Hírek

JÚN.
10.
2015

Így buktam le

Annak idején jöttem rá, hogy én inkább a lányokhoz vonzódom, amikor elkezdtem maszturbálni. Az izgatott fel igazán, amikor közben egy lányra gondoltam. 17 - 18 éves koromra, amikor már szinte mindegyik barátnőmnek volt barátja, és a gyerekkori barátnőm már a szüzességét is elvesztette, én még mindig nem akartam fiúkkal ismerkedni. Utáltam a bulikat. Feszélyezve éreztem magam fiúk közelében. Nézni a barátnőimet, ahogy smárolnak, és jól érzik magukat, meg beszélgetni a fiúkkal, akik megszólítottak…Gyakran mondták a barátnőim, hogy egy ilyen jó csaj, mint én, bármikor talál magának valakit, miért nem jövök már össze végre valakivel. Elegem volt már ebből. Szerencsére az egyik barátnőm szintén nem volt nagy bulizós alkat, és a legtöbbször csak kettesben iszogattunk péntek meg szombat esténként. Neki sem volt még barátja, így vele felszabadultabbnak éreztem magam. Nem ismertem olyan régóta, mint a gyerekkori barátnőmet, de úgy éreztem, ő...


JÚN.
9.
2015

Horgászkaland

Egy eldugott kis falu mellett van egy szinte felfedezetlen tavacska. Nagyon szeretek horgászni, s mivel alig van olyan halastó, amit ne lepnének el a horgászok, nagyon megörültem ennek a kis tónak. Egy szép nyári hajnalon kikerekeztem ehhez a tóhoz, hogy hódoljak szenvedélyemnek. Langyos nyári szellő fújdogált, csupa csillag volt az égbolt. Gondoltam, tök jó, mert ilyenkor harapnak a halak. Úgy nézett ki, hogy rajtam kívül egy teremtett lélek sem volt a közelben. Ezért aztán bátran tanyát vertem, majd beetettem a halaknak, s előkészítettem a fenekező botokat a nagy horgászathoz. Ezek után szépen kényelembe helyezkedtem, s gondoltam hunyok egy kicsit, hisz a kapásjelzőim élesítve lettek. Egyszer csak arra ébredtem, hogy veregették a vállamat. Hátrafordultam, s két csajszit pillantottam meg, strandoláshoz öltözve, úgyhogy elég lenge ruházatuk volt, s minden domborulatuk tisztán látszott. Piszkosul formás testük izgatóan hatottak rám, s...


Rokonaim párkapcsolata egymással

A történetem egy közel 3 éve kezdődött és legjobb tudomásom szerint mai napig tartó meleg párkapcsolatot mutat majd izgalmas formában be.
A „rokoni” kapcsolathoz egy kis adalék, hogy a továbbiak érthetőek legyenek.:
A keresztanyámnak, azaz Zsuzsa néninek az apai nagypapája és édesanyám anyai nagymamája édestestvérek. Zsuzsa néninek van 2 húga (Mari néni és Nóri néni) és 2 öccse (Peti bácsi és Zoli bácsi), míg keresztapámnak, azaz Misi bácsinak van 1 öccse (Gyuri bácsi), 1 húga (Piri néni) és volt 1 nővére (Jutka néni). A keresztanyám egyik öccséék (Zoli bácsiék) kint él Németországban már majd 6 éve, míg keresztapám húgáék meg Angliában él már több mint 10 éve.
Zsuzsa néninek és Misi bácsinak 3 fiúk van. A legidősebb Józsi decemberben múlt 23 éves, a középső az Márió, aki februárban múlt 19 éves, a legkisebb az (akiről majd a történet valójában szólni fog) Imi, aki viszont márciusban múlt 17 éves. Peti bácsinak egy fia...


JÚN.
8.
2015

Jótestvéri viszony 4.rész

Ilyen napom még nem volt életemben, ennyire izgalmas, minden képzeletem felülmúló. Mintha egy felnőtteknek szóló filmbe csöppentem volna, nem nem horror, pornó! Amit a húgom írt, rendezett sőt még a főszereplő is ő volt benne, na meg persze én, hála az égnek! Mondom ezt minden felvágás nélkül. Nem gondoltam én addig a napig "Nő"-ként Anettra, de hát ő úgy gondolta, hogy ha benne vagyok akkor változtassunk ezen, és szépen bele is vezetett a jóba. Ehhez egy csajnak sokkal több kell, mint egy fiúnak, engem is a farkam vezetett, de Anettban elszakadt az a bizonyos erkölcsi gát. Gondolom nagy lökést adhatott ebben az elhatározásában a barátnője Anita, aki az öccsével van intim viszonyban, na meg az is, hogy a legutóbbi barátja miatt szerintem jobban tart egy újabb párkapcsolattól, persze ezen érvek mellett legtöbbet az nyomhatott a latba, hogy megismerte a saját testét és megtanulta az orgazmus az egyik legjobb dolog az életben. A másik meg...


Születésnapi ajándék - Neki

Kedvesem születésnapja volt. Már jó pár éve házasok vagyunk, és minden alkalommal megpróbáljuk valami különleges vagy rég nem csinált módon megünnepelni. Ez jelen esetben azt jelentette, hogy anyósom eljött bébisintérkedni, mi pedig végre újból el tudtunk menni kedvenc éttermünkbe, ahol bizony már elég rég nem voltunk. A három gyerek mellett elég nagy a hajtás, "különprogramokra" ritkán van lehetőség. A kellemes vacsora alatt végre tudtunk egy kicsit beszélgetni, és nem kellett arra figyelni, hogy esetleg ne hallják meg a gyerekek. Végül este 11 felé taxiba ültünk, és hazamentünk. Mivel mind a "bébicsősz"- anyósnak, mind a gyerekeknek határozott utasítást adtunk a lefekvéssel kapcsolatban, reménykedtünk, hogy már rég alszanak. Nos, ez majdnem így is volt. A kicsik már aludtak, a nagyobbik azonban még a kanapén bóbiskolt, állítása szerint ellenőrizni akarta, hogy hazajövünk-e. Amíg a feleségem gyorsan ágyba dugta, én hívtam egy taxit...


JÚN.
6.
2015

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 14 éves Törté-Net Szerkesztősége :)


JÚN.
5.
2015

Családi riportok 7. rész

Nem tudtam mi lesz belőle, felhívtam és egy hölgy vette fel. Elmondtam kitől kaptam meg a számát, erre csak annyit mondott, ha van kedvem beszélgetni délután ráér, találkozzunk itt és itt, ekkor és ekkor a parkban.
- De mégis miről lenne szó? - kérdeztem
- Úgy hallottam, gyűjti a családi szexhez kapcsolódó sztorikat. Nekem is van, ha érdekli megosztom önnel.
Hamar igent mondtam és délután 3 - kor már egy újpesti park padján vártam a hölgyet. A hangja alapján 40 - esnek saccoltam és mikor megjelent kb. annyinak is néztem. Hosszú világosbarna haj feltűzve, barna szem, nagyon kedves arc, kb. 165 cm magas de nagyon arányos test. Se nem kicsi, se nem nagy cickók és egész jó popsi, viszont ahogy kezet fogtunk és leültünk a padra, láttam, hogy inkább 50 mint 40. Nem kellett kérdeznem semmit, hamar a közepébe vágott.


Megdugtam az élettársamat és a lányát is

Egy képtelennek tűnő történetet szeretnék megosztani veletek. Béla vagyok 39 éves, jóképűnek mondott férfi, aki egy sikertelen házasság után egy 38 éves, 18 éves lányát egyedül nevelő csodás nő mellett találta meg újra önmagát.
Nagyon nyitott és ugyanakkor szoros volt a hármunk kapcsolata. A feleségem Magda, és a lánya Zita szinte ég és föld voltak. Magda 170/62 szőke kék szemű igazi germán típusú nő, a lánya viszont egy 160/48 kis törékeny fekete hajú barna szemű lány. Mindkettőből árad a szexualitás és ezt nem is nagyon titkolják. Már 5 éve vagyunk együtt és a fülem hallatára beszélték meg a legintimebb dolgaikat is, sőt tanácsot is kért néha Zita. Nagyon tetszett ez a dolog és tudtam, hogy egyszer a lányt is megkapom, mint az anyját és erről sokat is beszéltem Magdával.