A+ A-

Clara és lánya

Egy szeptember végi napon kezdődött a történet. A neten szörföltem, késő délután. Az egyik oldalon feltűnt egy reklámbanner, melyen egy társkereső oldal csalogatta a komoly, valamint alkalmi kapcsolatot kereső embereket. Hírtelen olyan érzésem lett, hogy ide nem lesz hiábavaló beregisztrálnom. A lelkesedésemet tettre váltva végig mentem a procedúrán, a bankkártyám terhére megszereztem a lehetőséget, hogy kapcsolatba léphessek az engem érdeklő hirdetőkkel.
A találatlistám 2. oldalán járva elakadt a lélegzetem Venus fotójára pillantva. Clara Weiss mosolygott rám. A nő, akivel 16 évesen jártam, akivel az elsők voltunk egymásnak. Már nem tudom mi volt az ok, mi az okozat, de a következő pillanatban a farkam szinte szétfeszítette a nadrágomat, és egy emlékkép lebegett a lelki szemeim előtt.
Clara Weiss 16 éves kori arcát látom magam előtt, ahogy nyögdécselve élvezi alattam a farkam mozgását a puncijában. Az első szexuális élményét a lényem, a testem szinte belém kódolta. Éreztem, mintha most történne, ... ahogy akkor az ujjaival a bőrömbe mélyedt... nyögdécselt... ahogy a farkam mozgott a szűk hüvelyében... ahogy elönt az első nő általi elélvezésem testi érzete... ahogy kirántom a farkam a nedves punciból, a testére lövellve a spermámat... ahogy huncut mosollyal a képén az ujjával belesimít egy foltba, és a szájába teszi az ujját... ahogy utána előre hajolok, és csókolni kezdem a száját, és érzem, férfivá tett ez a lány!
Szóval, 36 évesen tett kanossá pillanatok alatt egy fotó, és már azon voltam, hogy befejezem a menetet, könnyítve magamon, mikor megnyílt a chat ablak. Clara éppen online volt, de nem vettem észre, mivel az elmúlt percek teljesen kirántottak a valóságból.
A privát chatablakban a telefonszáma jelent meg, tehát ő is felismert engem. Azonnal hívtam a számot. A harmadik csengés előtt hallottam, hogy ő vonalban van.
Szívélyesen üdvözöltük egymást, és azonnal éreztem, hogy a szikra ott van kettőnk között, bármekkora is a fizikai távolság köztünk. Egy rövid, kellemes csevejben beszéltük meg a helyet, ahol találkozunk majd.
Nagyon jó volt mindkettőnknek viszontlátni a másikat. A találkozás az újra egymásra találás jegyében zajlott. Láttam rajta, hogy most is kíván. A lelki szemeim előtt a tömör faasztal, Clara ruhájával együtt áttetszővé vált, csak a gyönyörű teste, és nedves puncija tűnt valóságosnak.
- Hééé..! - dőlt előre, cinkos rosszallással rám nézve.
- Te mindig elragadtatsz! – hajoltam közelebb hozzá a bókkal, majd elmeséltem, milyen élményben részesített. Szinte éreztem, ahogy a dekoltázsa mozgásával egy időben a puncija is kéjesen lüktetni kezd.
- Menjünk énhozzám! – jelentette ki határozottan, vágyakozóan a szemembe nézve.
Alig fél óra múlva már a lakásában voltunk. Miután cipőinket levettük, ő előttem menve vezetett a hálószobába. Teljesen elvesztem a rengő csípővel járó nő testének látványában. Mire a hálószobába értünk, a farkam szinte szétfeszítette a nadrágomat. Ő meg nevetve fordult vissza, és rögtön masszírozni kezdte a ruha alatt meredező hímtagomat. A kezeim a melleire tapadtak, majd kezdtem az ingblúzát kigombolni. Egymáson éreztük a vágyakozástól forró lélegzetünket.
Mialatt blúzán a gombok fordultak ki a gomblyukakból, én a nadrágom szorításából szabadíttattam meg. A blúza lágyan hullott a mellettünk lévő vetkőző szék karfájára. Ő előrehajolt, és letolta a nadrágomat. Én a melltartóját csatoltam ki hátul. Ahogy guggolt, úgy bújt ki belőle. Már meztelen keblekkel állt fel, és nézett rám, kihívóan. Azonnal falni kezdtem a két cipót, ahogy csak bírtam. Ő a kezével simogatta a fejemet a tarkóm fölötti részen. A tenyere az arcomba simított, a tekintetével a szemeimbe nézett, majd szenvedélyes csókolózásba kezdett velem.
Ezt követően elém térdelve a makkomat ízlelgette a nyelvével, majd elkezdte teli szájjal masszírozni a rudamat. Kis idő múlva visszatért a makkom kényeztetéséhez. Az arcomba nézett, és a reakcióimat figyelve dolgozta a péniszem egészét.
- Clara... ne, elélvezek! – bukott ki erőtlenül belőlem
- Gyere csak, terítsél be nyugodtan, aki ennyire kíván, azt...
- AAAhhhh – hagyta el a számat egy nyögés és szájába lövelltem.
- Én busásan megjutalmazom! - mondta, miközben az arcáról letörölt egy kis spermafoltot.
Pár perc multán ismét milliméterekre volt egymástól az arcunk, és kezdődött az újabb akciónk. Kigombolta az ingemet, míg én a nadrágjából kezdtem kibújtatni a hosszú combjait. Majd hátratolta a kigombolt ingemet a mellemen, kibújtatva az ingujjamból. Rajtam már csak egy trikó volt, mikor elé térdelve, élvezettel kezdtem lehúzni a derekáról a nadrágját, miközben ösztönösen a finom tiszta csipkés tangájára meredtem. A kezével hajamba túrt, majd mikor a combjait elhagyták a nadrágját lehúzó kezeim, az ágyra ült, illetve hanyatt feküdt felhúzott lábakkal. A fenekében csak egy vékony csipke vágott bele amitől az egész popóját feltárta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.95 pont (65 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 A57L 2019. 04. 9. kedd 03:51
Nem rossz írás.6P
#15 sztbali 2019. 04. 4. csütörtök 22:24
Bevezetésnek jó és sok van még ebben.
#14 Bizse42 2019. 04. 4. csütörtök 21:35
Kis aranyos volt.
#13 sunyilo 2019. 04. 4. csütörtök 21:14
Nem is olyan rossz.Közepes...
#12 listike 2019. 04. 4. csütörtök 19:14
Ez már volt, több folytatásban.
#11 veteran 2019. 04. 4. csütörtök 13:45
Jó írás, tetszett. Andreas6 megint háborog.
#10 Akai Mózes 2019. 04. 4. csütörtök 09:42
Szerencsére elmaradtak a helyesírási hibák és a félregépelések. Nem is rossz történet.
#9 sanyi0227 2019. 04. 4. csütörtök 09:15
nekem is tetszett. egyet értek Hofehérrel van ebbe még folytasd.
#8 genius33 2019. 04. 4. csütörtök 09:04
Szintén egyetértek Hofehérrel. Kell a folytatás!
#7 gyuri0926 2019. 04. 4. csütörtök 09:01
Nekem sem tetszik .
#6 Andreas6 2019. 04. 4. csütörtök 08:39
Nekem nem tetszett, elsősorban a kissé primitív fogalmazás miatt. Így nem ad többet egy sima pornó sztorinál, azt pedig filmen is megkapom. A leírt szövegtől pluszt várnék, de azt nem kaptam meg. És mielőtt lehurrognátok, hogy nekem semmi sem tetszik, meg akkor miért járok ide olvasni, ajánlanám a Véletlenek pedig vannak c. írást. Sajnálom.
#5 cscsu50 2019. 04. 4. csütörtök 07:04
Egyetértek Hofehérrel.
#4 feherfabia 2019. 04. 4. csütörtök 06:57
Nagyon tetszett a sztori! Jó kis történet lesz!
#3 Hofeher 2019. 04. 4. csütörtök 05:13
ebben még sok jó rejtőzik, folytasd!
#2 zoltan611230 2019. 04. 4. csütörtök 04:49
Jó történet..
#1 Törté-Net 2019. 04. 4. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?