A+ A-

Apám születésnapja

Már megint fejfájással indul a nap. Melynek a legjobb ellenszere egy jó kis faszverés. Gyorsan elő is kapom a szerszámot, elég nyúzott, nem is csoda tegnap buli volt, alaposan beittunk aztán mindenki megkefélt mindenkit. Bekapcsolom a tv-t, rányomom a pornó csatornára, a hangerőt meg jól feltekerem had hallja a szomszéd is. Épp verem a faszom, amikor anyám belép, hozza a reggeli kávét.
Minden különösebb zavartatás nélkül hokizok tovább, azt mondja nincs itthon tej, mondom nem baj, úgyis mindjárt spriccelek bele egy kicsit úgy majd jó lesz, néhány percig még húzogatom egy kicsit a lompost, a gecit beleengedem a kávéba, inkább otthagyom most nincs kedvem kávézni. Megyek ki a fürdőbe, ahogy kilépek az ajtón megbotlok két kurvába, akik éppen nyalják egymást, nem tudom, hogy kerültek ide de, nem is igazán érdekel, beléjük rúgok kettőt, hogy arrébb takarodjanak. Bemegyek a fürdőbe, látom a húgom ott szopja apámat, mostmár idegesít hogy nyugodtan már a fürdőbe se lehet kimenni hogy ne akadályozzon senki.
Úgy döntök akkor hagyom az egészet a picsába, ekkor éppen csengetnek a postás az, egy vén perverz nyanya, állandóan azt akarja, hogy megbasszam pedig mindenki tudja hogy AIDS-es, én meg gumival nem kefélek. Kinyitom az ajtót csak úgy meztelenül, a ribancnak azaz első dolga, hogy kétkézzel meg markolja a faszom, alig lehet róla levakarni. Kiveszem a táskáját a kezéből aztán fejbe csapom vele hogy kopjon már le. Nézem hogy mit hozott csak a szokásosat, a szexújságot. Megyek a konyhába, nézem a faliórát már dél van anyám, főzi az ebédet, a fakanalat megint összekeverte a vibrátorral, állandóan azzal kevergeti a levest, rákiabálok: ha még egyszer beleteszed azt a műfaszt a levesbe én úgy seggbe kúrlak, hogy azt megemlegeted.
Ő persze csak szépen mosolyog rám, mert tudja jól hogy azt ő is nagyon élvezi amikor baszom a segglyukát, annyira tág a segge, hogy szilveszterkor az ötliteres pezsgős üveg úgy elveszett benne mint tű a széna kazalban. Oda megyek hozzá amíg főz kiveri kétszer a farkamat és szól a többieknek hogy kész a kaja, szép lassan összegyűlik az egész család a húgom nagyon szépen néz ki azzal a pár csepp gecivel a száján amit apám élvezett rá, mielőtt anyám észre venni gyorsan adok egy puszit a szájára és lenyalom róla az összeset nehogy anyámnak jusson már a fincsi ondó. Jön apám is, nem értem hogy lehet ekkora fasza az enyém se kicsi 30/10 de az övé még nagyobb, pedig nem is vagyunk feketék.
Szépen megebédelünk, aztán mindenki megy a dolgára, apám pornó filmszínész, én is erre a pályára készülök, de azt mondták, hogy egy gimnáziumi érettségit azért szerezzek, bár nem tudom minek, de szerencsémre ma nincs iskola, anyámnak majd este kezdődik a műszak lent a sarkon, azt mesélte a múltkor úgy megkefélte valami őrült, hogy harmincszor elélvezett egymás után. Visszamegyek a szobámba, összeszedem a pornó dvd-ket, mert vissza kell vinnem egy haveromnak, a Józsinak. Már vagy fél éve hoztam el tőle őket aztán reklamál hogy nincs mire vernie a faszát, belebaszom őket egy rozzant utazótáskába, van vagy 300 db dvd. Megigazítom a fitymámat, mert ilyen félre álló fitymával nem megyek ki az utcára, mit gondolnának rólam a nők, ha így meglátnának. Amint kilépek az utcára, mindjárt jön is két szöszi, megcsodálják a dákómat, aztán továbbállnak, gondoltam rá hogy megbaszom őket, de nem akarok összeszedni valami nemibetegséget.
Na végre ideértem a Józsiékhoz, nyomom a csengőt, de nem jönnek ki, kiabálok, de nem jön ki senki, a kapu zárva, hát akkor mondom bemászok, a tököm majdnem elakad a kerítés tetején levő szögesdrótba, de megúszom. Ahogy az ajtóhoz érek hangos sikítozást hallok, na mondom az a gyerek már megint az anyját töcsköli, ha kopogok azt úgysem hallják meg, hát kinyitom az ajtót aztán bemegyek. Látom itt aztán nagy orgia van ám, Józsit alig találom meg, de meg van: épp az öreganyjával basznak mint a nyulak. Az apja dugja a húgát, hát ez nem igaz mindenhol a férfi dugja a lányát? - nálunk is állandóan ez megy. Józsi anyja a Mari meg valami vadidegen férfi faszát cumizza, sohase láttam még ezt a fickót, de gondolom, ha már itt vagyok, akkor én se maradok ki a mulatságból.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.83 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 t.555 2018. 02. 21. szerda 06:14
anyám, főzi az ebédet, a fakanalat megint összekeverte a vibrátorral- ez jó
#16 Andreas6 2017. 09. 19. kedd 07:14
Én csak undorodtam, még úgy sem tetszett, hogy paródiának szántad.
#15 vakon53 2016. 02. 13. szombat 14:49
Á! hogy ez mekkora! Naggyon király!!!! Ennyi hülyeséget ilyen jól összeírni nem semmi ! Max grat érte és 10 pont! Javaslom a folytatást!
#14 listike 2014. 06. 1. vasárnap 17:07
Tetszett.
#13 genius33 2013. 03. 17. vasárnap 14:54
Nekem tetszett.
#12 Bikmakkocska 2013. 01. 4. péntek 08:43
Lehet poén, ami beteg? Egy frászt!
#11 kovi 2009. 01. 4. vasárnap 21:36
sztem kurva jó lett xD
#10 vidraa 2007. 09. 18. kedd 13:01
ez igen... király...
nagyon jellemző...
#9 Zolee 2007. 08. 6. hétfő 09:57
Marha jó!
#8 allofasz666 2006. 11. 1. szerda 23:48
folytatás nem tom lesz-e, inkább hasonló poénos dolgok, azért az ilyen jellegű poénok nem jönnek csak úgy, de hamarosan megint feltöltök valami érdkességet
#7 gyuri 2006. 11. 1. szerda 18:02
Én viszont nem tudtam röhögni tajta, van amiből nem kell parodiát írni.
#6 gabo 2006. 11. 1. szerda 12:59
Á! hogy ez mekkora! Naggyon király!!!! Ennyi hülyeséget ilyen jól összeírni nem semmi ! Max grat érte és 10 pont! Javaslom a folytatást!
#5 allofasz666 2006. 10. 31. kedd 22:13
kössz a pozitív hozzászólásokat
#4 lili 2006. 10. 31. kedd 17:49
szerintem hullajo..en szetrohogtem magam rajta...

a kedvenc reszem:
" Megigazítom a fitymámat, mert ilyen félre álló fitymával nem megyek ki az utcára, mit gondolnának rólam a nők, ha így meglátnának. "

:)))
kiraly!
#3 Nicebaby 2006. 10. 31. kedd 16:57
JOE, olvastad a kategória meghatározást? Paródia. És paródiának hatalmas, de tényleg. Én percekig csak röhögtem egy-egy résznél. Erre nem élvezni kell, ezt egyszerűen csak élvezni kell és máris más megvilágításba kerül a dolog. Nekem tetszik.
#2 JOE 2006. 10. 31. kedd 14:25
Förtelmes!
#1 Törté-Net 2006. 10. 30. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?