Hírek

OKT.
2.
2016

Kedves Látogatóink!

Ma délelőtt az oldal működésében komoly fennakadások voltak, amiket elméletileg elhárítottunk.
Aki továbbra problémát talál, kérjük jelezze email-ben vagy az Ügyfélszolgálaton.

További jó olvasást: A 15 éves Törté-Net Szerkesztősége


SZEPT.
30.
2016

A biciklitúra

A biciklis monitorom pontosan délután egy órát, nyolcvannyolc perc alatt 27 km eddig megtett távot és százharminchármas pulzust mutatott. A 41 kilométeres táv kétharmadánál jártam, de úgy éreztem, még csak most melegedtem be, kár lenne fél órán múlva már végezni is a tekeréssel. Kirobbanóan jó formában éreztem magamat aznap, 25 éves kisportolt testemnek meg se kottyant ennyi, az őszi napsütés pedig kellemesen melegítette csontjaimat. Már hallom is néhányatokat felhorkanni: „Micsoda? Fiatal, sportos lány, állítólag kirobbanóan jó formában alig több mint 18 km/h átlagsebességgel biciklizik százharminchármas pulzussal? Hát ez nem túl jó eredmény, sőt, igazából elég szánalmas!”. Igazatok is lenne, ez bizony szánalmas is lenne sík terepen, ám dél-Svájc hegyei igencsak magasak, és az utóbbi egy órában szinte végig csak felfelé tekertem.


A mi kis titkunk...

Sziasztok! Én egy 37 éves nős férfi vagyok. Amit most megosztok veletek az még a 20 -as éveimben történt meg velem és egy számomra "tiltott" személlyel. Akkor már pár éve együtt voltam jelenlegi párommal- gyerekem anyjával- nejemmel. Neki van egy igazán cuki kis hugicája. Mindig is szimpatikusak voltunk egymásnak. Elejétől fogva jó barátok voltunk vele. Nem is volt baj, amíg el nem kezdett fel nőni és egyre csinosabb, kerekebb, sexibb lett. Igazán szemre való kis csaj lett belőle, kis kerek mellek igazi sexi latinos csípő-kerek fenék barna bőr. Mindig is sejtettem, hogy táplál némi érzelmet felém a barátságon túl is..de sosem vettem tudomásul igazán. Míg egyszer kettesben nem maradtunk és meg nem mondta, hogy kíván engem, mint férfit, de nem tehetjük meg, amit szeretnénk, mert még se lenne szép dolog egyebek... én nehezen, de tudomásul vettem. /vagy is úgy tettem/. Sokat volt nálunk...


SZEPT.
29.
2016

Egy kellemes strandolás

- Hová pakoljunk? – kérdeztem Ákost, a pénztártól a strand területére besétálva.
- Nézd csak! – mutatott a hátul levő termál medence irányába. – Ott van árnyék nekem és napos rész neked. És arra nyugis, nincsenek sokan.
Arrafelé vettük az irányt, és a strand hátsó sarkában lepakoltuk a cuccunkat. Nyugodtnak csak kis szépséghibával volt az, mert egy család: apu, anyu és két örökmozgó 7-8 év körüli gyerek volt letáborozva nem messze tőlünk. Gyerekek csivitelésétől eltekintve viszont tényleg csendes kis zugot találtunk. Apuka az illőnél kicsit jobban megnézett, amiért az asszony szemrehányó pillantásaival bűnhődött szinte azonnal. Én kis mosollyal nyugtáztam magamban az elismerő pillantást. Szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy nem hibáztatom. 26 évesen, 8 évnyi versenytáncos múlttal nincs miért szégyenkeznem az alakom miatt. Az arcomat is többször illették a bájos babaarc jelzővel.


Lakótársból, hálótárs 1. rész

Már 2 hete, hogy Heni kiköltözött, és még mindig nincs lakótársam, ezt nem hiszem el. Utálok egyedül lenni, ez a csend...borzalmas. Miközben ezen elmélkedem kinyílik a szobám ajtaja és belép rajta egy életvidám, bár a nehéz bőröndje miatt elfáradt lány. Olyan velem egykorú lehet, talán picivel idősebb, de mindenképp szimpatikus jelenség. Szegény teljesen kikészült amit nem is csodálok tekintve, hogy a másodikra cipelte fel a bőröndjét, mert a liftet még mindig nem javították meg. Éppen csak a szemébe nézek, amikor észrevesz és elmosolyodik. Már érzem, hogy jóban leszünk.
- Szia, Rea vagyok- nyújtja felém a kezét, miközben becsukja az ajtót maga után.
- Szia, én pedig Anna, és örülök, hogy lakótársat kaptam. Pakolj le nyugodtan, és utána könnyebben tudunk beszélgetni.


SZEPT.
28.
2016

Evelyn ráduplázott...

- Basszál meg! Basszál meg!
Evelyn nyögéseitõl lüktetni kezdett a farkam. Ujjai a dugás közben mélyen a hátamba vájtak. A szobát megtöltötte izzadt testünk csattogása.
- Keményebben! – nyögte a csaj, és lábát a testem köré csavarta.
Felemelkedtem, hogy jobban támadhassak, és keményen dugtam a barátnõmet, egyre mélyebbre toltam neki a farkamat. Ragyogó szemmel nézett rám. Felnyúlt, a tarkómba kapaszkodott, magába rántott. Teljes testsúlyommal ránehezedtem, mellei hozzám szorultak. Éreztem, hogy melle minden lélegzetvételnél felemelkedik, arca az enyémhez feszül, és éreztem forró leheletét a füleben, miközben ezt suttogta:
- Dugd az ujjad a seggembe!
Az arcához tartottam az ujjamat, õ a szájába vette, szenvedélyesen beszívta, szemét behunyta. Lágy ajkai végigcsókolgatták és benyálazták az ujjamat.


A szomszéd fiú. 2. rész - Kettesben

Leült mellém és megcsókolt.
- Ilyen jó még senkivel sem volt. Suttogta oda.
- Most meghálálom neked ezt a kényeztetést. Mosolyodott el. Azzal elkezdte csókolgatni a nyakam.
Halk szuszogással nyugtáztam mennyire jól esik amit csinál. Sajnos hirtelen megtörte az erdő zaját egy éles kiáltás.
- Baruuuuuuuuuuuuu!Merre vagy? Baruuuuu!!
Úgy megijedtem, hogy azonnal ellöktem magamtól Barut. Mondanom sem kell, hogy hasonlóan megijedt Ő is. Azonnal húztuk magunkra a ruháinkat. Még annyit sem tudtam mondani, hogy mikor találkozunk legközelebb. Baru már el is tűnt a fák között. Kicsit vártam. Hallottam ahogy beszélget valakivel a távolban. Miután elcsendesült újra az erdő elindultam az út felé. Még mindig remegtek a lábaim az ijedségtől. Így mikor az út mellé értem óvatosan kinéztem, hogy tiszta - e a levegő. Már senki sem volt a környéken. Elindultam haza felé. Menet közben még mindig Baru járt az eszemben.


SZEPT.
27.
2016

A változások kora

Régóta nem élünk már együtt a (volt) feleségemmel.
Azt hiszem, hogy a mai, sivár intim életem – annak hiánya – éppen eme sajnálatos körülményre vezethetõ vissza!
Hogy miért nem élünk együtt?
Annak több oka is van.
Leginkább az, hogy késõn eszméltem fel, hogy mit veszíthetek!
Mert voltak figyelmeztetõ jelek a házasságunk ideje alatt, ami az intim együttléteket illeti. A házasságunk 10-ik évfordulója tájékán kezdõdtek a problémák. Akkoriban kezdõdtek a nagy változások, az egész világ kifordult a sarkából, egy-két év alatt megszûnt körülöttünk az addig ismert világ, és egyszerre ott találtuk magunkat a nagy, szédítõ, részegítõ szabadságban!
Jó pár éven keresztül szinte semmi sem volt tilos! A mai, agyonszabályozott, és törvényekkel körülbástyázott társadalmunkban elképzelni sem lehet, hogy akkoriban miféle szabadságban volt részünk!


Szenvedéllyel szerelmeskedni

Többnapos távollét után térek haza szerelmemhez, aki ebéddel vár engem és néhány közeli barátunkat.
Az ebéd fantasztikus, az ízek orgiája is mind az érzékekre kihegyezve, nekem szólnak. Bazsalikom és fehérborban pácolt rókagomba a húson, hozzá illatos jázminrizs és almakompót, amit a gyömbér, szegfûszeg, fahéj és citrom tett vadítóvá...
Egy korty portói bort iszunk a kávé és a csokoládétorta mellé. Mindenbõl csak egy keveset, mert nem a mennyiség, hanem a minõség számít... mint a szexben is...
Ahogy sürög-forog körülöttünk, titkon néha hozzáérek... a kezéhez, a melléhez, a fenekéhez... ilyenkor össze-összerándul a teste, elmosolyodik és sokatmondó pillantásokat vet rám...
Ebéd után nemsokkal távoznak vendégeink, s mi végre kettesben maradtunk. Az ajtóban sokáig csókolóztunk, beszívjuk egymás illatát és olyan szorosan öleljük egymást, hogy az már szinte fájt.