Hírek

JAN.
29.
2016

Én és a kishugom 6. rész

Másnap reggel Bessyvel lementünk a strandra, szüleink csak később akartak utánunk jönni. 9 óra körül már elég sokan voltak, s én – bár elég gyakran járok nudista strandra – nem tudtam betelni a körülöttem napozó nők látványával.
Amikor tőlem alig egy-két méterre két nőt is kiszúrtam, akik széttárt lábakkal napoztak, hogy simára borotvált pinájuk teljes gyönyörűségében tárult elém, riadtan vettem észre, hogy farkam keményen áll.
A körülöttünk fekvők többnyire nem a mi korosztályunkbeliek voltak, hanem inkább harminctól fölfelé, és a férfiak mohó pillantásokkal bámulták a mellettem fekvő Bessyt, aki szintén széttárt lábakkal fekve napozott. Én persze nem szólhattam egy szót se, mert én is felálló farokkal néztem a velük lévő nőket. Meglepett, hogy milyen zavartalanul tárták a világ elé a nőiségüket.


Amber

Alig léptünk ki az étteremből, máris követni kezdtek, egy sovány, magas pasas szegődött a nyomunkba. Belekaroltam Amber - be hogy kicsit gyorsabb tempóra ösztönözzem, de magassarkúban volt, alig tudott lépést tartani velem. Elkerülhetetlen volt a harc, a mélygarázsban sor is került rá.
Szerencsére nem kellett a pisztolyt használnom, elég volt a puszta kezem is. Betörtem a fickó orrát és talán eltörtem néhány ujját, karomat a nyakára szorítva faggattam, árulja el, ki küldte, de ő végig tagadta hogy bárki is felbérelte volna. Véletlenszerűen választott ki, mert gazdagnak látszódtam... Csak pénzt akart, a táskának ehhez nem volt semmi köze.
Még néhányszor megütöttem, aztán vérbe fagyva hagytam a földön. Partnernőm halálra rémülve figyelte a jelenetet, éreztem hogy összerezzen amikor újra belekaroltam.


JAN.
28.
2016

Friss ismeretség

A történet 2010 nyarán kezdődött amikor a baráti társaságunkba egy új lány érkezett. (A neve maradjon titok)
Első látásra egy átlagos lánynak tűnt, akit túl szépnek sem mondhatnék de csúnyának sem. Nem tápláltam iránta sem érzelmi sem pedig szexuális vonzalmat egészen nyár végéig amikor elmentünk egyet strandolni a közeli tóra.
Szép nagy tó volt, nyarnta ide jártunk lehűteni magunkat. Akkor láttam először bikiniben és ragdta meg a figyelmem.
A partról néztem amint nevetgél és úszkál a többiekkel...Ahogy vékony testét magába engedi a víz. Furcsa bizsergést éreztem már akkor amit igyekeztem elfolytani.
Egyik unalmas délután azomban nem verődött össze a banda mint máskor ezért halálra untam magam...Hirtelen kaptam egy SMS-t tőle, hogy mi lenne ha lemennénk a tóra mert ő is nagyon unatkozik. Nem kellett kétszet kérnie egyből bele egyeztem...


Különleges szexélményeim 37. rész

Sziasztok. Régen jelentkeztem, azért is, mert semmi különleges nem történt velem a szokásosokon kívül. Eddig. A húgomat persze dugtam ahogy eddig, megvolt többször a szoptatatás közben szopás is, amit amúgy a férjének is felajánlott, és ő is nagyon élvezte. Azóta Mártival semmi, most megint csak barátság van. a lányával elhalasztották a görög utat az ottani helyzet miatt. Meg persze a többi rég szertőmet is látogattam, hol ezt-hol azt. Szóval mst rögtön az új év kezdetén hívott az öreg. A cégünk elnyerte megint pár panelház energetikai korszerűsítését, tudjátok, hogy ne szökjön el a meleg meg minden, szakmai részlettekkel nem terhelnélek titeket. Fel is vonultunk, 2 bódét vittünk amiket a felújítandó házak előtti játszótérre pakoltunk le, persze a hinták, mászókák szakszerű leszelése után. Egy bódé nekem, egy meg a brigádnak melegedni, enni, meg a szerszámoknak.


JAN.
27.
2016

Egy nyaralás ami megváltoztatta az életünket

Fordítás
Eeredeti író: blackrandl1958
Eredeti történet
Érdekes hétnek nézek elébe, mivel anyu eljön hozzám és itt is marad egy ideig. Nem találkoztunk közel két éve én Hawaiin ő meg Bostonban él. Én a Nemzeti Park Szolgálatnál és a Nemzeti Park Vulkánológiai intézetben mind geológus dolgozom ő meg irodalom professzor a bostoni egyetemen. Mi mindig is közel álltunk egymáshoz, ő volt a legjobb barátom az iskola alatt, mindent meg tudtunk beszélni. Igazán akkor szorultunk egymásra, amikor apu meghalt, egymás támaszai lettünk. Aput egy cement szállítóautó tarolta le a pirosnál. Tehát anyut nem láttam már két éve, így karácsony előtt vettem neki repülő jegye, hogy eljöjjön hozzám. Vonakodva, de végül úgy döntött, hogy meglátogat.


Üzleti tárgyalás 6. rész - Újra kettesben

Legutóbbi hármasban történt találkozásunk óta eltelt néhány hónap. Noel keresett néhányszor, de a sok munka miatt nem sikerült összeegyeztetni az időpontokat.
November vége volt, már korán sötétedett, és hideg, csípős szél fújt. Épp szedelőzködtem az irodában, készültem hazafelé mikor megcsörrent a telefonom. A kijelzőn megláttam Noel nevét, és hirtelen nagyot dobbant a szívem. Megéreztem, hogy most azért hív.
- Szia! – szóltam bele halkan
- Szia! – jött a visszafogott válasz, majd rövid csend – Eljössz? – kérdezte
- Igen – mondtam, és le is tettem.
Rövid sminkellenőrzés a tükörben, frizuraigazítás, parfüm, és már indultam is a kocsihoz. Hideg lévén magasszárú csizma, fekete cicanadrág, és combközépig érő bordó pulóver volt rajtam. Hajam csak simán kiengedtem aznap reggel (mint utóbb kiderült, jó ötlet volt).


JAN.
26.
2016

Történetek a gimnáziumból 1. fejezet - Egy tábori kaland

1. rész: Érkezés
A gyerekeknek rendeztek egy két hetes tábort az egyik Balaton melletti kis faluban, egy erdő szélén.
Összesen tizenkét épület volt benne: négy - négy faépület a fiúknak és a lányoknak, egy a tanároknak, egy a gondnoknak és két kőépület a zuhanyzóknak és az ebédlőnek. Ezenkívül volt még itt egy kosárlabda, egy tenisz és egy röplabda pálya is. A tábort nagyjából másfél méteres kerítés vette körül, bár ez a legtöbb helyen, különösen az erdő felőli oldalon kimondottan rozoga állapotban volt és könnyedén át tudott mászni rajta egy diák is.
Az idő fülledt és meleg volt, bár a napot felhők takarták el az érkezéskor. Esőről van szélről álmodni sem lehetett, első nap pedig sem a Balatonhoz, sem a domb túloldalán fekvő kis tóhoz nem lehetett kimenni. A gyerekek emiatt kissé lázongó, morcos kedvükben voltak.


Naplóm

Évekkel ezelőtt egy "Modern irodavezetés" nevű tanfolyamon vettem részt, ahol elég sokat kellett tanulni. Minden energiámmal a vizsgára koncentráltam és az egészségemmel nem törődtem. A vizsga jól sikerült és utána elmentünk egy étterembe ünnepelni. Lucy, az egyik lány félrehívott és megkérdezte mi bajom van, olyan kedvetlennek látszom? Mondtam neki, hogy a hasam fáj, de nem úgy mintha mensi készülne.
- Mikor voltál utoljára kakilni? - kérdezte Lucy
- Hát erre nem emlékszem – feleltem.
- Idefigyelj, biztos hogy ez a te bajod. Adok neked egy beöntést.... Illetve várj csak, van egy jobb ötletem, felhívom a klinikát, ahova én is járok havonta. Ők könnyen tudnak rajtad segíteni.
Pár perc múlva Lucy ismét félrehívott.
- Beszéltem a klinikával, minden rendben van. Két óra múlva várnak, Betty, a barátnőm van bent, el foglak kísérni.