ÁPR
18
2018

Krisztina

gruppen, anál, tini

Krisztina a fellegekben járt a boldogságtól. Úgy érezte, hogy az elmúlt két hét volt élete 17 évének legboldogabb időszaka. Felhőtlen öröme forrását Péternek hívták. Ismeretségük már korábban elkezdődött, abban a kisboltban ahol Krisztina dolgozott és oda is korlátozódott csupán, mivel Péter ott vásárolt hetente kétszer-háromszor.
Mindig volt egy mosolya és néhány kedves szava amikor betért, de ennyiben ki is merült figyelme Krisztina iránt. A lánynak nagyon tetszett a legalább hat évvel idősebb férfi, de nem mert kezdeményezni, az nem az ő stílusa. Eddigi kevés kapcsolata mindig úgy indult, hogy meghódította őt az aktuális partnere. Visszahúzódó, önbizalom hiányos természete miatt nem is tudta igazán, hogyan keltse fel egy fiú érdeklődését. Három komoly barátja volt eddig, az utolsó éppen fél éve hagyta el.

*  *  *

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 20. rész

hetero

Lorena a munkahelyén szabadságot intézett magának vasárnapra, de szombat délután dolgoznia kellett, így meló után egyből hazasietett, villámgyorsan elkészült, és ahogy végzett, már csörgött is a telefonja, ami Vivi nevét jelezte. Pár perccel később beszállt a házuk előtt parkoló autó hátsó ülésére, majd két barátnőjével, illetve Tomival együtt elindult Budapestre.
A városban betértek egy kínai étkezdébe, aztán meg sem álltak a Jam Pubig. A szórakozóhelyen Lorena jaigert ivott energiaitallal, hogy végleg elűzze fáradtságát. A második kör után a másik két lánnyal karöltve, Tomit a bárpultnál hagyva, táncolni igyekezett a tömeg közepére. Később, mikor már harmadjára rendelt, akkor a pultnál várakozva megismerkedett egy Beni nevű sráccal. A fiúnak fekete szemei voltak, a szintén fekete haját pedig elöl felzselézve hordta. Lorena az alkoholtól oldottan, mosolyogva flörtölt a tőle egy-két évvel idősebb sráccal.

ÁPR
17
2018

Pannus gyere vissza

hetero

- Pannus gyere vissza kérlek! – kiáltott utánam Zsolti. Én mégis fogtam, magamra rántottam a kabátom és kiviharzottam a lakásból. Nem volt más rajtam csak egy vékony póló (még melltartó se), egy sort és egy papucs. De úgy éreztem ki kell szellőztetnem a fejem vagy nagyon rossz vége lesz a dolgoknak. Ezért hát eljöttem. Se telefon, se iratok, semmi. Nem akarok tudni a világról, mert ő sem akar tudni rólam.
- Mégis mi a fenét gondol magáról, hogy én mindig mindent megbocsájtok neki? De komolyan, elegem van. Amióta együtt vagyunk, csak tűrök tőle. Tűröm, hogy nőkkel flörtöl, nem kis mértékben. Tűröm, hogy találkozgat is velük, és isten tudja mit csinálnak. Persze, azt mondja, hogy szeret, azt mondja, hogy sose csalt vagy csalna meg. És egy részem hisz is neki, de akkor is pasi és olyan dolgokat tett, és bántott meg, amiket nem csinál egy olyan ember, aki szereti a másikat.

*  *  *

A megváltozott életem 4. rész - Nyári sporttáborban: A ráadás ráadása

homo

Tollaslabdaversenyen
Az előző levelemben említést tettem a versenyen résztvevő fiúk számáról és arról, hogy a vasárnap elkészítették a párosításokat. Amiről kiderült, hogy másnap reggel, hogy csak a megérkező helybeli játékosok hiányoznak, így újra elkellett készíteni. Ráadásul Isti itt dőlt el, hogy tényleg csak 3 versenyszámban indul. Az u15-ös korosztályban egyéni és páros, míg az u18-as korosztályban pedig egyéni számban indult. Az előzetesben szerepelt, hogy indul mind a két korosztályban egyéni, páros és vegyes-páros számokban is indul. Aztán a párosításnál már csak a két egyéniben és az u15-ös párosban és vegyes-párosban jelentkezett. A megismételt sorsolásnál végül az a döntés született, hogy csak az u15-ös és az u18-ös korcsoportok egyéni valamint az u15-ös korcsoport páros küzdelmeiben indult. Az utóbbiban Robival párban.

ÁPR
16
2018

Barbara 2. rész

családi, apa-lánya

Valamikor ezen a nyáron kezdődött minden.
A nyári szünidő elején kezdődött.
Apával az évzáróról tartottunk kocsival hazafelé, kezemben a bizonyítványomat szorongattam. Kinyitottam és próbáltam elolvasni a leírtakat, ami nem mindig sikerült.
- Ügyes vagy Barbi, látod sikerült befejezned az iskolát - nyúlt át Apa, és megsimogatta a fejem.
Igaz nem volt könnyű, százig el tudok számolni, az összeadás is megy, és szótagolva tudok olvasni is. Ezt az iskolát a hozzám hasonló gyerekeknek találták ki. Jártak ide nálam butább, és nálam kicsivel okosabb gyerekek is.

*  *  *

Gyönyörteljes romlásom 2. rész

hetero, szűz, tini, diák

A suliban gyorsan terjednek a hírek. Rövidesem mindenki, aki számított tudta mit tettem, sőt azt is, amit nem. Így aztán nem lepődtem meg, hogy az egyik nagyszünetben Anita, Csaba hivatalos barátnője megkeresett és pofon csapott. Legalábbis ő annak hitte. Miután közöltem vele, hogy ne simogasson, mert nem vagyok leszbi nekem ugrott. Elfelejtette, hogy én falun nőttem fel, és nem a konditerembe edzettem izmaimat, így aztán miután leszálltam róla úgy nézett ki, mint egy tépett tyúk. Természetesen a büntetőben kötöttem ki. Az igi ugyanis valamelyik hülye amerikai filmből átvette azt a szokást, hogy a rossz diákokat délutánra felügyelet mellett bezárják az egyik osztályterembe. Aznapi sorstársam pont Szandi volt, akit azért csuktak le, mert nem tartotta be a suli dresszkódját. Érdeklődve szemléltük egymást.

*  *  *
ÁPR
13
2018

Annika és Liza 3. rész

családi, tini, férj-feleség, illusztrált

Stefán nagyot nézett, amikor meglátta, hogy nemcsak a felesége jött könnyű háziköntösben vacsorázni, hanem a lányokon is csak egy szál póló volt.
Szeme végigszaladt a lányok meztelen combján. Azt remélte, sikerül kifürkésznie, van-e rajtuk bugyi vagy bikini alsó. A két ujjatlan póló felül jó belátást nyújtott a lányok cicijére. Mind a két lány kifejezetten tetszett neki. Majd kiesett a szeme, amikor Annika előrehajolt, hogy kivegye a sütőből a felfrissítés céljából berakott péksüteményeket, és pólója szinte a derekáig felcsúszott. Annika persze jól tudta, hogy kilátszott pucér feneke, s amikor visszajött az asztalhoz, büszke nőiességgel mosolygott rá Stefánra. Stefán persze nemcsak ezt látta, hanem Liza lánya gúnyos mosolyát és felesége figyelmeztető pillantását is.

*  *  *

Matek órai orál

hetero, iroda, diák

Meleg kora nyári nap volt. A napsütés, a természet élénksége és a kellemes szellő élettel töltötte fel az emberek szívét. Julinak ma csak egy matematika előadása volt. Az évfolyamán a lányok többségben voltak a fiúkkal szemben, így gyakran ment a versengés, hogy melyikük öltözik kirívóbban, dögösebben. Julit ez hidegen hagyta, szerény, visszahúzódó, csendes lány volt. A barátjával több, mint két éve voltak együtt, de az egyetem miatt, két egymástól 230 kilóméterre lévő városban éltek, így nagyon ritkán tudtak találkozni. Juli az utóbbi időben, egyre gyakrabban lett arra figyelmes, hogy az utcán és a tanórákon is más fiúkat stíröl és arról ábrándozik, hogy miként hatolnának bele akár egyszerre minden testnyílásába. Többször arra lett figyelmes, hogy olyan mélyen elmerült vágyaiban, hogy bugyija teljesen átnedvesedett és mellbimbói szinte átszúrják a blúzát.

*  *  *