Hírek

JÚN.
16.
2015

Üzleti tárgyalás 3.rész - Az igazi vágyak

Az iménti félórás rövid, de annál tartalmasabb menet mindkettőnket kifárasztott, ezért úgy gondoltuk, hogy csak egy frissítő zuhanyozás az, ami segít. Noelnek hatalmas fürdőszobája volt, kényelmes sarokkáddal, amivel szemben egy plafonig érő tükörfal volt. Mikor legelőször körbevezetett a házában, már akkor feltűnt, és egyből beindította a fantáziámat.
Kézen fogva húzott maga után, pajkosan mint egy kisgyerek.
- Gyere, zuhanyozzunk egyet cicababa – kérte ellenállhatatlan mosollyal.
Beléptünk a kádba, én háttal a tükörnek, szembe vele. Keze a derekamra siklott, onnan le a seggemre, és játékosan belecsípett. Megnyitotta a zuhanyt, amiből kellemesen meleg vízsugár kezdett folyni – Noel közreműködése folytán – először csak a nyakamra, majd a mellemre, végig a hasamra, a szeméremdombomra, a popsimra, egészen addig, míg minden egyes porcikámat össze nem vizezte.


Hárman párban – Az unokatesóim ködös párkapcsolata ugyan avval a fiúval

Ez a történet, az unokahúgom, Kati és az ikertestvére Deni (Dénes) külön, de mégis „összefonódó” szerelmi kapcsolatát fogja bemutatni. Ők mindössze kb. 2 hónappal fiatalabbak Nálam, szóval már Ők is elmúltak 18 esztendősek.
A történet tavaly márciusban kezdődik, amikor Kati összejött egy nagyon helyes és kedves sráccal, Antival. A kapcsolatuk legelső napjaiban semmi különös nem történt. Sokfelé eljártak kettesbe, majd hármasba is. A húsvéti szünetben indultak igazán a problémák, amikor Anti egyre több időt töltött Katinál. Hát még ezzel sem lett volna semmi gond, hiszen együtt járnak, ami azzal jár párban, hogy megpróbálnak minél több időt együtt tölteni. A probléma ott kezdődött, hogy Deni is elkezdett vonzódni Anti iránt. De azt tudni kell, hogy ekkor még Deniről senki nem tudta, hogy homoszex. Sőt, Ő még magának sem igazán merte beismerni, hogy Ő márpedig nem az átlagos /heteró/ fiúk életét éli, hisz a lányok úgy, mármint...


JÚN.
15.
2015

Családi riportok 8. rész - 1. fejezet

Nos ha egy "üzlet" beindul... :)
Ha még emlékeztek a Családi riportok 2. - ben egy srác osztotta meg velem a történetét és ugyan már nem nagyon szoktunk találkozni, mert mindkettőnknek másfelé kanyarodott az élete, de nemrég felhívott, hogy lenne egy új sztorija a számomra. Először azt hittem újra a nővéréről akar mesélni, de hamar kiderült, hogy nem az ő történetük fog folytatódni.
- Nemrég egy új helyen kezdtem el dolgozni és az egyik kolléganőm egy tök jó fej 40 - es nőci. Kissé összegabalyodtunk és egyik szexelésünk után a szokatlan, extrém dolgokról beszélgettünk és, hogy leteszteljem elmeséltem neki a nővéremmel folytatott kapcsolatomat. Egyáltalán nem akadt ki, sőt azt mondta, végre valaki aki hasonló cipőben járt, mint ő. Nekem már elmesélte, de megkérdeztem lenne - e kedve a te gyűjteményedet gyarapítani esetleg. Szóval ha...


Foglalkozási ártalom

Az elektromos zár halk sípolása jelezte, hogy jó sorrendben nyomogattam a kezelőszerven a gombokat. Megtaszítottam a fém- üveg bejárati ajtót, és amilyen csendben csak tudtam, beléptem a húszemeletes panelház bejáratán. Az éjszakai csendben minden apró zörej felerősödve, a sivár lépcsőházban visszhangozva kalapált a fejemben. Hajnali egy óra volt már, ezért nem akartam hangos csörtetéssel a ház lakóit felzavarni. Meg sem próbáltam a liftet igénybe venni, gyalog indultam az ötödik emeleten lévő garzonlakásom felé. A lépcsőfokok leküzdése közben azon tűnődtem, milyen bosszantó lehet néha az álmatlanul forgolódóknak az emelőszerkezet búgó motorjára akaratlanul is odafigyelni. Most viszont a csoszogásom hallatszott idegesítően.
Nem siettem. Az irodában töltött nap nagyon kifárasztott, ráadásul egy dupla műszakon voltam túl a vírusírók jóindulatának köszönhetően. Volt azért némi jó is a dologban, mert büszkeséggel töltött el, hogy a...


JÚN.
13.
2015

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 14 éves Törté-Net Szerkesztősége :)


JÚN.
12.
2015

Meglepetés után segítség

Munkámból adódóan sokat kell utaznom, gyakran és akár hosszabb ideig is távol vagyok a saját lakóhelyemtől. Ilyenkor fizetővendég szobát szoktam kivenni. Így történt most is. Már több mint 2 hete voltam egy kisvárosban, lassan a végéhez közeledett a munkám. Meleg nyári délután volt amikor hazaértem a munkából. Üres a ház, gondoltam gyorsan letusolok mielőtt a háziak hazaérnek. Leszórtam a ruháimat, majd egy törölközőt kanyarítottam magamra, kezemben a tisztálkodó szerekkel kiléptem a szobából. Azonnal földbe gyökerezett a lábam.
A tulaj 22 éves lánya állt a fürdőszoba ajtóban kicsi, fehér, majdnem áttetsző topban és tangában. Meglepetésében leejtett valamit, amiért azonnal le is hajolt így volt időm megnézni a hihetetlenül hosszú lábát, amit csak még jobban hangsúlyozott a magas sarkú papucs, a feszes fenekét, ahogy a tanga belevág és még jobban kiemeli a lényeget. Amikor felegyenesedett kicsit elpirult, cicijén megfeszült a top és...


Egy házaspár története

A férj és a feleség nagyon szerették egymást, egyáltalán nem terveztek semmi hosszutávu szexkapcsolatot, egy harmadik féllel. Ami a feleséget illeti 30éves nagyon, szép, dekoratív, csinos szőke nő volt, és ráadásul borzasztóan konzervatív. Az első időszakban, amikor összejött, teljesen távol állt tőle az, hogy egy feleség vagy egy férj mással szexeljen.Először a férjnek se jutott eszébe hasonló gondolat. 8 év házasság után észrevették magukon, hogy azok a szexfilmek érdeklik őket a legjobban, ahol ketten dugnak egy nőt, főleg, ha a férj dobja be a nejét a közösbe.Amikor együtt nézték az oktatófilmeket, szándékosan mindig a 2 férfi és 1 nő felállásos filmeket részesítették előnyben. A filmnézés természetesen soha nem fejeződött be, a férj mindig arra lett figyelmes, hogy a neje teljesen beindul. Ezután elkezdett beszélni szex közben neki, hogy mi lett volna, ha ő van a csaj helyében, és a férj szerepében meg a férjed?!Először még a...


A próbatétel

A próbatétel A próbatétel A próbatétel

JÚN.
11.
2015

Négy találkozás a vendéggel 1.fejezet

- Készen állsz? - Mark elvész a dús szőke haj illatozásában.
- Igen. - Teste beleremeg a válaszba.
Katherine egyre izgatottabb lesz. Szeretné, ha Mark magáévá tenné. A simogatás vágyat és ijedtséget zúdít a fiatal fodrásznőre. Hüvelye fala elkezd nedvesedni, kéjes gondolatok foglalják el a lelkét. Katherine egyre inkább átadja magát a lelki vászonképének, ahol épp a felfűtött, kéjsóváros álmai jelennek meg. Mark a nyakát csókolgatja, miközben a fiatalasszony vágyfilmje vetítődik, de mikor a férfi érintése eltűnik, a vászon is megszűnik.
- Menj, öltözz át! - súgja a fülébe.
Katherine kinyitja a szemét, s engedelmeskedik a parancsnak. Ahogy benyit a hálószobába, a helyiségben található ágyon ott van a ruha, amit ma fog viselni. A félelme fokozódik a fekete spandex ruha láttán. A nő vesz egy nagy levegőt, és elkezd vetkőzni, közben felidézi magában a Markkal való első találkozását.