Az Én Istennőm 3. rész

Szavazás átlaga: 8.12 pont (66 szavazat)
Megjelenés: 2019. május 17.
Hossz: 13 175 karakter
Elolvasva: 4 053 alkalommal
Éjszaka megint csak forgolódtam, és vártam a másnap 2 órát. Eszembe jutott, amit mondott:
– Imádkozz értem. – visszhangzott a fejemben.
Viccen kívül mondom, megtettem. Kértem, hogy gyorsan tejjen le a műszak és valami ultra szexi ruciban jöjjön. Felállt a farkam, de nem nyúlhattam magamhoz, minden patronomat rá tartogattam. Munkahelyen nem erőltettem meg magamat, tartalékoltam az energiámat a délutáni szexhez. Nagyon lassan telt az idő, de legalább volt időm gondolkodni, hogy mit is teszek az Istennőmmel. Smárolás után letépem róla a bugyit, felültetem az asztalra leülők a székre és úgy nyalom a szaftos punciját. Vagy letérdeltetem, és mint tegnap, mélytorkos szoptatatást tartok. Lassan 2-öt ütött az óra, ilyen gyorsan még nem öltöztem át és siettem haza. Tömbház mellé érve láttam, hogy Edit nincs otthon. Sebaj, mondtam magamban, legalább lesz időm lefürdeni. Siettem fel a 8. emeletre (ott lakom), ledobtam magamról mindent, és irány a zuhany. 4 múlott, de Ő még sehol. Feszült lettem.
– Átvert! – mondtam a fogaim között.
Mérges voltam és csalódott. Hiába tettem magam rendbe? Csengő szóra lettem figyelmes. Nagyot nyeltem, piszkosul izgultam és vert a szívem. Nem tudom, hogy miért, de remegtem az izgatottságtól. Ajtót nyitottam és Edit állt ott. Bejött kulcsra zártam az ajtót, és csodáltam a testét. Nem akárhogy öltözött fel, úgy ahogy reméltem. Nagyon feszülős cicanadrág, ami rettenetesen feszült a seggén és kirajzolódott benne a puncija. Belevágott a szeméremajkak közé és így tevepatát hozott létre. Biztos, hogy nem volt rajta bugyi. Fölül egy nagyon bő és lenge ujjatlan felső volt. Szemből és oldalról is látni lehetett, hogy nincs rajta a melltartó, az egész mellét látni lehetett.
– Hogy tetszem?
Nem tudtam megszólalni, olyan szexi volt. Körbefordult egyet, azok a gyönyörű csecsek csak ringatóztak ide-oda. Odajött hozzám, átölelte az egyik kezével a nyakamat, addig a másikkal, elkezdet simogatni. Formás seggére tettem a kezem, gyúrni kezdtem a félgömböt. Az ujjammal beljebb haladtam éreztem, mosolyogtam egyet és a hüvelykujjammal a segge lyukát izgattam, míg a mutató és a középső ujjammal a punciját dörzsöltem. Éreztem, hogy a csiklója megduzzad, puncijából pedig folyik a drága nedű. Erőssebben vette a levegőt, sziszegni és sóhajtozni tudott, ettől nagyon megkeményedett a farkam. Ő sem tétlenkedett kezét végig húzta a mellkasomon és eljutott a gatyámon lévő dudorhoz. Szemembe nézet, elkezdte simogatni, beleremegtem, majd megcsókolt. Ismét táncot járt a nyelvünk, de nem hagytuk abba a kényeztetést. Megmarkolta a farkamat és jól belemarkolt.
– MMMM Látom már nagyon vártál, jó kemény a faszod. – mondta mosolyogva és beleharapott a szájába.
– Te beszélsz? Ép, hogy hozzád értem és már folyik a puncid leve.
– Most csak itt simogatjuk egymást? Vagy
– Vagy mi? – Kérdeztem vissza mosolyogva.
– Bemegyünk a szobába, és mint az erkélyen, ujjazol, jól kinyalsz közben, és a végén pedig megdugsz.
– MMM nem rossz ötlet.
Ahogy kimondtam, mosolygott egyet és a kezét a nadrágomba vezette a farkamnál fogva vezetett be a szóbába. Neki dőlt a háttámlának és várta, hogy lehúzzam róla a nadrágot.
– Nem. Nem késtél. Ezért, mint tegnap mélytorkosan szopni fogsz. – parancsoltam rá.
Nevetett egyet és már térdelt is elém. Először gatyán keresztül nyalta a farkam, és végig a szemembe nézet. Finoman beleharapott és abbahagyta. Felszisszentem, mert meglepődtem. Nevetett és a kéjsóvár nőből egy határozott nő lett.
– Ki vagyok én te neked?
– Az Én Istennőm. – izgatott hangon mondtam.
– Akkor könyörögj, és mindent megkapsz. – mondta határozottan, és elkezdte simogatni a farkam.
– Hogy? – értetlenkedtem.
– Könyörögj, és akkor mélytorkosan leszoplak. – erősen rá markolt a farkamra
– K-könyörgők szopj le mélytorkosan. – mondtam sóhajtások közepette.
– És extra?
– A golyókat is szopogasd!
– Ügyes fiú. mondta kaján vigyorral.
Lehúzta a nadrágom, a farkam szinte szájon verte. Puszilgatta, csókolgatta, a végén pedig folyt a nedvem. Nevetett, a váladékot levette a makkomról, farkamat a hasamnak nyomta és a herémre kente. Beszívta az egyik golyszit, mintha cukor lenne, elkezdet szopni, nyelvét sem hagyta ki a játékból. Kezét sem hagyta tétlenül, elkezdte verni a farkam. Bő nyállal szopogatta a szőrős here zacsim, hol mindkét golyszit kényeztette, hol csak az egyiket szívta meg erősen. Padlóra folyt a nyála, Remegtem és mélyeket nyögtem.
– AHHH Könyörgök, szopj le!
Abbahagyta a zacsim kényeztetését, és mint a múltkor,
c
alf
alf
cs
alf
ör
alf
ített
és így engedte a szájába. Olyan jó szűk volt a szája, mint egy pórszívó úgy szívta a farkam. Kezemet csak finoman tettem a fejére, mert tudta, hogy mi a dolga, nem kellett segítenem. Mint a dugattyú, úgy járta a feje, cuppogott, makkommal éreztem a torkát. Sokszor teljesen benyelte, ilyenkor nyelt egy nagyot, a szőröm csiklandozhatta az orrát, éreztem rajta, hogy milyen finoman veszi a levegőt és fújja ki. Lábaim remegtek az izgatottságtól. Ahogy kiengedte a nyál felesleget ráköpte, majd elkente a farkamon. Ilyenkor jutott a felsőjére is rendesen. Gyönyörű volt látni a nyálától átázott blúzt és alatta a ringó csöcsöket, bimbók már álltak rendesen. Eltoltam a fejét, meglepődött, nem tudta, hogy mit akarok. Lehúztam a felsőjét, hogy a csecsek közé folyón a nyála. Rájött és folytatta a szopást. Nyalogatta, szopta rendesen, nyála csak folyt és folyt.
– AHAH Könyörgök, had dugjam meg a csöcsödet.
Mosolygás közben kiengedte a farkam a szájából és a melle közé rakta. Kezével összenyomta őket és elkezdte húzogatni rajta. Isteni kéj járta át a testem, végig futott a gerincemen, nyögtem és rángatóztam. Kidugta a nyelvét, és amikor kibuggyant a makkom, akkor megnyalta a hegyét.
E
alf
sz
alf
alf
le
alf
tlen
volt. Közben az ágaskodó bimbókat csipkedtem és rádióztam velük, nyögött és sóhajtózót. Elragadott a hév a fejét megfogva szabályosan elkezdtem baszni a csöcsét, mintha a puncija lenne. Nyálat engedett ki a szájából a farkamra, hogy jobban csússzon, de a nyelvét kidugva hagyta. Baszhattam 1-2 percig, mikor megéreztem, hogy el fogok élvezni.
– El fogok sülni! AHHAHH Nyisd ki a szádat! – ordítottam.
Ahogy kinyitotta, megfeszültem, a farkam pedig pumpálni kezdte a spermámat. Nyögtem, remegtem, ahogy hatalmasat élveztem, fejét pedig csak nyomtam a farkamra. Ment mindenhova. Legtöbb az arcára ment és jutott a mellére is. Zihálás közepette lehiggadtam, elengedtem a fejét, mély levegőket vettem, nagyon elfáradtam, folyt rólam a víz. Elengedte a melleit és az ernyedő farkamat kezdte verni, hogy kisajtolja a benne maradt spermát. Mikor végzett az ujjaival összegyűjtötte ami az arcára és a mellére ment, majd lenyalta.
– MMM Jaj de finom vagy. Ugye tudsz adni még a tejcidből? – mondta mosolyogva és simogatta a farkam.
– Tudok még neked adni, de azért majd el kell döntened, hogy hova kéred.
– Mik a lehetőségek?
– Puncid vagy a segged.
– Jól hangzik, majd még eldöntöm. De előtte jól nyalj ki és ujjaz meg. – parancsolta.
Nem kellett többször mondania, kezénél fogva akartam felállítani, de nem engedte.
– Nem picim, könyörögj a puncimért! – parancsolt rám még egyszer.
– Könyörgök, had nyaljalak ki és ujjazzalak meg.
Nevetett egy nagyot és magától felült az ágyra nekidőlve a háttámlának. Lábáról szinte úgy kellett letépnem a nadrágot, olyan szűk volt. Lábát neki nyomta a mellének és az ujjával intett, hogy mehetek. Mikor megvoltam félredobtam, elém tárult az a gyönyörű szőrős pina, amiből már folyt ki a húsos barack lé. Letérdeltem elé a combja belő felének estem neki csókolgattam, nyaltam. Sóhajtozott, gyorsabban vette a levegőt, nekem ettől és a punci szagtól elkezdett éledezni a farkam. Haladtam szépen a gyönyör felé, mikor odaértem az arcomat belenyomtam a szeméremdombok közé és jó melyet szagoltam belőle. Nagyot sóhajtott, mikor megérezte az arcom, majd a nyelvemmel el kezdtem körözni rajtuk. Meg-megszívva a csiklót, nyelvemet bedugva a hüvelyébe, basztam és lefetyeltem az Istennőm pináját. Lábait a vállimra tette, úgy remeget, nyögött és dobálta a testét. Belemarkolt a hajamba és nyomta a fejemet egyre jobban a pinájának. Ujjamat sem hagyhattam ki, feldugtam neki 1, majd 2 ujjamat. Ettől csak még jobban sóhajtozott és tépte a hajamat. A combját összezárta a fejem körül, így még jobban neki nyomta a fejem. Addig a másik kezemmel a mellét gyúrtam és a bimbókkal játszottam. Ujjaimat kivéve a segge lyukán kezdem körözni és egy finom mozdulattal betoltam neki mind a 2-öt. Nagyot sóhajtott, és gyors tempóban ujjaztam, azt hittem, hogy kitépi a hajam és megfulladok, annyira szorított. Nem kellett sokat várom a teste ívbe feszülésének és a mélyből jövő nyögésének hangjára. Mint a pornó filmekben, mikor a nő elélvez, hatalmas adagban lövell ki a puncijából a kéj nedve, győztem nyelni. Mindenhol folyt a kanapén, a nyakamon és a mellkasomon. Ahogy elkezdett elernyedni a teste, engedett a szorításából, de a hajamat nem engedte el, magához húzott és megcsókolt. Nedveink keveredtek, finom volt.
– HHAHHAHH Imádom, ahogy nyalsz. – mondta a levegőt kapkodva.
Nevettem egyet és felálltam. A farkam ismét életre kelt és felé nézet.
– Könyörgök, had dugjalak meg.
Beleharapott a szájába és intet a fejével. Lábait a mellkasa mellé nyomtam, így Ő is láthatott mindent. Farkamat a puncijához illesztettem és finoman lassan betoltam neki. Minden millimétert érezni akartam, nagyon szűk volt. Erezhető volt, hogy régen volt férfival. Vissza kihúztam, majd ismét be, had szokja a farkamat. Nagyokat nyögtünk és sóhajtóztunk. Gyorsítottam a tempón, sebesen basztam az Istennőm punciját, rángatózott a teste a kéjtől. Nekem még kellett némi idő, hogy újabb adag spermát tudjak kilőni. Folyt rólunk a víz, de dugtam tovább, nem akartam, hogy vége legyen. De a hüvelye szorításából és nyögésének hangjából tudtam, hogy ismét elmegy. Nem akartam, azért, hogy együtt élvezzünk el, kihúztam a farkam.
– AHHAHH Mit csinálsz!? Majd nem elélveztem! – mondta meglepetten sóhajtózások között.
– Nem akarom, hogy még elmenj. Könyörgök, együtt élvezzünk el és seggbe akarlak dugni.
Nem vártam meg, a válaszát, lucskos farkamat nekinyomtam a segge lyukának és szép lassan elkezdtem betolni neki. Ahogy áthatoltam az izomgyűrűn nagyokat sikkantott, szűk volt, de nagyon. Gondoltam, Én vagyok az első, aki ott jár. Nem teljes hosszában toltam be neki, finoman járattam ki-be. Amikor éreztem, hogy kezd kitágulni és hozzászokni a farkam vastagságához, tövig toltam be neki és növeltem a tempót. Ágyékom csak úgy csattogót a seggén, ahogy dugtam a lyukát. Hangosan nyögtünk, egyik kezemmel elengedtem a lábát és a mellét markolásztam, csipkedtem a bimbót, addig Ő az ujjait a puncijához csúsztatta és el kezdte magát izgatni. Ettől még nedvesebb lett és a szaftja a farkamra folyt, ami jó volt síkosítónak. Ahogy dugtam 3 ujját dugta a puncijába és ujjazta magát. Jó volt érezni a farkamnál az ujjait, ahogy láttam ezt piszkosul élvezte, mintha 2-en dugnák. Éreztem ismét, hogy az izmai kezdenek összehúzódni, ívbe feszülni teste, az élvezés határán volt. Nekem sem kellet sok, így rágyorsítottam. Nem érdekelt semmi, csak az, hogy jól megbasszam és megtöltsem a seggét. Ahogy terveztem 1-2 másodperc eltéréssel élveztünk el, nagy nyögések közepette. Testünk remegett az élvezettől, kapkodtunk levegő után és mind ketten hatalmasat spricceltünk. Éreztem, ahogy a spermám áramlik a seggébe, egy álmom vált valóra, Ő pedig a mellkasomra spriccelt. Elgyengültem a fejemet a melle közé nyomtam, farkamat ki sem véve, így feküdtünk el az ágyon. Kinyitottam a szemem, még mindig ott feküdtem a mellei között, éreztem az izzadság és a sperma szagot rajta, bódító volt. Éreztem, hogy a testünk összeragadt a testnedveinktől és a levegőben is benne volt, hogy itt egy nagy baszás volt. Felálltam és végig néztem az Istennőmön, gyönyörű volt és a legjobb, hogy minden porcikáját megdughattam. Ébredezni kezdett, nyújtózkodott, látszott rajta a boldogság és a könnyebbültség. Felkelt és a seggéhez nyúlt.
– Ugye tudod, hogy elvetted a seggem szüzességét. Még a volt férjemnek sem engedtem, hogy ott dugjon meg.
Hátulról hozzásimultam és belemarkoltam a seggébe.
– Éreztem, még bejáratlan volt. Mondtam szeretem az anált, úgyhogy készülj fel, hogy csak ott foglak megdugni.
Kajánul nevetett és a szájába harapott. Letérdeltem és a fejemet a segge közé fúrtam és egy mélyet szippantottam belőle. Nevetett, visszahúzott, majd smároltunk egyet. Órára nézett és elkezdett felöltözni, ahogy nézetem a testét ismét állni kezdett a farkam.
– A héten és jövő héten nem tudunk találkozni. Ha úgy érzed, hogy nem bírsz magaddal, írjál rám viber-en és megoldjuk. – mosolygott.
– De ha te sem bírod ki, írhatsz bármikor.
Hozzám bujt és az álló farkamat simogatta.
– Úgy lesz. De ezzel sajnos neked kell kezdened valamit, mert mennem kell. Lassan megjön a lányom és le kellene zuhanyoznom.
– Miért nem itt zuhanyozol?
– Legyen ennyi elég a jóból. Majd legközelebb.
Megcsókolt, telefonszámot cseréltünk, elindult az ajtó felé és elment. Neki álltam verni az álló farkamat, rájöttem, hogy ilyen jó kefélésem még soha sem volt, majd
c
alf
alf
rr
alf
en
alf
t
a telefonom. Egy üzenet jött, egy képet kaptam. Meztelenül állt az Istennőm a fürdőszobában és egy üzenet volt alatta.
– Legyen mire kiverned a farkadat. Ezer puszi rá.
Nem kellet sok rántás és el is élveztem, aznap háromszor.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.12 pont (66 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
j
joe013
2019. július 3. 22:43
#10
alakul..jöhet a folytatás....
1
zsuzsika
2019. május 20. 08:25
#9
A második részre azt írtam,hogy az első jobb volt.A harmadik rész jó.Megér egy folytatást.
1
Bizse42
2019. május 18. 02:30
#8
Nagyon élveztem a kedvencemet, a "hátsó kapus" behatolást, meg ami előtte történt!

Köszönöm Neked, Csucsu50 !
1
sunyilo
2019. május 17. 21:09
#7
Jó írás. Szebb lenne, ha a helyesírás-ellenőrzőt ráküldted volna, mielőtt beküldöd...
1
l
listike
2019. május 17. 11:22
#6
Nagyon tetszett.
1
cscsu50
2019. május 17. 06:25
#5
Köszönöm a véleményeket!
1
f
feherfabia
2019. május 17. 06:21
#4
Ez is nagyon tetszett!
1
veteran
2019. május 17. 06:14
#3
Aki a pinát szereti rossz ember nem lehet.
1
a
A57L
2019. május 17. 03:25
#2
Jó kis hátsó kapus játék.
1
T
Törté-Net
2019. május 17. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1