Hírek

AUG.
12.
2015

A takarítónő 7-8. rész

7. rész
Mire beértem a hálószobába Márta már arccal a párnán zokogott. Egész teste, mely így hason fekve még jobban kiemelte formás kemény kerek seggét, rázkódott a sírástól. Végigsimítottam a gerince mellett és beletúrtam a leomló hajába. Beleremegett de tovább zokogott. Elkezdtem csókolni a testét ahol értem. Hihetetlen de a gyönyörű testének látványa sírásával kombinálva olyan merevedést okozott melyről egy szakember azonnal megállapítaná, hogy egy perverz állat vagyok. Odabújtam hozzá és a fülébe suttogtam:
- Megőrülök érted, annyira kívánlak, hogy meg foglak erőszakolni ha nem fogadsz be magadba azonnal. - Sírása szipogássá szelídült, lassan átfordult és alám csúszott úgy, hogy kőkemény mellei szinte fellöktek a magasba. Lábait szétvetette, térdeit kissé felhúzva széttárta a combjait szabad utat nyitva a puncijához. Gyönyörű volt az arca, talán a sírás szépített rajta vagy csak a leküzdhetetlen vágy változtatta meg az...


A buli hatása. 2. rész

Ahogy mögém helyezkedett hátra tekintettem szerszámára, ami csak úgy meredezett előre.
- Akkor parancsolj.
Ekkor megragadta derekamat majd nedvtől és spermától elázott puncimba nyomta.
- AHHHHHH!!!!
Hangosan szólt a zene közben elkezdett kegyetlen lökéseket osztogatni.
Nyögésem teljes torokból szakadt ki belőlem mikor is elém lépett még egy, aki kezeiben tartotta szerszámát.
Ahogy lejjebb hajoltam egyszer számba nyomta szerszámát.
- Istenem, de kurva jó a szája.
Ahogy ezt kimondta megfogta a fejemet és szó szoros értelemben baszni kezdett.
Ahogy csak arra gondoltam, hogy két fasz tölti attól csak még jobban felizgultam.
Mind ketten nem kímélve testi nyílásaimat egyre jobban és jobban nyomták.


AUG.
11.
2015

Judit nagy napja

A fiatal lány a húszas éveinek elején járhatott. Nem tartozott a szép lányok közé. A suliban a srácok szinte mindig keresztül néztek rajta. Judit egy átlagos „szürke kisegérnek” számított, 160 cm magasságával. Barna haja állig ért és hátul, a tarkójánál fel volt szedve. Bájos kis pofikájára a magány rányomta szomorú bélyegét. Vékony testét és pici mellét szégyellte, így rendszeresen, hosszú, bő ruhákat hordott. Barátnői nem nagyon voltak, kerülte a társaságot és otthon a négy fal között érezte jól magát.
A mai nap is ugyan úgy indult, ahogyan a legtöbb. A különbség abban rejlett, hogy az iskolában ma sportnapot tartanak, de mivel Judit nem érzi jól magát osztálytársai között és mivel úgy is kiközösítenék őt mint a hasonló rendezvényeken, így otthon maradt. Édesanyja egy keményen dolgozó asszony, aki már napkelte előtt elindul a munkahelyére, így csak a suliból lógó lány és a semmirekellő szerető maradt otthon.


A vacsora tálalva - Csak egy harapás

– A vacsora tálalva, uram – mondta Maxwell.
Zachariah Sayle olyan volt, mint Pavlov kutyája. Az étel puszta említésére önkéntelenül is előbújtak a szemfogai, nyála csorogni kezdett. Nyelvét végigfuttatta az éles hegyeken, majd szolgálója felé fordult, pillantása lelkesen szelte át a szobát éjszakai áldozatát keresve.
– Itt van. – Úgy tűnt, Maxwellt különös elégedettséggel tölti el a ma este merészség.
Zachariah a körülbelül hat láb magas, izmos, férfias testre nézett, ami gondosan a falhoz támaszkodott, és lustán vigyorgott. Megragadta Maxwell karját és félrerántotta.
– Mit művelsz? Én nem... csinálom férfiakkal.
– Miért nem? A vér az vér, nem igaz?
– Igen, de... – A vámpír elpirult, vetett egy oldalpillantást az idegenre. – Mikor iszom, gyakran izgulok fel, és szeretek...


AUG.
10.
2015

Nicky története 2. rész - A bátyám elégtételt vesz

Mikor felébredtem, már magasan járt a nap, a mobilom szerint 11 is elmúlt. Ez a szünet egyik nagy előnye, nyújtózkodtam elégedetten, aztán kimásztam az ágyból. Beálltam a zuhany alá, és alaposan letusoltam az előző este nyomait.
Bőven volt min gondolkodnom, amíg a tusfürdőt dörzsöltem magamra. Először is ott volt ugye a leskelődés. Ezen gyorsan túltettem magam, továbbra sem éreztem magam beteges kukkolónak, a vágy sem támadt fel bennem, hogy másokat kilessek. Véletlen volt, így jött össze, és kész. Másodszor ott volt a bátyám kérdése. Na, ezen már hosszabban kellett töprengenem. Lars-ra korábban sose gondoltam férfiként, tegnap pedig többször is elkapott a vágy, hogy bárcsak én lehetnék vele Kory helyett, engem dugna meg jó alaposan. Ez már határozottan a perverz-kategóriába esett, de végül is nem csináltam semmit, csak fantáziáltam. És valószínűleg a látvány gerjesztett be, nem az, hogy Lars a bátyám. Mondjuk ebben a részében a...


Anytime, anywhere 4-6. rész

4. rész
Arra ébredt, hogy valaki betakargatja egy vékony kis pléddel. Az eső még mindig esett, a vízcseppek megnyugtatóan kopogtak az üvegen... már akkor is esett amikor hajnali négykor hazaért hulla fáradtan, véresen és koszosan... nem volt hideg, mégis vacogott, valószínűleg nem tett jót neki az esővíz a nyakába...
Megpróbált minnél jobban bebújni a takaró alá és ez a valaki segített neki egészen eltűnni a puha anyag alatt. Ez a valaki a gyermekét hordta a szíve alatt és a gyűrűjét az ujján, ami az örök hűséget és az összetartozást szimbolizálta...
- Szia! –suttogta Brandy halkan amikor észrevete hogy kinyitotta a szemeit. - Nem akartalak feléb - reszteni, csak gondoltam...
- Semmi baj. - Joshua hanyatt fordult a kanapén. –Nem hívott Jack?


AUG.
8.
2015

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 14 éves Törté-Net Szerkesztősége :)


AUG.
7.
2015

A Hang 1. rész

A zseblámpa fénye vadul cikázott, míg el nem érte a fát... A másik kocsiban ülő részeg férfi hirtelen átváltozott egy bohóccá... Hatalmas robbanás fénye töltötte be a teret...
Miki pánikszerűen ugrott ki az ágyból. A kezeivel csapkodva a saját testét, így próbálta eloltani a nem létező lángokat. Egy pillanat múlva, amikor már képes volt elgondolkozni azon, hogy miért is csapkodja magát, abbahagyta.
"Egy újabb átkozott rémálom" Mondta a Hang a fejében.
A szülei halála óta egyre kevesebbszer kísértették a rémálmok, de úgy látszott, hogy soha nem fognak elmúlni teljesen.
"Lehet csak ki kéne verned" A Hang általában nem adott hasznos tanácsokat…
Miki arcon csapta magát. Egyrészt azért, hogy fegyelmezze a Hangot, másrészt, hogy felébressze magát. Rápillantott az órára. 5:30. Morogva felkelt az ágyból és felkapcsolta a lámpát, mire a szobaajtó azonnal kinyílt.


Kaland egy vonzó érett nővel

Tavaly december elején, egyik hétköznap este, az aerobic edzőmmel óra után beültünk egy belvárosi kávézóba, harapni valamit, és meginni egy italt. November végén kezdtem el járni hozzá. Nem akartam rendszeresen, csak tanulni akartam néhány hasznos gyakorlatot, amit ha olyan kedvem van néha, otthon egyedül is tudok csinálni, de rájöttem, hogy jól érzem ott magam. Új emberekkel ismerkedtem meg, és Andi az edző jó fej volt. Az igazat megvallva nem csak azért jártam, mert kedveltem, hanem mert vonzódtam is hozzá. Már tinédzser koromban is inkább a lányokhoz vonzódtam, de amikor 18 évesen beleszerettem egy fiúba, háttérbe szorultak az efféle fantáziálásaim, viszont 20 éves koromban történt valami, ami ismét felébresztette bennem a vágyat. Akkor még nem Budapesten laktam, hanem a szüleimmel éltem, egy közeli településen, a hegyoldalon.