A+ A-

Megkínozva

Egyik este választ kaptam az egyik hirdetésemre, amit a netre tettem fel. Egy 30 éves Úrnő válaszolt nekem. Megírta, hogy ő mind azt, amit én szeretnék, megtenné velem, persze előtte mindent részletesen megbeszélnénk. Megbeszéltünk egy találkozót reggel 9 - re. A délelőtt az ismerkedésre volt szánva és, hogy mindent megbeszéljünk. A délután, pedig kínzásommal telt volna. Elmentem a megbeszélt időre, majd egy kávé mellett mindent megbeszéltünk. Többek közt azt is, hogy kíméletlennek kell lennie velem és, hogy számomra ne legyen semmi menekülő jelszó. Az elejétől a végéig mindent át akartam élni, ezért nem akartam jelszavat. Ő mindenbe beleegyezett, majd elindultunk az Úrnőm lakására. Az Úrnőm kb. 175cm magas, teltkarcsú csinos nő volt. Amikor megérkeztünk, beinvitált a lakására, de amint becsukta az ajtót, mintha egy más személyiséggel álltam volna szemben. Hirtelen ordibálni kezdett velem és parancsokat adott. Le kellett térdelnem és a cipőjét levenni a lábáról, majd a bejárati ajtónál kellett várakoznom úgy fél órát térden állva, amíg vissza nem jött. Kezdtem egy kicsit félni, ugyanis nem egészen tudtam hogy mi is fog rám várni. Amikor visszajött, Úrnőmön egy fekete top, fekete bőr nadrág és fekete szandál volt.
Amint megláttam, farkam merevedni kezdett. Rám parancsolt, hogy vetkőzzek le teljesen meztelenre. Ő ott állt felettem és figyelte minden mozdulatomat. Amikor végeztem, ruháimat egy szekrénybe kellett beraknom, amit ő bezárt és a kulcsot a zsebébe tette. Majd egy pillanatra eltűnt, és amikor visszatért, kezében egy nyakörv volt, amit szorosan a nyakamra csatolt. Lassan elkezdte húzni a nyakörvet, én pedig elkezdtem négykézláb haladni Úrnőm után. Először a WC - be vezetett, majd rámparancsolt, hogy végezzem el a dolgomat, mert egyhamar nem lesz rá lehetőségem. Amikor végeztem, durván húzni kezdte a nyakörvet és a fürdőszobába vezetett, ahol tudomásomra adta, hogy van 10 percem, hogy letusoljak, de alig hogy befejezte a mondókáját, már rám is zárta az ajtót. Én igyekeztem minél gyorsabban letusolni, majd amikor hallottam hogy nyílik az ajtó be is befejeztem a tisztálkodást. Úrnőm kezében egy széles bőr szíj volt, egy gumicső és egy műfasz. Leellenőrizte, hogy tiszta - e vagyok, majd a széles övet a derekamra csatolta, amilyen szorosan csak bírta. Az öv hasamnál levő részére egy vékony spárga volt kötve, ami csak úgy szabadon lógott le. Elejével nagyon szorított az öv, de aztán egyre jobban kezdtem megszokni.
Négykézlábra parancsolt, majd gumikesztyűt húzott a kezére, amit valamilyen krémmel bekent. Észrevette hogy mereven áll a faszom, láttam rajta, hogy ez nem tetszik neki. Egyik kezével megmarkolta a farkamat, teljes erejével szorítani kezdte és ordibálva mondta, hogy ez még egyszer ne forduljon elő, hogy az Úrnőm parancsa nélkül feláll. Majd jól megszorongatta a heréimet is, aminek hatására a merevedésem alább hagyott. A gumikesztyűs kezével elkezdte a végbélnyílásomat masszírozgatni, majd egy aztán két ujjal tágítani kezdte. Amikor megfelelő volt a lyuk, akkor belehelyezte a gumicsövet, aminek a másik végét a csapra erősítette, majd megengedte a csapot. Enyhén hideg érzés töltötte ki a beleimet, majd egyre jobban feszült a hasam.
Amikor elzárta a csapot, megparancsolta, hogy ha kivette a csövet, akkor tartsam vissza a bennem levő vizet. Hát elég nehéz volt visszatartani, mert nagyon feszített. Ekkor rám parancsolt, hogy menjek a WC - re és ürítsem ki a végbelemet. Ezt a műveletet még 5 - ször megismételte, míg teljesen tiszta víz nem jött ki a beleimből. A 6. - ik beöntést egy 2literes üvegből kaptam, amiben már be volt keverve valami. Nem tudtam mi az, csak láttam hogy nem víz. Amikor belém öntötte, hirtelen csípni és égetni kezdte a beleimet. Egyre kellemetlenebb volt. Nagyon égetett. Nem tudtam mit tegyek ellene, de a tűrésen kívül más lehetőségem nem volt. Kivette a csövet és azt mondta, hogy ha megpróbálom magamból kiüríteni, akkor annak nagyon rossz következményei lesznek. Majd a kezébe vette azt a műfaszt és azt is bekrémezte, majd egy hirtelen mozdulattal felnyomta a végbelembe. Nagyon fájt, nem voltam rá felkészülve. A lábam között áthúzta azt a spárgát, ami az övemhez volt csatolva, majd az övem hátamnál levő részéhez jól megfeszítve, odakötözte. Ezzel meggátolta azt, hogy a műfasz kicsúszhasson a végbelemből és hogy azt a csípős folyadékot kinyomjam magamból. A beleim és a végbelem nagyon égtek.
Ezután a nyakörvemnél fogva, bevezetett egy szobába, ahol egy ágy volt, ami gumilepedővel volt letakarva, mellette egy szekrény és egy asztal. Le kellett térdelnem az ágy végéhez, fejemet lehajtani. Egész idő alatt nem nézhettem Úrnőm szemébe, csak a lábait nézhettem. Persze ha parancsot kaptam, akkor ránézhettem. A szekrényből négy bőrbilincset vett elő, amit rácsatolt a csuklóimra és a bokáimra. Mindegyik bőr bilincs egy fém karikával volt ellátva. Ezután egy maréknyi függöny csipeszt tett az ágyra és egyenként elkezdett vele kidíszíteni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.91 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 cscsu50 2017. 12. 30. szombat 11:24
kemény de jó
#9 Andreas6 2017. 02. 2. csütörtök 15:41
Magának akarta - aki hülye, haljon meg!
#8 papi 2016. 02. 27. szombat 09:35
Egész jó
#7 A57L 2014. 03. 27. csütörtök 06:07
Kemény,de jó.
#6 piedone 2013. 12. 7. szombat 18:15
nekem tetszett jó a történet
#5 Hardmaster 2003. 04. 29. kedd 23:00
Kicsit sokallom, TC, főleg a farkára. Amúgy elmenne.
#4 nem tom 2003. 04. 22. kedd 17:27
nekem nem
#3 sm77 2003. 04. 21. hétfő 21:34
huhhh... Egy ilyen írásra vágytam mióta a szájtot olvasom...
#2 TheChronic 2003. 04. 19. szombat 14:12
Hű,durva volt,de ez már reálisabb,mint némelyik korábbi.Kíváncsi lennék Hardmaster véleményére az ütések mennyiségéröl.Nekem tetszett.
#1 Törté-Net 2003. 04. 19. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?