé toltam, keresve nedves puncija bejáratát.
Mintha azt suttogta volna „jó kezdhetjük így is” Ezzel kicsit széttárta combjait, hogy könnyebben hozzáférjek virágjához. Csak a nagyajkak között csúszkáltam, néha-néha megbökve makkommal csiklóját, ilyenkor kéjesen felnyögött, de mikor be akartam jutni barlangjába feltérdelt és úgy kínálta fel magát. Elfogadtam a kihívást és mögé térdelve célra tartottam. Mintha megint morgott volna olyasmi „De hülye vagy”, de azért kicsit terpesztett és hagyta, hogy lassan belé hatoljak.
Jó nedves volt csak úgy siklott befelé szerszámom, mint forró kés a vajba. Élveztem, ahogy forró nedves, szűk hüvely ráfeszül rudamra. Talán ezek azok a pillanatok amiért érdemes szexelni. A későbbiekebene elkapja az embert a vágy, és akkor már nem figyel az ilyen finomságokra.
Lassan mozogni kezdtem benne, igyekeztem teljes hosszammal kitölteni hüvelyét, éreztem is ahogy makkom nekinyomódik méhének. Ilyen kor felnyögött, de nem a fájdalomtól, hanem az élvezttől.
Nekem már a látvány is mennyei volt, mert pont szemben velünk a szekrényajtón a tükörben láttam magunkat. Tükör nélkül gyönyörű gömbölyű popsiját, a tükörben pedig részben arcát is ahogy behunyt szemmel élvezkedik.
Szép lassan komótosan toltam ki be szerszámomat, közben hasa alatt átfogva a csiklóját is simogattam. Halkan nyögdécselt közben, aztán egyszer csak előre lendült teste, úgy, hogy kicsúsztam belőle.
Hátrafordult
- Azt szeretném, ha a popsimba dugnád!
- MI? Arra elő kell készülni!
- Már úgy jöttem! vagy nem akarod kipróbálni?
- Kicsit megleptél, mert álmomban sem mertem gondolni!
- Elveheted a hátsóm szüzességét!
Ezzel újra felvette a kutya testhelyzetet, és megriszálta fenekét.
Tudtam, hogy a hátsó bejárat használata nem egyszerű, be kéne nedvesíteni, és kitágítani egy kicsit az ánuszát. Szerencsére volt a közelben sikosító, és egy kis kb. két és fél cm átmérőjű vibrátor is aminek jó hasznát fogom venni a tágításnál. A sikosítóból nyomtam egy keveset a bejárathoz és körkörös mozdulatokkal kenegettem a lyuk körül, és valamennyit oda is benyomtam. aztán a vibrátort is bekentem bekapcsoltam és lyukához illesztettem. Előbb csak hagytam, hogy ott rezegjen Élvezettel riszálta fenekét. Kis idő múlva sikerült is valamennyire becsúsztatni, de kezdetben ez is nehezen ment, mert inkább szorított, mint hogy ellazult volna. Mondtam is neki „próbálj meg lazítani” Még több sikosítót nyomtam ánuszához, aztán lassan csak sikerült az eszközt beljebb juttatni amikor éppen lazított izmaival. Kúpos paláston mozgattam, hogy minél jobban tágítsam a bejáratot. Mikor már úgy gondoltam, hogy elég tág, kihúztam, de ez nem tetszett neki annyira, reklamált is, hogy jól esett neki a vibrálás.
- Majd az ujjaimmal pótolom a hiányérzeted.
Előbb egy, majd két ujjal próbálkoztam. Kedvesem rájött, hogy hogyan lazítsa el magát, így a két ujjam aránylag könnyen besiklott. Nem is vettem ki, hanem körkörös mozgással próbáltam tovább tágítani a hátsó bejáratot mivel farkam mérete mintegy négy centi átmérőjű volt.
Egy idő után – mivel már nagyon reklamálta a behatolást alkalmasnak találtam a helyzetet, hogy farkammal is bepróbálkozzak. Jó nagy adag sikosítót kentem rá és még a lyukban tartott ujjaim köré is. Aztán makkomat nekinyomtam bejáratához, éreztem ahogy lazít izmaival és akkor erősebb nyomással kicsit beljebb kerültem, de még a záróizmom nem engedett. Amikor ismét ellazult végül is átjutottam az akadályon. Szinte fájdalmasam szorított, mozogni nem is tudtam, teljesen a fogságába kerültem. Hátát simogattam közben, mert ő nyögdécselt, de néha éreztem egy kis lazulást, akkor pár centivel beljebb jutottam. Aztán mintha egy hosszabb lazítás jött volna, sikerül lassan mozogni benne.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.98 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 Andreas6
2019. 05. 6. hétfő 12:18
Nekem tetszett. (Furcsállom, hogy az egyebekben szinte tökéletes helyesírás mellett hogyan lehet az igekötőket rendszeresen különírni a hozzájuk tartózó igéktől, ha előttük állnak? Elnézést az offért.) Válaszolok rá!
#12 A57L
2019. 04. 10. szerda 04:27
Közepes análos történet. Válaszolok rá!
#11 sunyilo
2019. 04. 3. szerda 21:02
Nem igazán sikerült... Válaszolok rá!
#10 feherfabia
2019. 04. 3. szerda 06:26
unalmas! Válaszolok rá!
#9 listike
2019. 04. 2. kedd 17:16
Az átlagnál gyengébb. Jobb a PUNCI mint a segg. Válaszolok rá!
#8 genius33
2019. 04. 2. kedd 16:57
Nekem is tetszett. Szép sztori. smile Válaszolok rá!
#7 szekely18
2019. 04. 2. kedd 15:18
Nekem tetszett! Válaszolok rá!
#6 Bizse42
2019. 04. 2. kedd 12:03
Különben nagyon hiányolom ZSUZSIKA hozzászólását. Ősokkal szigorúbb nálam. Válaszolok rá!
#5 Bizse42
2019. 04. 2. kedd 12:02
A ffi -nek kívánni kell, hogy a "hátsó kaput" megkapja! Nem lehet valakit belekényszeríteni, ha nem akarja. Ezért lett ilyen a vége. Véleményem szerint a nőtől ajándék a ffi - részére, ha megadja a lehetőséget a hátsó "gyönyör" eléréséhez. Ez egy bizarrabb része a szexnek, nem vitás. Ki nem kívánja, ne is kezdjen bele. MINDKETTEN AKARNI KELL ÉS AKKOR NAGYON JÓ! Válaszolok rá!
#4 cscsu50
2019. 04. 2. kedd 07:44
finomabb a punci Válaszolok rá!
#3 gyuri0926
2019. 04. 2. kedd 07:11
Nincs punci a világon , vagy mire jó ez a rengeteg anális történet ?????? Válaszolok rá!
#2 veteran
2019. 04. 2. kedd 04:14
Egyet értek. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2019. 04. 2. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!