Hírek

OKT.
10.
2016

A hugom szerzõdése

Fél éve történt meg velem az eset ami felett a mai napig nem jutok napirendre. Kamionsofõrként dolgozom, amiért is gyakran hetekre távol vagyok otthonról. Gyakorlatilag senki nem tudja elõre mikor indulok, mikor érkezem, és hogy épp merre járok. Gyermekkori jó barátom, társam minden bajban, szerzett be erre a melóhelyre. Aki történetesen a húgom férje, lassan már két éve. Nemrégiben történt, hogy épp egy 2 hetes fuvarból hazatérve (még az édesanyám házában lakom) fura dolgot tapasztaltam. A hugom, visszaköltözött hozzánk, arra az idõre amíg a férje fuvarban van (hasonló feltételekkel dolgozik, mint jómagam). Ezt még nem is furcsálltam volna, ugyan is õ a 3. hónapban lévõ kismama, és biztosan könnyebb így az élete az anyánk mellett.
Pár napja lehettem otthon mikor megfeledkezve a helyzetrõl benyitottam a szobájába, (mindenesnek használtuk mióta kiköltözött) láttam a hugom nagy igyekezettel takarít, illetve csak úgy látszott,


Dupla vagy semmi

- Nem hibáztattlak James,gyönyörü. - Amióta beléptek, Sax most szólalt meg elöször. Az ágyhoz lépett, és lenézett Ellára.
Az Ő farka is vastagon, keményen állt. A nő tekintette megrebbent, és a szeme még jobban tágra nyílt, ahogy meglátta Sax kemény farkát, ami ugyanolyan hosszú, és vastag volt, mint Jamesé, ha nem nagyobb. A nő pillantása Jamesre esett aki látta a retegést a szemében.
- Félek - Sutogtta a nő, mire a férfi ismét leült az ágyra, keze ökölbe szorult.
- Ella pont ez a lényeg. A félelem az jó - Mondta gyengédeni -Mégis muszáj, hogy megbizz bennem. Bíznod kell abban, hogy nem fogom engedni, hogy megsérülj, és hogy soha nem fenyegetlek semmilyen veszéllyel. Soha semmilyen módon nem okoznénk neked felesleges fájdalmat. Kicsim, enélkül a bizalom nélkül mi itt csak felesegesen vesztegetjük az időnket.


OKT.
7.
2016

Fura hármas

Az utolsó partink óta sikerült megbeszélnünk a mostani sztorit. Egy szokványos szombatra esett a választásunk.
Dóri lelkesen, felaljzottan készülődött az estére, amikorra vártuk Katit. Dóri vibrátorai készen álltak, a síkosítók hegyekben. Sikerült beszereznünk egy elég komoly méretű anál tágítót, és egy anál horgot, amik bevetésre vártak.
Dóri gondosan borotválta a pináját, engem sem hagyott békén, nekem is mennem kellett zuhanyozni, és borotválkozni. Süteményeken, és pezsgőn kívül nem volt mit fogyasztani. Dóri már teljesen kiakasztott, szaladgált, semmi sem volt jó ahogy volt. Arra gondoltam amíg Kati megérkezik, megszopatom Dórit.
Úgy is tettem, utána mentem, a gatyámat letoltam, Dóri haját elkaptam, és ráhúztam a fejét a faszomra. Nem volt oda érte, de nem volt más választása.


Csoki-vanília

Mindenki az élménymedencében tobzódott, várták az imitált tengeri hullámokat, és a felhevült testükre záporozó trópusi esőt.
Az augusztusi perzselő hőség elálmosított, szerettem volna ledobni még azt a tenyérnyi fürdőbugyimat is, ami a medence vizétől ázott- nyirkosan tapadt a puncimra. Imádtam volna ráhasalni egy hatalmas jégkrémre, hogy lehűtsön egy kicsit és félig lehunyt szempilláim mögött elképzeltem, milyen lenne a látvány, amint a cickóim forróságától olvadozó eperkrémet a szomjazó strandolók mohón felnyalogatják…
Ehelyett egy ostoba piros strandlabda reppent fel a medencéből, és hatalmas puffanással a popsimnak ütközött.
Haragosan felpattantam, hogy utálatos gazdájának visszalőjem. Törölközőm nyekkenve csúszott le a napozóágyról, és egy pillanatra megnyalta a lábszáramat, mielőtt a fűbe hemperedett.


OKT.
6.
2016

Belsőmosás

Nem tudom mi van velem, de mióta Frank autómosójában dolgozom, a csajok nagy ívben elkerülnek. Korábban mindig horogra akadt egy-két csajszi, akikkel elszórakozhattam a hétvégén, most meg semmi! Ha csak látom õket, ahogy combjaikat villogtatva tankolnak a szomszédos kútnál - hát belesajdul a faszom!
Frank mosója unalmas hely. Sok meló, koszos cuccok, dögunalom.
Alig várom, hogy letéphessem magamról az átkozott olajfoltos overallomat, aztán beállok a zuhany alá, és órákig csak folyatom magamra a vizet. Utána törölközőt tekerek a derekam köré, lehuppanok a legkényelmesebb fotelomba, és előveszem Puncicák Magazin gyűjteményem egyik izgalmas példányát. Mindig ugyanazt a csajszit keresem benne. Ő a kedvenc muffom! Liza Slip-nek hívják, és ha csak rágondolok, máris kellemesen bizseregni kezdenek a heréim.


Anyámmal az ágyban

Én Ádám vagyok, egy 18 éves fiú. Apám a munkája miatt sokat volt úton külföldön, ezért anyám sokszor magára maradt 1-2 hétre velem és a 2 testvéremmel.2 testvérem van, egy öcsém, aki augusztusban lesz 11, és egy húgom, aki szintén augusztusban lesz 5. Anyám 40 éves, gyönyörű testtel megáldott nő.
Egyik nap öcsém az egyik osztálytársának a szülinapján volt, a húgom az egyel alattunk lakó kis barátnőjénél volt, apám pedig megint külföldön volt, szóval csak én meg anyám voltunk a lakásban. Anyám az ebédet főzte, én pedig ott ültem az étkezőasztalnál, és vártam, hogy kész legyen a kaja (nálunk az étkező és a konyha egy szobában volt). Észrevettem, hogy anyám mellbimbói olyan hegyesen álltak, hogy még úgy is láttam a bimbókat, hogy melltartó és egy póló volt rajta. Azt is észrevettem, hogy néha, mikor "nem figyelek" lopva rám néz.


OKT.
5.
2016

A magántanárnőm

A gimnázium első év vége fele, a tavasz közepén kezdtem el Melindához járni, mert a többi tantárggyal ellentétben a fizika nem tartozott az erősségeim közé, és elkellett a segítség, hogy legalább kettesre görbüljön az év végi átlagom.
Melinda a 30 - as évei elején járó egyedülálló anyuka volt. Erre magamtól is rájöttem még mielőtt jobban megismerkedtünk volna, mert eleinte este7 - 8 között szokott vállalni, és a kisiskolás lányán kívül senki nem volt otthon, a polcokra kihelyezett képekről pedig csak ő és a kislánya mosolyogtak ránk.
Azelőtt nem igazán néztem meg az utcán a molett nőket, ő viszont nagyon helyes volt, és kifejezetten még talán csak molettnek sem lehetett mondani, annál inkább egy nagyon vonzó szőke nőnek, akin - természetesen tisztelettel szólva - volt is mit fogni.


Szomszéd kanapé

Fekete haj, izmos test. Ő költözött a szomszéd lakásba. Találkoztam vele mikor leugrottam a boltba egy kis gyümölcsért. Megbeszéltük, hogy átmegyek és segítek neki kipakolni. Ahogy egy jó szomszédhoz illik. Este hétfelé átmentem, már nagyjából berendezkedett, de mondta, hogy segíthetnék a tévét beállítani, ha értek hozzá. Mivel gyorsan megoldottuk, leheveredtünk, hogy igyunk egy kis bort. Minden pohár után egyre inkább nyíltabban kezdett beszélni. Elmondta, volt egy barátnője, de 3 év után szakítottak, nem működött. Minden pohár után még valamit elmesélt, mire szép lassan kinyögte, hogy a férfiakkal is le szokott feküdni. Emiatt is szakított a kedvesével. Négy pohár bor után, azért ettől a kijelentéstől kicsit felment a pulzusom. Nem hittem el, egy ilyen jó pasi, és még meleg is? Nem bírtam magammal és kicsit remegett a kezem és kiöntöttem a bort.