Hírek

FEB.
22.
2016

Anya és lánya 3. rész

Kábé fél óra telt el így laza pihivel, szerszámom az idő nagy részében Zsófi szájában éledezett. Én néha megfűszereztem a dolgot némi punci ujjazgatással, amitől az ujjaimat többször is a belépumpált spermám borította kihúzáskor, Zsófi ezt nagy élvezettel szopogatta le róluk. Mikor már újra stabilan bekeményedtem megkérdeztem milyen folytatást szeretne, jelezve hogy olyan 3 saját menetes akcióra sajnos sem időnk sem energiám nem lesz mint amilyet előző este Évivel lezavartam.
- Mindenképp dugj meg rendesen megint! De most se élvezz el amíg nem szólok, mert még nem tudom hogyan szeretném befejezni.
Erre aztán kissé felültem az ágy támlájának támaszkodva és intettem, hogy üljön csak szépen az ölembe, megfelelő helyre igazítva ehhez a farkamat. Lassan csúszott rá halkan sóhajtozva közben, mert bár még mindig csúszós volt belül az én nedvemtől, így is erősen tágította a számára szokatlanul vastag méretem.


FEB.
19.
2016

Az elvált anyukámmal

Fordítás
Eredeti történet
Eredeti író: standingstones
Még csak két hét volt hátra a fősulin és utána kezdődik a nyári szünet. Na, ekkor jött az a telefon, amire nem számítottam, de ezt most meg kaptam. Az anyám telefonál teljesen feldúlva és mérgesen, hogy el fognak válni. Megnyugtattam egy kicsit, hogy eltelik ez a két hét és utána haza megyek, hogy meg tudjuk beszélni, a fen álló helyzetet. De ő azt akarta, hogy azonnal utazzak hozzá mivel nagyon ideges és mérges. Én mivel szófogadó gyerek vagyok, így összepakoltam, buszra szálltam és haza utaztam. Az anyám már az állomáson várt, megölet és megcsókolt, de éreztem, hogy ez más volt mind azelőtti ölelések és csókok. Nem tudtam mire vélni ezt a helyzetet, beültem a kocsijába.


Lola 1. rész

Lola egy olyan lány aki most töltötte be nem rég a 17-et. Szép alakja, fejlett teste, csinos mellei és fenséges feneke van. Tudja magáról, hogy jól néz ki, büszkén is viseli és jár kell a világban. Sok fiú megnézi, nincs olyan hely ahol ne lennének akik összesúgnak a háta mögött. Nem egyszer hallgatta ki őket mikor róla beszéltek, hogy megdugnák, milyen jó segge van.
Volt már fiúval, tehát nem számít kezdőnek. Egyik alkalommal mikor a suliba meg, felvetül benne a kérdés, hogy minden fiú egyforma, vagy vannak különbségek? Jó azt tudja, hogy külsőre mind más, meg vannak jellembeli különbségek. Inkább arra kíváncsi, hogy az ágyban mennyire különbözőek. Mekkora a különbség, a 15 és a 25 cm között. Egy nagy szájú gyerek az ágyban is nagy szájú? Egy kövér fiúnak kicsi tökei vannak és hogy tudná őt meg dugni, ha nem is látja a saját farkát sem?


FEB.
18.
2016

Anya és lánya 2. rész

Másnap délelőtt arra ébredtem, hogy egy meztelen test simul hozzám hátulról és valaki a fülembe súgja:
- Ébresztő hétalvó, most már eleget aludtál!
Rögtön elmosolyodtam és arra gondoltam, hogy Évi maximálisan szeretné kihasználni a rövid együtt tölthető időt, de kissé fura volt a helyzet, mert ekkorra már biztosan ébren volt Zsófi is. Aztán valami más is feltűnt, mégpedig az, hogy a hátamnak feszülő meztelen cicik határozottan nagyobb és feszesebb domborulatokat éreztettek, Évinek egészen kis mellei voltak. A felismeréstől nagyon gyorsan fordultam meg és az ágyamba meztelenül mellém fészkelődött Zsófi mosolygós arcába bámultam. A látványtól és a helyzettől egyszerre kerekedtek ki a szemeim, de először az ijedtségem volt nagyobb, ebből aztán még sokkal nagyobb balhé lehet! Zsófi egyből tudta mire gondolok:


Futunari

Ez itt a távoli de élvezetes, és boldog jövő. Mindenki futanari és hologramot is lehet életre kelteni a fejlett technológia segitségével egy szempillantás alatt.
Egyedül vagyok otthon a hatalmas lakásomban. A legfelső emeleten lakom, több száz emelet magasan, már-már a felhők szintjén. A falak törhetetlen üvegből vannak, az egész fal egy ablak, és gond nélkül át lehet látni másokhoz. De ez nem baj, hiszen itt az utópisztikus jövőben minden futa szereti egymást, és örülünk a másik élvezetének. Na meg persze szívesen meg is osztjuk egymással. Leheveredem a kanapémra, ami szintetikus fehér bőrből van. Egy lehelet vékony fekete ruha van rajtam ami tapad a bőrömhöz, kb úgy mint anno a latex ruhák. A hajam tornyosan fel van fogva lófarokba. Fekete, szögegyenes szálai a fenekemig érnek, hála a génsebészetnek. Bekapcsolom a holovetítőt és keresgélni kezdek az adatbázisban.


FEB.
17.
2016

Nyaralás avagy új élmények kezdete! 1. rész

Alig néhány hónapja voltam házas ember mikor is ez a csodálatos történet megesett velem.Angliában elünk már néhány éve, a feleségem egy forgalmas szállodában dolgozik én pedig egy jól menő amerikai tulajdonú vállalatnál vagyok alkalmazott. Feleségemmel májusra terveztünk 2 hetes nyaralást Dominikára. Mindent szépen legfoglaltunk all inclusive szállást, repülőjegyet, autót, mindketten megkértük a szabadságokat stb. Nekem ez könnyent ment, mint ahogy általában minden válallatnál szó nélkül megkaptam a kért szabadságot. A feleségemnek nem volt könnyű dolga, mint ahogy az egy magánkézben lévő hotelnél megszokott.
Itt kezdődik a történetem. Ugyan is a nyaralásunk előtt kb 2 héttel jött a fekete leves.....
Judit – a feleségem- főnöke közölte vele, hogy mégse tudja elengedni szabadságra, mert túl kevés az alkalmazottak létszáma viszont a hotelben most kezdődik majd a szezon stb. ( ez nem lényeges a történet szempontjából )


Anita és a labdák

Jó 7 éve már ennek, és mostanában elég sokat gondolok rá, így gondoltam megírom.
Akkor 22 éves srác voltam és kereskedőnek tanultam, amit végül egész jó eredménnyel be is fejeztem.
Volt évközi és nyári gyakorlat is, tudjátok ez úgy néz ki hogy elmentek egy helyre többen és mintha munkába járnátok, dolgoztatnak 6-8 órát. Nem igazán volt meg terhelő, sem ők (a munkaadó) sem mi nem vettük komolyan a dolgot.
Na a lényeg, hogy 5-en voltunk beosztva ide, különböző beosztásokkal.
Én rendszerint délelőtt voltam és volt velem egy műszakban egy srác és egy lány.
Nyilván, a lányról szeretnék beszámolni. A lány, hogy 20 éves kis csitri volt. Értsétek, hogy sokszor nyafogott és dolgozni még annyira sem akart mint én.
Igazi jó kis csaj volt én mindig szertettem a kis csajokat. Értsed, úgy, hogy alacsonyabb, nem túl nagy mellek, általában aktív természet. Nem tudom miért, de engem ők izgattak mindig is a legjobban.