Hírek

SZEPT.
29.
2015

Leselkedők

Mit tagadjam, éppen dugtam az asszonyt. Ilyenkor nem figyeli az ember a környéket.
Egy idő után, míg éppen lovagláshoz igazította keményen álló faszom a puncikájába
A szemem sarkából mozgást láttam az ablakpárkány szintjén. Talán csak az ismétlődés miatt tűnt fel. Egy kis zsebtükör csillant meg. No, mondom magamban, valakit érdekel az asszony formás feneke és puncikája baszás közben, vagy a melleit stíröli, a kis kíváncsi? Tényleg szép és jó látvány lehetett, ahogy buzgón tüntette el magában, illetve, kitárt lába közt lévő örömvölgy mélyén, jó mélyen a faszom. De az is szép látvány lehetett, amikor szájába ki-be siklatta vérvörös szerszámom. Mert, baszás előtt a fő kedvtelése volt a szopás. Élvezte, mekkorákat sóhajtok és szisszentek egy-egy erősebb szívására amitől a homlokom is majdnem behorpadt. Mondta is, hogy Ő öröméért szopja minnél nagyobbra a faszom.


SZEPT.
28.
2015

Családi riportok 10. rész - 3. fejezet

Sajna a elhúzódtak a dolgaim és csak késő délután értem vissza Ildihez, de mondta, hogy nem gond mert így legalább tudott pihenni.
- Nem baj ha ma nem mész haza?
- Miért?
- Mert kissé lefárasztanálak ha nincs ellenedre - nézett rám olyan mosollyal, hogy csak annyit sikerült kinyögnöm:
- Szerinted? És mi az a titkos vágyad amit teljesítenem kell?
- Nem KELL, de ha benne vagy jó lenne, mert ezt eddig nem mertem kérni senkitől, de te eléggé perverz vagy hozzá azt hiszem.
- Na mondd mi az a nagyon perverz dolog!
- Egyszer még kezdő pedagógus koromban mesélte az egyik barátnőm, hogy a pasija egyszer olyan sokáig dugta, hogy a végén már zsibbadt a pinája, viszont utána baromi jó érzés volt. Szóval azt szeretném ha beraknád nekem és úgy dugnál, hogy ne élvezz el. Mielőtt elmennél majd mindig belassítjuk a tempót. Azt szeretném ha legalább fél óráig kefélnél, de jó keményen, sőt ha lehet még tovább is.


Érett asszony

Csak egy napja tudtam meg az egyetemi felvételi eredményeket. Hosszú út volt ez eddig is, de jó iráyban haladtam egy reményteli szabad élet felé. Pesti, egyedül élő nagyanyám ugyanis kitörő örömmel konstatálta, hogy jövőre az ELTE Informatikai Kar hallgatója leszek, ezért büszke is volt rám módfelett. Majd kiugrott a bőréből, amikor elfogadtam a meghívását a fővárosba költözésre. Mondanom sem kell, hogy milyen kedves volt a felajánlása, hiszen egy új világ felfedezése várt rám. Egy új világ, amit immár felnőtt fejjel kellett újra megismernem és kiaknázni a benne rejlő lehetőségeket.
Persze nem kezdődött valami felhőtlenül a dolog, mert már a beköltözésem utáni második napon nagyi megkért, hogy segítsek egy kedves barátnőjének helyrehozni a számítógépét. Na jó, gondoltam, ez a kérés bőven belefér, ha már úgyis ő viseli majd gondomat az elkövetkezendő pár évben. Nem mintha nagy örömömre szolgált volna nagymamákhoz járni PC...


SZEPT.
26.
2015

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 14 éves Törté-Net Szerkesztősége :)


SZEPT.
25.
2015

Felvilágositás... 1. rész - Jutka a nevelő anyám

Az 50-s években a vidéki élet még igen puritán volt, nagy volt a vallási tanok hatása még a mindennapi életre, főleg a szexuális életre, illetve a felvilágosítás terén. A lányoknak általában azt szajkózták, vigyázzatok a csúnyátokra, ne engedjétek a fiúknak fogdosni, mert azok csak az akarják.
Mindezt azért írom le, mert egy vidéki kisvárosban éltünk, így volt erről elég sok ismeretem, én sem kaptam felvilágosítást.
Ja egyébként Lala, vagyok, 170 magas, 60 kiló, mostanra már a farkam is kialakult, álló helyzetben 20 centi hosszú és 4 centi átmérőjű volt. Most végezem a nyolcadikat, készültem a középiskolai életre, kb. 50 km távolságra a lakhelyünktől, egy vidéki nagyvárosban. A családom sérült a háborúban, édesanyám meghalt, így apám új anya után nézett, ez lett Jutka.


Titkos éjjel egy osztálytárssal

Osztálykirándulás volt, éppen a legjobb barátnőmmel Petrával beszélgettünk amikor az osztályfőnök szólt, hogy ki lehet menni este a városba ha akarunk. Mindenki kiment kivéve Petra és én. Mi inkább csendben iszogattunk a faházunkban. 2 órával később kopogtattak, az osztályfőnök volt az.
- Ne haragudjatok, de Bence nagyon részeg a többiek hozták vissza, de ők újra a városba indultak, de nem merem egyedül hagyni nehogy elkóboroljon, nekem viszont a fő faháznál kell lennem esetleg egy kis ideig figyelnétek rá? Ha lefektetem azonnal elalszik, nem fog zavarni.
- Rendben. - válaszoltuk egyszerre Petrával.
Újabb 1, 5 óra telt el és láttam Petrán, hogy mindjárt bealszik.
- Feküdj le nyugodtan! Látom hogy mindjárt elalszol!
...


SZEPT.
24.
2015

Szalagavató extrákkal

Hűvös októberi nap volt Szombathely egyik lakótelep iskolájában amit átlengett az izgatottság a félelem és a felnőtté válás érzése.
Tudtam, hogy fontos nap a mai az életem során és sokáig fogok emlékezni rá de arra én sem számítottam, hogy ennyire emlékezetes lesz.
A szalagavató ünnepségünk napja volt amit mindig is vegyes érzelmekkel vártam mivel visszafordíthatatlan jele annak, hogy felnőttem és szinte férfi lettem. Sajnos azonban szexuális értelemben nem volt rám igaz az érett férfi jelző.
Eddig sohasem volt párkapcsolatom és a szüzességemet is őrizgettem de a szalagavató utáni buliban bíztam, hogy hátha akkor megtörténik vagy legalábbis találok egy lányt akivel jól érezhetem magam, arra azonban nem számítottam, hogy egy nőt fogok találni magamnak.


Első élményem egy WC-ben

15 éves voltam, tudatlan és még ártatlan. Még csak most kezdtem megismerni a testemet. Túl voltam az első orgazmuson az első pornófilmjeimen. Már akkor tudtam, hogy más vagyok, mint a többiek. A filmekben, képeken jobban izgattak a vértől duzzadó falloszok. Én is, mint sokan elkezdtem keresgélni az interneten, de hetekig nem találtam senkit, akinek odaadtam volna ártatlanságomat. Majd jött egy illető, Péter, aki igencsak megtetszett. Az Isten szép idomokkal áldotta meg és a beszélőkéje is helyén volt. Teljesen levett a lábamról, ő 20 én 15 voltam.
Elkezdtünk beszélgetni, egyszer csak azt vettem észre, hogy már akkor is rágondoltam, mikor épp nem volt online. Féltem az első alkalomtól, mi lesz, ha fájni fog, vagy ha még se fog tetszeni, de Ő mindig megnyugtatott. Nagyon segítőkész volt. Megbeszéltük első találkozónkat. Sajnos ő is a családjával élt, én is ezért más helyet kellett találnunk. Azt mondta, ő ilyen helyzetbe mindig a...