Hírek

JÚL.
31.
2015

Anyósom meglepése 3. rész

Utolsó jelentkezésem óta eltelt néhány hónap, kérését betartva havonta legalább egyszer, de volt hogy többször áldoztunk időt a szeretkezésre. Ezek mindig különösebb történések nélkül zajlottak le egészen addig, míg nejem be nem jelentette, hogy egy hétre továbbképzésre kell utaznia. Megbeszélte édesanyjával, hogy őhozzá járok ebédelni. Hétfődélben, időben ott vagyok még fő az étel, megterítve sincs, ami igen csak meglep. Anyósomon egy feszes vékony otthonka van, egyből látni engedi, melltartó most sincs rajta, ez nem meglepő sokszor nem hordja otthon. Elkezd teríteni mindig nagyokat nyújtózva, szedi elő a tányérokat, így rövid ruhája még feljebb húzódva sejtetni engedi, hogy bugyit sem vet fel. Mögélépve két kezem combját megsimítva indul felfelé, fenekén néhány pillanatig időzve indul tovább egészen a melléig, mikor bimbóit megmorzsolom vállamra, hátra ejti a fejét, nyakát kezdem csókolni ujjaim, tovább izgatják melleit. Oldalra...


Köszönet a két csodálatos napért

Nos, engedjétek meg, hogy megosszam veletek viszonylag friss élményemet, még melegében. A történet úgy kezdődik, hogy kaptam egy levelet az oldalon keresztül, amiben csak egy mondat állt, de az igen sejtelmesre, és felhívóra sikerült. Azonnal reagáltam rá, megadtam a mail címem a válaszlevélben, majd egy közösségi oldalon folytattuk a beszélgetést pár napig. Ezalatt a pár nap alatt sikeresen egymásra hangolódtunk, érezni lehetett a kölcsönös szimpátiát, vonzalmat. Olyan szinten, hogy feldobtam egy találkozó lehetőségét, amire ő azonnal igent mondott.(picit meglepődött azért, hisz az ország másik pontján lakik, de ez számomra nem jelenthetett akadályt). Izgatottan, teli vágyakkal, és több száz km utazás után végre megérkeztem hozzá. Az állomáson csókok csattantak, az ajka finom volt, és lágy, amire számítottam. A szájfényének íze egészen felcsigázott. Az autóban hazafelé már totál feloldódva, és láthatóan mindketten szexuálisan túlfűtött...


JÚL.
30.
2015

Leszbikus thriller

Péntek éjjel volt. Az egyik Budapest közelében fekvő településen javában zajlott az élet.
Ki haza, ki bulizni indult, néhányan csak úgy a parkban iszogattak a barátokkal, feledvén a hétköznapokat. Anna az erkélyen ült. Az utcát figyelte. Majd az asztalon lévő pálinkásüvegre terelődött a tekintete. Nagyokat kortyolt, hogy végre mihamarabb elcsendesedjen a fejében hangoskodó gondolatok szűnni nem akaró kavalkádja, mely már órák óta sürgette őt a kielégülésre.
-Ismét eljött az ősz. –gondolta-
Épphogy mire az ember megszokhatná a jó időt, tova is száll, ahogy az önfeledten elröppenő hétvégék után, újra elérkezik a lehangoló hétfő hajnali ébredés. De most megint véget ért egy fárasztó hét, és néhány boldog órára a háttérbe szorult a szenvedés, mely nélkülözhetetlen velejárója az átlagemberek lélekölő hétköznapjainak. Anna néhány perce ért haza a délutános műszakból, 40 perccel éjfél előtt. A barátnői mind buliztak valahol...


Kolis kaland

Magam után bezárva az ajtót, kissé még kómásan levánszorogtam a fiú szintre. Bementem a konyhába és üres volt. Ennek először örültem mivel kevés kedvem volt bárkivel is beszélgetni mivel nem tudtam kipihenni magam rendesen. Feltöltöttem vízzel a vízforralót bedugtam a konnektorba és leültem vele szemben egy székre háttal az ajtónak. Éppen, hogy leültem meghallottam az ajtó nyikorgását, és az ajtó kivágódása után egyből hangzott is a kérdés.
- Hát te? Mit csinálsz itt? - kérdezte érdeklődő hangon az aznapi ügyeletes tanár.
- Tanárnő, én csak főzök egy teát, nemsokára végzek. - feleltem.
- Rendben kicsikém, de nekem most van egy kis elintézni valóm megleszel itt egyedül? - kérdezte mosolygósan.
- Természetesen. - mosolyogtam vissza rá.


JÚL.
29.
2015

Nelli 4. fejezet

Nelli jókedvűen ült fel a buszra. Jól érezte magát a sráccal, de néhány megálló után elkezdte kínozni az az érzés, hogy megcsalta Gézát. Másfelől örült is egy kicsit neki, mert igen furcsa volt a kapcsolata a férfival.
A hétvégi dugások és az egyre ritkuló beszélgetések, ezek jelentették a kapcsolatot. Nelli ennél többre vágyott. Gyakoribb szxre, és egy meghittebb kapcsolatra. Valami ilyesmi reménye csillant fel a bulin, annak ellenére, hogy...


Cathy kalandjai – Első rész

Cathy kipillantott a repülőgép ablakából a mellette elhúzó felhőkre. Néhány perc múlva landolnak Charlotte-ban, Észak-Karolinában, és végre megkezdődik a szabadsága. Tulajdonképpen ez nem igazi szabadság volt, mert Cathy a következő hetekben házvezető-bébiszitter keverékeként fog működni. Ám mindkét gyerek, akikre vigyáznia kell, már 18 éves, tehát ez nem egy hatalmas feladat. Meg ő már jól ismerte Joannát és Stant korábbról. Mivel Cathy – igazából Katharina, csak senki sem nevezte így – öt évvel korábban már dolgozott au-pairként Stevensonéknál. Akkoriban az ikrek egészen kedves gyerekek voltak, olykor kicsit szemtelenek, de nem rendkívüli módon. Szép időszak volt, és mindenki szomorkodott, mikor Cathy visszament Németországba folytatni a tanulmányait. Ám a kapcsolatot nem szakították meg ez alatt sem.


JÚL.
28.
2015

A Malomban, a Malomban három tarka macska...

Rosé ittas születésnapi bulin, az étterem különtermében abban a fázisban járunk, amikor a felszínes meghívottak már leléptek, és csak a kemény mag maradt. A pasim legjobb barátja ünnepli a negyvenediket, látszólag igen boldogra sikerült a szülinap volt kaja, kis tánc, most már a beszélgetős fázisban vagyunk… A társaság nagy része dohányos, ezért a legtöbb időt kint töltik a teraszon, egy ideje már csak négyen ülünk a kényelmes alacsony fonott bútorokban. Csak néha váltunk pillantást Rudival, egymás mellett ülünk, de a simogatásaiból és a szorításaiból érzem, hogy be van indulva. Ilyen ez az alkohol. Az asztaltársaságunkból az egyik pasi elköszön, ő is hazamegy, későre jár. A másik srác, Gáborka kimegy vele, alkalmi dohányos, rágyújt. Ennyi elég is volt Rudinak, megához húz, és mélyen belecsókol a számba.


Egy meleg élete 2. rész – Kamaszkor – Az első komolyabb kapcsolat

A történet továbbra sem valós, mindenféle esetleges egyezés a magánélettel teljesen véletlen.
Áront már a 17-et jócskán betöltötte, amikor egyre jobban úgy érzi, hogy éppen ideje lenne találnia magának egy olyan fiút, akibe ismét megbízhat, és aki nem fogja Őt (újra) becsapni és akivel már tényleg lehetne komolyabb kapcsolata.
Nem sokkal később megismerkedik egy számára nagyon csinosnak talált fiúval (Gábor). A srác fiatalabb Nála, hiszen még alig párnappal múlt 15 éves, de még a túlságosan fiatalkora ellenére is nagyon értelmes és már nagyon vágyik arra, hogy egy férfi úgyis átölelje, megcsókolja és még kényeztesse is. El is kezdett a két kamasz találkozgatni. Eleinte (kb. 1 hónapig) hetente egy alkalommal, majd ezután (szintén kb. 1 hónapig) hetente két alkalommal. Ezt követően már majdnem minden nap.


JÚL.
27.
2015

A férjem főnöke 4. rész - Péter története

Elindultunk a vásárlásra. Péter mögött lépkedtem le a lépcsőn. Mocskosnak éreztem maga és az is voltam. Ő lezuhanyozott, nekem nem engedte. Rajtam volt, a mai események minden nyoma. A fenekem még mindig sajgott a csapásoktól. Leértünk az utójához, beszálltunk. Mellette ültem az anyós ülésen. Nem tudtam, hogy hova is megyünk. Nem mondott semmit, én nem mertem kérdezni. Kezdtem beletörődni a sorsomba. Néhány perc után megállt egy parkolóban. Kiszálltunk, sétáltunk tovább. Mellé léptem, mire ő határozottan egy szót mondott.
- Mögöttem.
Lemaradtam egy lépésnyire. Szememet lesütöttem a földre. Vigyáztam, hogy lássam Péter lépteit, nehogy véletlenül neki menjek. Még a végén ezért is büntetést kapok. Egyszer csak befordult egy üzletbe. Mikor felnéztem, láttam, hogy egy szépségszalon. Egy nő lépett elénk.