A sziget

Szavazás átlaga: 5.77 pont (35 szavazat)
Megjelenés: 2019. május 30.
Hossz: 58 656 karakter
Elolvasva: 774 alkalommal
Daniel hazaért az iskolából. Óh! ̶ Már csak pár nap, aztán jövőre egyetem gondolta. Nagy sóhajjal dobta táskáját tanulószobája sarkába. Ma írták az utolsó évzáró felmérőt. Holnaptól már tulajdonképpen be sem kellene járnia a suliba, csak a barátai miatt megy be. Akik javítani szeretnének, még tehetnek egy utolsó kísérletet, de ez őt nem érintette. Annyi magántanár járt hozzá, hogy mindenből színjeles volt. Mellesleg igen jó ésszel áldotta meg a sors. Anyja orvosnak tanult, apja közgazdászi diplomát szerzett, majd le is doktorált belőle, mikor is megörökölte édesapja több milliárdos vagyonát képező cégeit. Olajérdekeltségek, egy olajfinomító, olajszállító tankerek, repülőgépek, és egyéb kisebb vállalkozás képezte az óriási vagyont.
Daniel így arany burokban nőtt fel. Külön lakrésze volt a hatalmas, háromszintes tengerparti villájukban. Külön két háló, tanulószoba, nappali, amit szülei csak dühöngőnek hívtak, külön fürdőszoba tartozott az ő lakrészéhez. Megszokta, hogy elég rendszeresen él. Suli után minden nap lovagolni ment. Ma sem volt ez másképp. Gyorsan ledobálta magáról öltönyét, ingét, nyakkendőjét, és farmert, vastag kockás vászoninget és egy kényelmes Nike edzőcipőt kapott magára, és már viharzott is le az emeletről. A hatalmas nappaliban összefutott édesanyjával.
─ A szokásos? ─ kérdezte a fiút.
─ Igen mama. Megyek és egy hatalmas kört teszek Blackfire-rel.
─ Csodálatos ló. Én fel sem mernék ülni rá, olyan szilaj.
─ Mi már pompásan összeszoktunk. Érezzük egymás minden rezdülését. Talán még a gondolatomban is olvas ─ mondta távozóban, miközben egy gyönyörű almát kapott a kezébe egy gyümölcsöstálból. Sietett az istállók felé. Blackfire már ott állt felnyergelve, kikötve az istálló ajtaja mellett. A vörösen izzó nap fényében csillogott a csodálatos csődör bogárfekete szőre. A ló, mikor meghallotta, hogy közeledik a fiú, máris felnyerített.
─ Örülsz nekem pajtás? ─ Tudom. Én is imádlak ─ mondta üdvözlésképpen, majd szeretettel paskolta meg annak nyakát. Pofájára egy puszit nyomott, és megetette vele az almát. A ló már toporgott, hiszen tudta, hogy most egy önfeledt vágta fog következni. A fiú nem is váratta tovább. Felült a nyeregbe, és a birtok hátsó kapuja felé nyargaltak.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 27 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.77 pont (35 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
plmyaq
2023. december 16. 21:01
#6
S mi lett a vége?
1
cscsu50
2019. május 30. 11:21
#5
Egész türhető
1
veteran
2019. május 30. 05:45
#3
Ilyet továbbra sem tudom értékelni.
1
a
A57L
2019. május 30. 03:42
#2
Az elmegy fajtába sorolható.
1
T
Törté-Net
2019. május 30. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1