Hírek

JAN.
30.
2017

Kiéhezett családanyák

Úgy alakult, hogy beíratkoztam egy kétéves továbbképzésre miközben munkanélküli segélyből éltem, és bár mindenem megvolt ami szükséges, igazából nem éltem valami nagylábon. A tanulást viszont legalább élveztem, bár kissé szokatlan volt a távoktatásos rendszer, meg hogy a tanár nem a tanteremben, hanem a számítógép monitoron adja le az anyagot. Egy tanteremben kb tízen voltunk, mindenki elott egy számítógép, a fejeken headset, és szinte mindenki más szakon volt, más előadást hallgatott. Elég idegesítő volt, hogy sok olyan ember is volt a termünkben aki csak egy vagy kéthónapos továbbképzésre jött, és le se szarta az egészet, folyton beszélgetett meg telefonált. Aztán kb 4 hónap múlva ahogy többen is jelentkeztek és már kicsi volt a terem annyi embernek, végre eszébe jutott a vezetőségnek, hogy külön terembe tegye azokat akik hosszabb távra maradnak.


JAN.
27.
2017

A kiválasztott 2. rész

...várok, már egy órája mást sem csinálok, mint várakozom. Kétszer kentem végig a testem jázmin olajjal. Nem csak jó illata van, de fényes, és puha is lesz tőle a bőröm. Szeretem. Most a tánc miatt van jelentősége, hogy lenyűgözzem a közönségem. De nem is ez foglalkoztat igazán, hanem az a két férfi... azok az érzések, amiket akkor éreztem...
Valamiért mindig is úgy gondoltam, hogy nekem egy Gazdám lesz. De mi van, ha Ő is így akarja? Ha Ő is ilyen durva lesz, a Madám szavaival élve csak a nedvei edényeként tekint rám? Egyszer azt akartam, hogy folytassák, könyörögtem volna érte, aztán olyan hihetetlen váltással érkezett a fájdalom, és utána megint az élvezet. Ha ketten lesznek, akkor is elégedettek lesznek, és megtartanak?
Sóhajok közepette öltözni kezdek, de a gondolataim csak nem akarnak elcsendesedni...


Hegyi kirándulás

Egyszer elindultunk az autóval a hegyekbe megérezni a nyárban a magas csúcsok havaink hűs fuvallatát. Már nem messze voltunk a kinézet úti céltól, amikor már a hegy oldalában kanyargott az út, egyszer csak megpillantottunk egy kis völgyet, amiben vezetett egy keskeny erdei út. Gondoltuk megállunk kicsit és szétnézzük a kis erdei patak völgyében. Egy kicsit mozgunk is a hosszú út után. Találtunk is egy kis tisztást nem túl messze a fő úttól, ahol megálltunk kiszálltunk az autóból.
Sétáltunk kicsit a patak parton, néztük a gyorsan rohanó vizet és hallgattuk csobogását. Egy erősebb hűvös hegyi szellő lengette meg az ingemet, mely nem volt begombolva. Te megálltál mögöttem talán szélvédett helyet keresve, átöleltél és simogatni kezdted a hasamat, ami nagyon kellemes volt, a hó hűs levegőben a meleg kezed siklott ide-oda a hasamon. néha lejjebb is tévedt a kezed egyre közelebb az akkor már lassan teljesen merem farkamhoz.


JAN.
26.
2017

A strandon

A nevem Péter és 19 éves vagyok. Jelenleg az anyuval élek együtt, mivel az apám elvált az anyutól 8 éve. A válás egy másik nő miatt volt. Az apám azt mondta, hogy az a nő akit talál izgalmasabb mind az anyu és ezért válnak el. .
Ő 38 éves 165 cm maga és kb. 74 kg. Ha engem kérdezel ő egy nagyon szép nő, a teste csodálatos, a mellei szép nagyok, a feneke kerek és kemény, a puncija dombja pedig egyszerűen fantasztikus igaz még nem láttam fedetlenül, a dombjait bugyival és bikini alsóval fedve láttam eddig. De eltudtam képzelni, hogy milyen is lehet, mivel a gyönyörű dombok kirajzolódtak a szöveten keresztül. De azt észrevettem, hogy a férfiak az utcán, a strandon is utána fordultak.
Mind ahogy említettem, 19 éves vagyok 183 cm magas és 90 kg arányos test alkatú, jelenleg villanyszerelő tanoncként dolgozom és mind már említettem még mindig az anyuval élek.


Ujjé, a ligetben nagyszerű! 1. rész

Reni jó kedéllyel nyalt bele a frissítő gombócba a tölcséren. Kényelmes, lenge ruhájába lágyan kapott bele a meleg, késő tavaszi fuvallat. Míg a fagylalt aromáját ízlelgette átéléssel, magához húzta Lacit, aki vele lépkedett a tapolcai sétányon. Pár napja ismerte meg a srácot, aki már szavaival is kellemes benyomást tett rá. Beszélgetéseikből csakhamar személyes találkozó lett, s olyannyira megkedvelték egymás vibráló társaságát, hogy meg sem álltak az ágy hívogató öleléséig. Fergetegeset szeretkeztek gátlások és tabuk nélkül, felszabadultan, forró ösztönökkel.
Most, második találkozásukon arra gondoltak, kissé jobban megismerhetik egymást egy romantikus kis séta alatt, a napsütötte Tapolcán, az erdővel ölelt parkban. Laci közelebb húzódott a lányhoz és lágyan átölelte, jobbjával átkarolta annak csípőjét. Fagylaltjából épp egy jókora olvadt csepp készült lefolyni a tölcséren, amit még idejében kanalazott be a nyelvével.


JAN.
25.
2017

Az iskolai nővér

Marilyn úgy érezte, hogy megáll a szíve. Már látta maga előtt az újságok címlapjait:
“A Pleasant Valley Leányiskola nővére szívrohamban meghalt”
Az ajtóban álló nő ismeretlen volt számára, de a mellette álló lányt felismerte. Az éves egészségügyi állapotfelmérések adatait rögzítette, amikor meghallotta a hangot:
- Sophie elmesélte, hogy hogyan vizsgálta meg.
A nővér a monitortól az ajtó felé fordult és meglátta a nőt, aki a rémisztő szavakat kiejtette.
Marilyn először azt érezte, hogy minden vér kifut belőle. Ezután gyengeség és hidegrázás fogta el. A gyomra összeszorult. A diáklány és a végzetes szavakat mondó nő láthatóan anya és lánya voltak.
“Talán nem értettem világosan, hogy mit mondott” - imádkozott magában a nővér. Attól viszont félt, hogy megkérje váratlan látogatóját, hogy ismételje meg amit mondott. A bénult nővér úgy érezte hogy percek telnek el, pedig csak másodpercekről volt szó.


Barátnőmnél

Nyár volt, a szünetet élveztem, amikor felhívott a barátnőm, hogy menjek át. Mivel két utcával arrébb lakott, így elindultam gyalog. Amikor odaértem becsöngettem (lakóparkban laknak) és felvette a bátyja.
- Szia Boti, Márti vagyok. Beengedsz?
- Persze, máris nyitom.
Bementem és mire odaértem Zsófi (a barátnőm) ugrott a nyakamba és üdvözölt. Bevezetett a házba és felmentünk a szobájába. Felértünk és az édesanyja jött be a szobába.
-Szia Márti, Zsófi, el tudnál velem ugrani gyorsan ruhát venni?
- De anya, itt van Márti, most nem tudok menni!
- De ígérem gyorsan végzünk. Addig Márti itt maradhat, úgyis itt van Boti. Jó lesz Márti?
- Nekem megfelel. Úgyis ráérek.
- De anya, ez nem illik! – mondta Zsófi.


JAN.
24.
2017

Anna 2. rész

Az esküvőjére nem mentem el, bár hivatalos voltam rá. Azt hiszem, ez érthető és ő sem sértődött meg érte.
Mivel egy munkahelyen dolgoztunk, így hamar találkoztunk újra. Kifaggattam a nászéjszakáról és a nászútról is.
Az esküvőn a férje berúgott, elaludt, másnap reggel pedig öt perc alatt letudta a nászéjszakát.
A nászút is hasonló módon zajlott. Kétszer öt perc, asszony összemaszatolva, vége.
Nem igazán értettem. Velem öt perc alatt legalább egyszer a mennyországba jut, szerencsés esetben kétszer. A nő fenomenális tehetség a szexben. És épp a férje nem tudja?
Furcsamód sokszor beszélgettünk erről, ilyenekről. Hihetetlen, de tényleg én biztattam, én adtam tanácsot, hogy hogyan csábítsa el a férjét. Mit tegyen, hogy ne néhány percig tartson az aktus. Hogy ő is eljusson a csúcsra, élvezze, akarja az együttlétet.