A+ A-

Baromi jó fogás 3. rész

Valahogy úgy alakult, hogy a melóm miatt pár napig csak terveztük Klárival, hogy találkozunk egy kis hancúrozás erejéig, de soha nem tudtuk összeegyeztetni. Aztán beütött egy nem várt dolog. A főnököm megkínált egy visszautasíthatatlan külföldi melóval. Októberig Németországban vertem a farkam. Képletesen is, meg szó szerint is, mert a meló nem volt megerőltető, de szinte minden időmet lefoglalta. Esélyem se volt becserkészni valami csajt, főleg mert 99%-ban pasik dolgoztak az üzemben. Viszont amikor október közepén visszatértem az itthoni melómhoz és másnap kiugrottam egy késői ebédre a Deák téren Klárival botlottunk egymásba.
- Képzeld meghoztad a szerencsémet - ugrott a nyakamba.
- Én? Mivel?
- A segítségeddel. A bátyám már hazajött Ausztráliából, én most jövök az ügyvédtől és pár nap és már nem fog a fejünk felett lógni az a francos hitel.
Annyira be volt lelkesedve, hogy kitalálta velem ebédel és ő hív meg. Nem tudtam lebeszélni, ezért belementem. Természetesen ebéd közben ez a pár hónap szünet volt a téma, majd az a bizonyos együtt töltött éjszaka és megbeszéltük, hogy most már tényleg összehozzuk a folytatást.
- De csak velem - kanalazta a levesét mosolyogva. - Bea bepasizott, baromira szerelmes és nem fog újra belemenni ilyenbe.
- Hát pedig ahogy emlékszem ő is élvezte.
- Figyelj. A helyzet az, hogy Bea csak miattam vállalta be, mert meggyőztem. Ő egyébként nem olyan mint én.
- Miért? Te milyen vagy?
- Én fiúk között nőttem fel - kezdte a magyarázatot. - Két öcsémmel mindig a nagyiéknál töltöttük a nyarakat. Voltak unokatesók haverok, gyerekek az utcából és én általában a fiúkkal játszottam. Mentem velük focizni, pecázni, bringázni, rejtekhelyet építeni a kiserdőben... És egy idő után előkerültek a papás - mamás játékok. Először csak ártatlan puszik, simogatások, majd jött a mutasdmegmidvan - korszak és a 13. szülinapom előtt pár nappal az egyik idősebb uncsitesóm kinyalt az erdőben. Eszméletlen jó volt és rákaptam az egészre. Volt, hogy egymás után három fiúnak vertem ki és amíg az egyiknek csináltam a másik kettő engem simogatott, meg tapizott. 16 évesen már pasival is, csajjal is átestem a tűzkeresztségen és olyan dolgokat csináltam amiktől lehidalnál.
- Na azért arra ne fogadj!
- Na majd meglátod ha elmesélem. Vannak olyan időszakok az életemben hogy még én is meglepődök saját magamon, hogy mekkora szexőrült ribanc tudok lenni. Úgy alakult hogy 19 éves koromig csak a tanulás meg a szex érdekelt párhuzamosan. Totál jó eredménnyel felvételiztem az egyetemre. Hétköznap suliba jártam, hétvégéken meg ájultra dugattam vagy nyalattam magamat valamelyik pasimmal, vagy csoporttársammal. Esetleg csoporttársnőmmel.
Meglepett és izgatott egyszerre, hogy Klári milyen természetességgel beszél erről az egészről és rákérdeztem, hogy ha ő ilyen akkor a lánya miért nem?
- Mert még 20 se voltam és terhes maradtam. Férjhez is mentem Bea apjához aki - gondolom nem lepődsz meg - az egyik oktatóm volt. Persze az egyetemet abbahagytam, de nem volt rossz életünk. Eltekintve attól, hogy Béla az esküvő után megváltozott. Volt, hogy egy hónapig se nyúlt hozzám. Valahogy egyre kevésbé érdekelte a szex. Az elején még próbálkoztam, párterápiát meg pszichológust javasoltam, de mereven elzárkózott minden ilyen dolog elől. Aztán el kellett fogadnom, hogy valami miatt aszexuálissá vált. Ezek után sokszor segítettem magamon a kezemmel, meg az egyik barátnőm kezével - nyelvével aki hasonló cipőben járt és néha egy - két éjszakás pasik is voltak az életemben. Na és sajna a férjem elég prűdnek nevelte a lányunkat is. Én hiába próbáltam vele elfogadtatni a szexualitás természetességét már gyerekkorától kezdve, az apja teljesen az ellenkezőjét nyomta a fejébe és valahogy rá jobban hallgatott. Bea miatt nem akartunk elválni és tulajdonképpen jól is éltünk ha nem zaklattam a férjemet a szexéhségemmel. Béla halála után próbáltam lazítani a lányom gondolkodásán. Az eredményét tapasztalhattad a múltkor, de utána nekem azt mondta soha többé nem akar ilyenben részt venni.
- Tudod ez azért furcsa. Belemegy, hogy lefeküdjön egy tulajdonképpen ismeretlen pasival, meg ráadásul az anyjával is hármasban, aztán utána azt mondja, hogy soha többé?
- Most erre mit mondjak? Ő ilyen. Megtette, mert meggyőztem és még jól is estek neki bizonyos dolgok, de a fejében még az apja szoftvere ketyeg, ami szerint ezek a dolgok nem helyesek. Lehet majd pont a mostani pasija lesz az aki megváltoztatja. Vagy még az is lehet, hogy majd te leszel az, mert csak a hármasra mondott nemet, nem rád. Szóval bármi lehet. Egyébként meséld már el részletesen ezt a hirdetés dolgot, mert azon agyaltam hátha én is az álláskereső pasik között fogok magamnak szexpartnert keresni.
- Baromi egyszerű - vettem elő a telómat. - Felmész erre az oldalra és...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.07 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 zsuzsika
2019. 05. 12. vasárnap 11:10
Ez tényleg jó Válaszolok rá!
#10 cscsu50
2019. 04. 9. kedd 23:54
Nagyon jó lett Válaszolok rá!
#9 sunyilo
2019. 04. 8. hétfő 21:48
Nagyon jó lett. Jöhet a bosszú... Válaszolok rá!
#8 listike
2019. 04. 8. hétfő 13:10
Ez Marha jó volt. Válaszolok rá!
#7 Bobek
2019. 04. 8. hétfő 08:40
Nagyon jó! Válaszolok rá!
#6 Andreas6
2019. 04. 8. hétfő 07:50
Engem nem nagyon izgatnak a csupacsont lányok. Ha neked ez kell, egészségedre! Válaszolok rá!
#5 feherfabia
2019. 04. 8. hétfő 07:09
Jó kis történet! Tetszett! Válaszolok rá!
#4 Olvasó
2019. 04. 8. hétfő 05:35
A kis roma csajt én is megdolgoztam volna. nyes Válaszolok rá!
#3 A57L
2019. 04. 8. hétfő 04:29
Nekem is,jól megdolgozták a csajokat. Válaszolok rá!
#2 veteran
2019. 04. 8. hétfő 04:13
Tetszett. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2019. 04. 8. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!