Hírek

FEB.
15.
2016

Anya és lánya 1. rész

Rendszeresen járunk a családdal látogatóba a sógornőmék abádszalóki nyaralójába. Ezt a kis történetet szülő szituáció abból adódott, hogy én egy nappal korábban érkeztem más vidéki elfoglaltságom miatt, míg a feleségemnek még elintézendő ügyei voltak Budapesten és csak másnap estére volt várható a gyerekkel. A nyaralóban így velem együtt az asszony nővére és az ő lánya tartózkodott éppen, apukának arra a hétre nem sikerült szabadságot kivenni. Ez már így önmagában is izgalmas helyzetnek hangzik, mivel mindkét nővel kapcsolatban régóta voltak rendszeresen szexuális ábrándozásaim, amikről mindig tudtam, hogy meg is maradnak ábrándozásnak. A történtek aztán duplán is meglepetésként értek, mert aznap tele volt a fejem munkaügyekkel, kegyetlenül stresszes hetem volt előtte és hulla fáradt voltam agyilag, úgyhogy eszembe se jutott mennyire közel áll ez a helyzet a korábbi fantáziálásaimhoz.


FEB.
12.
2016

Anyucival

A családommal nagyon sokat járunk nudista strandokra, már kisbaba korom óta kivittek magukkal szóval mondhatjuk hogy 23 éve járok én is. Sosem kérdeztem hogy alakult ez ki de ebben nőttem fel és én is élveztem a dolgot. Volt egy kis balatoni házikónk is az egyik ilyen strand tövében ahova nyaranta rengeteget jártunk. Maga a meztelenség egyáltalán nem zavart, sem hogy én legyek meztelen sem hogy mások.
Egy dolog volt viszont ami ami miután elkezdtem serdülni kellemetlenné tette ezeket az alkalmakat az pedig a merevedés. Ami pedig még kellemetlenebbé tette ezt hogy csak egy nő volt aki miatt ez a nemvárt merevedés rám tőrt, a lányoktól miután megszoktam a látványt nem voltak ilyen kellemetlen dolgok. Ez az egy nő viszont ahogy megláttam meztelenül kihozta belőlem ezt.


Egy párkapcsolat margójára 1. rész

Először a kocsiból figyeltelek titeket. Könnyű lett volna letagadni a lány szépségét. Nem volt éppen átlagos. Semmilyen szempontból sem. Telt, Rubens festményeket idéző alakja, hosszú, rakoncátlan csigákba göndörödő rézvörös haja, tejfehér bőre ordító ellentétben állt a mostani szépségideállal. Ha egy magazinban láttam volna meg, valószínűleg egyáltalán nem találtam volna szépnek. Az a tipikus bögyös-faros fajta volt, kissé robusztus, némi súlyfelesleggel, főleg a combján és a fenekén. De így élőben, hogy láttam, ahogy a haján megcsillan a fény, meg azt, ahogy nevetés közben hátra veti a fejét… Félelmetes vetélytársnak tűnt. Biztonságos távolból figyelve követtelek titeket hazáig, mármint a lakásáig. Gyakorlott mozdulatokkal ütötted be a kaputelefon kódját és lökted be a nehéz kaput, mintha egész életedben itt éltél volna. És előre engedted a lányt, illedelmesen kinyitottad előtte a kaput és előreengedted.


FEB.
11.
2016

Egy lány a BKV-ról

A vizsgaidőszak végén jártunk, csodálatos szép napos, tavaszias idő volt. Olyan, amikor a lányok elkezdenek lengén öltözködni. Egy hétköznap délelőtt volt egy vizsgám, letudtam, gyorsan végeztem, jól sikerült. A 4-es 6-os villamossal zötyögtünk páran a csoportból. Ahogy a Blaha felé haladtunk szépen morzsolódott le a társaság, kb. két megállóval előtte már csak én maradtam.
egyedül maradtam, hát volt időm körülnézni. Megláttam egy lányt, akinek nagyon szép volt az arca, hát leültem vele szemben. Ekkor tűnt csak fel, hogy nemcsak az arca gyönyörű. Fekete haja volt, olyan sehosszú, serövid,két oldalról csatokkal feltűzött, ami kiemelte az arcát. Fehér hálós felsőt viselt, alatta fehér testhezálló csőtop ami alól kifutott a szilikon melltartópánt. Először arra gondoltam, minek a csőtop alá melltartó, de gyorsan rájöttem. Akkorák voltak a mellei, hogy így volt jó. :) Nagy ezüst karika-fülbevalót viselt.


Forradások 4. rész

Valahogy megszokták egymást. Megszűnt a gyomorgörcs, a helyére őszinte barátság érkezett. Már összenevettek egy-egy humoros jelenetnél, egyszerűen számon tartották egymást. Egy nap hívás futott be Máté telefonjára Alex számáról. Pont szabadnapos volt, otthon reggelizett.
- Anyám meghalt… pár napig nem mennék. – mondta egyszerűen. Máté nem tudott otthon maradni. Autóba ült, meg sem állt a Sátoros utcáig. Bajnok örömmel fogadta, de érezte a levegőben a veszteséget, nem ugrált, mint szokott, csak a farkát csóválta. Alex csak ült az asztalnál, előtte érintetlen étel.
- Tudtam, hogy nemsokára… mégis váratlan. – mondta,
- Milyen betegsége volt?
- Tüdőrák… alkoholista volt és állandóan cigarettázott. Nem bírtam én se, ő se itthon, azért volt már a szanatóriumban.


FEB.
10.
2016

Nevelőszülök

Már a pólyában is fütyis Lajoskának hívtak. Állami gondozott voltam és csak három éves koromban fogadtak örökbe szüleim. Előbb senki sem akart, a hosszú pöcsöm miatt. Persze ezt az indokot csak később tudtam meg.
Ők szerettek és a nagy ágyukban, közöttük aludtam az esti mese után. Ketten két oldalról puszilgattak, simogattak, babusgattak. Ha beteg voltam mindketten aggódtak értem és ápoltak. Nagyon jó dolgom volt.
Persze közben cseperedtem, növekedtem. Az esti kádfürdést is felváltva csinálták, aki éppen ráért az ült be velem és szappanozott, majd törölt szárazra. Hamar felfedezte a mutter, hogy fityma szűkületem van. Elvittek az orvoshoz, aki belecsippentett és a szüleimnek mondta, hogy ápolni is kell otthon tovább a gyógyulásig.


Én a MILF, és a tini

Végre elérkezett a december vége, amikor az egész család síelni ment! Amikor odaértünk először lepakoltunk a férjem és a két gyermekem (11 és 15) lefeküdt aludni. Így én egyedül mentem le a bárba, hogy elfogyasszak egy kávét. Lementem a bárba és leültem egy asztalhoz. Velem szembe egy család ült 2 szülő meg egy nagyon helyes fiú. nem lehetett több 18 - nál. Megkaptam a kávémat és elkezdtem facebookozni hát igen próbáltam ez a menő anyuka lenni. Láttam, hogy néha odasandít, a fiú nézi a mellem az arcom. Bevallom ennyire fiatal fiúval még nem igen volt dolgom. Jól esett, hogy néz ez természetes, de nem különösebben izgatott fel vagy semmi különleges reakciót nem váltott ki belőlem. A felizgatni nem is jó szó sokkal inkább nem indította be a fantáziám. Eltelt 2 - 3 nap és a fiú még mindig nézett reggeli közben síelésnél vacsinál. December 31 - e volt.


FEB.
9.
2016

Milady

Karesz ismer. Mivel elmondtam neki mindent: az ártatlan puncisimogatásaimtól a legmocskosabb dugásomig… Vagy talán mégsem mindent? Egyedül azt nem tudhatja, amit későbbre tartogatok, csak mert meglepetésnek szánom. A kapcsolatunk ennél bizalmasabb nem is lehetne, hiszen megosztjuk egymással a vágyainkat, sőt meg is valósítjuk azokat.
Az élet rövid, nincs olyan, aki legalább egyszer ne csábulna el. Én kihasználom, és ha elcsábulok, nem a párom háta mögött csinálom, hanem előtte. Igen, egymás szeme láttára is, másokkal; és Karesz is. Kárhoztattok érte, vagy irigykedtek? Döntsétek el, de mi így élünk. Olyan is van, hogy elragadnak az érzékek, külön-külön is minket, de később mindent elmondunk egymásnak. Ez nem megcsalás, engedélyünk van rá, mert megfogadtuk, hogy megtesszük, amire vágyunk. Veszélyes játék a penge élén - mondaná valaki, nálunk azonban működik. Egyelőre. Ki tudhatja? Ilyen az élet, semmire sincs garancia.