Hírek

FEB.
2.
2016

Naplóm 6. rész

24. Újból Párizs
Vivienne-éktől elbúcsúztam, mert tovább kellett utazniuk, Hanst viszont rögtön felkerestem, hisz oly rég láttam már a kedves öregembert. Mikor megérkeztem az elegáns otthonába, azon nyomban
még az előszobában levettem magamról minden ruhát és teljesen
meztelenül jártam-keltem a hatalmas lakásban. Hans így szólt:
- Papucsot azért húzzál fel, nehogy fölfázz.
Rövid vacsora után leültünk egymás mellé a kanapéra és részletesen elmondtam neki a kalandjaimat, hogy hallja miről maradt le. Mesélés közben rendesen felizgultam és élvezettel játszadoztam a széttárt puncimmal. Hans nagy érdeklődéssel hallgatta a történetet Aliról és a kedves családról és a csöpögő pinámról Djidjelliben, a vasúti kalandomat a srácokkal, a szállodait Joséval Tunisban, líbiai kalandomat Marckal, amikor egész nap meztelenül voltam, a határőrös és a fodrászos bulit, az őrületes előadást Carloval,


Halálos bűnök 6. rész

11. A férj és a börtön
Beléptem a cella ajtaján. Félhomály, iszonyatos bűz és röhögés fogadott. – Megjött a kis herceg! – üvöltötte valaki – Te, ez lány vagy fiú? – szólt a társa. – Nem mindegy? Hamarosan úgy is az én kislányom lesz. – kontrázott egy harmadik hang.
Az őr meglökött, majd bevágta mögöttem az ajtót. A szemem lassan megszokta a sötétséget. Heten voltunk, de csak négy ágyat láttam. Egyikről felkelt egy hatalmas, széles vállú férfi. Csak egy foltos alsónadrág volt rajta, kopasz fején izzadtság cseppek fénylettek, mellét őszülő szőr borította. Vastag karján – melyet más ember akár combnak is elfogadott volna – tetovált viperák tekeregtek. – Te döntesz – nézet mélyen a szemembe, - az ágy vagy a föld. Az a sarok – mutatott jobbra - már foglalt, ott a Robi tanyázik, de ő nagyon büdös és folyton köhög éjszaka. Letelepedhetsz a budi mellé is, ha szereted nézni, ahogy szarunk.


FEB.
1.
2016

Ó, azok a mellek...! 8. rész

– Talán valóban beszélnünk kellene egyszer – mondtam. – Egyébként soha nem lenne alkalmam elmondani, mennyi mindent tud édesanyád arról, hogy lefekszel a saját bátyáddal.
A nap vakítóan tűzött, forróság volt, gyönyörű környezet vett körbe bennünket és előttem állt az én káprázatos, vadító, tizennyolc éves unokatestvérem. Más körülmények közt ez csodálatos, érzéki lángolással töltött volna el, de ebben a pillanatban a hangulat messze-messze nem volt szexi.
Katy tekintete valósággal tombolt, ahogy rám bámult; arca csak pár centire volt az enyémtől.
– Mi a fenéről beszélsz!? – sziszegte.
A lány hirtelen mozdulattal megragadta a karom, bár látszott rajta, hogy inkább mást tépne le most, nem törődve a következményekkel. Valójában számítottam arra is és kissé hátrébb húztam a csípőm, közben képes voltam higgadtnak tűnni, annak ellenére, hogy tombolt bennem a düh.


Egy unalmas ködös öszi nap másnapja

Marika másnap nem jött dolgozni. Ez valahogy nem stimmelt.
Tudni kell Róla, hogy imádta a munkáját ezért komoly ok nélkül még soha nem hiányzott. Az órákat hozzá lehetett igazítani, mert a késés szó hiányzott a szókincséböl. Ehhez azért nagy segítséget jelentett, hogy a szemben lévö házban lakott. Saját bevallása szerint azért választotta ezt a munkahelyet, mert nem kellett utaznia. Megbízható munkaerőként kivívta munkatársai elismerését, csak a külöcködése okozott konfliktusokat. Egyszer (jóval késöbb) azt mondta nekem, hogy az lllésék róla mintázták a “Bolond lány” cimű dalukat. Hát ez akár igaz is lehetett.
Aggodalom lett úrrá rajtam a tegnap történtek miatt, de ezt gondosan palástoltam. Siettettem volna az időt, alig vártam a munkaidö végét. Átmentem a szemközti házba és a lakók jegyzékén megkerestem az édesanyja nevét. 3.emelet 4-es ajtó. Kettesével szedtem a lépcsöket és a körfolyosón hamar rátaláltam a 4-es számra.


JAN.
29.
2016

Én és a kishugom 6. rész

Másnap reggel Bessyvel lementünk a strandra, szüleink csak később akartak utánunk jönni. 9 óra körül már elég sokan voltak, s én – bár elég gyakran járok nudista strandra – nem tudtam betelni a körülöttem napozó nők látványával.
Amikor tőlem alig egy-két méterre két nőt is kiszúrtam, akik széttárt lábakkal napoztak, hogy simára borotvált pinájuk teljes gyönyörűségében tárult elém, riadtan vettem észre, hogy farkam keményen áll.
A körülöttünk fekvők többnyire nem a mi korosztályunkbeliek voltak, hanem inkább harminctól fölfelé, és a férfiak mohó pillantásokkal bámulták a mellettem fekvő Bessyt, aki szintén széttárt lábakkal fekve napozott. Én persze nem szólhattam egy szót se, mert én is felálló farokkal néztem a velük lévő nőket. Meglepett, hogy milyen zavartalanul tárták a világ elé a nőiségüket.


Amber

Alig léptünk ki az étteremből, máris követni kezdtek, egy sovány, magas pasas szegődött a nyomunkba. Belekaroltam Amber - be hogy kicsit gyorsabb tempóra ösztönözzem, de magassarkúban volt, alig tudott lépést tartani velem. Elkerülhetetlen volt a harc, a mélygarázsban sor is került rá.
Szerencsére nem kellett a pisztolyt használnom, elég volt a puszta kezem is. Betörtem a fickó orrát és talán eltörtem néhány ujját, karomat a nyakára szorítva faggattam, árulja el, ki küldte, de ő végig tagadta hogy bárki is felbérelte volna. Véletlenszerűen választott ki, mert gazdagnak látszódtam... Csak pénzt akart, a táskának ehhez nem volt semmi köze.
Még néhányszor megütöttem, aztán vérbe fagyva hagytam a földön. Partnernőm halálra rémülve figyelte a jelenetet, éreztem hogy összerezzen amikor újra belekaroltam.


JAN.
28.
2016

Friss ismeretség

A történet 2010 nyarán kezdődött amikor a baráti társaságunkba egy új lány érkezett. (A neve maradjon titok)
Első látásra egy átlagos lánynak tűnt, akit túl szépnek sem mondhatnék de csúnyának sem. Nem tápláltam iránta sem érzelmi sem pedig szexuális vonzalmat egészen nyár végéig amikor elmentünk egyet strandolni a közeli tóra.
Szép nagy tó volt, nyarnta ide jártunk lehűteni magunkat. Akkor láttam először bikiniben és ragdta meg a figyelmem.
A partról néztem amint nevetgél és úszkál a többiekkel...Ahogy vékony testét magába engedi a víz. Furcsa bizsergést éreztem már akkor amit igyekeztem elfolytani.
Egyik unalmas délután azomban nem verődött össze a banda mint máskor ezért halálra untam magam...Hirtelen kaptam egy SMS-t tőle, hogy mi lenne ha lemennénk a tóra mert ő is nagyon unatkozik. Nem kellett kétszet kérnie egyből bele egyeztem...


Különleges szexélményeim 37. rész

Sziasztok. Régen jelentkeztem, azért is, mert semmi különleges nem történt velem a szokásosokon kívül. Eddig. A húgomat persze dugtam ahogy eddig, megvolt többször a szoptatatás közben szopás is, amit amúgy a férjének is felajánlott, és ő is nagyon élvezte. Azóta Mártival semmi, most megint csak barátság van. a lányával elhalasztották a görög utat az ottani helyzet miatt. Meg persze a többi rég szertőmet is látogattam, hol ezt-hol azt. Szóval mst rögtön az új év kezdetén hívott az öreg. A cégünk elnyerte megint pár panelház energetikai korszerűsítését, tudjátok, hogy ne szökjön el a meleg meg minden, szakmai részlettekkel nem terhelnélek titeket. Fel is vonultunk, 2 bódét vittünk amiket a felújítandó házak előtti játszótérre pakoltunk le, persze a hinták, mászókák szakszerű leszelése után. Egy bódé nekem, egy meg a brigádnak melegedni, enni, meg a szerszámoknak.