Hírek

FEB.
3.
2017

A Tanár Úr

Ez a történet még az egyetemi éveimből való, kollégiumban laktam... a mi koleszünk nagy volt, a földszinten tanuló szobák, ahol az egyetem kihelyezett órákat is tartott.
Egyik este a srácok felhívtak két fiatal tanárt óra után egy pár pohár italra, ill. beszélgetésre. A szobámból hallottam a hangoskodást, gondoltam kinézek, mi történik péntek este a folyosón, ami ilyen lármára ad okot.
Odamentem, kérdeztem a lányoktól, hogy kik az új tagok, aztán én is leültem beszélgetni. A fiúk hoztak inni, mi hoztunk enni, gyorsan teltek az órák.
Az este alatt sok kérdés felmerült, tudományos témákról is esett szó, mivel engem mindig is érdekeltek ezek a dolgok, ezért bekapcsolódtam a beszélgetésbe. Az egyetemi évek előtt is sok minden érdekelt, nyomon követtem a legújabb kutatásokat, és elolvastam a tudományos eredmények publikációit is.


Tini élvezet

13 éves koromban dugtak meg először, a 14. szülinapom előtt 1 héttel.
Gyakran kijártunk a Palára a barátaimmal, biciklivel, de ezen a napon csak egyedül voltam. A többiek valamiért nem tudtak kijönni. Volt egy kisebb meleg vizes medence, ott jókat lehetett lazulgatni, ahol a víz beömlött a medencébe, olyan volt, mint egy jakuzzi. Előttem egy 30 as pasi állt, kissé oldalt, és mivel mindenki szerette ezt a mini Niagarát, elég nagy volt a tolongás. Egyszer csak éreztem, hogy a pasi lágyan megérinti a farkamat. Először véletlennek véltem, a tömeg miatt, de aztán újra és újra éreztem az érintését. Érzéki borzongás futott át rajtam, és mivel kellemes érzés volt, úgy tettem mintha nem vettem volna észre. Ettől a pasi úgy felbátorodott, hogy egyre határozottabban kezdte simogatni az akkor már meredező kukacom, már nem csak hozzá-hozzáért, hanem szemtelenül ráhelyezte a tenyerét és el sem vette onnan.


FEB.
2.
2017

Tom, Babszi és a mama 1. rész

Tommal, a haverommal üldögéltem a szobájában, és épp azon gondolkoztunk, hogy mit csináljunk. Egy osztályba jártunk, és néhány nap különbséggel mindketten 16 évesek voltunk. Tom épp azt javasolta, hogy a számítógépében nézzünk meg valami jó kis pornót és verjük ki a farkunkat, amit máskor is szoktunk, amikor 12 éves húga, Katrin lépett be a szobába, akit a családban mindenki csak Babszinak hívott.
– Nem hallottál róla, hogy illik kopogni, mielőtt belépsz valahová, hugica? – kérdezte Tom ingerülten.
– Bocs, Tom – felelte Babszi –, csak el akartam kérni tőled a playstationt.
– És mit adsz érte cserébe? – kérdezte Tom.
– Nem tudom – felelte a lány.
– De én tudom – szóltam közbe, miután végigmértem. A korához képest egész jól fejlett teste volt. Széles csípője valahogy nőiessé tette kislányos alakját. Körülbelül 1 méter 60 magas lehetett, karcsú, és már a mellei is szemrevalóak voltak.


A két kis csoda

A történet ott kezdődik, hogy van két meseszép unokahúgom akik ikrek. Hívjuk őket Jankának és Eszternek.
Janka szőke igen formás lány és kettejük közül ő a dominánsabb, Eszter feketehajú kicsit kisebb idomokkal rendelkezik mint Janka.
Nem messze laknak tőlünk így mikor erre járnak mindig benéznek hozzánk. Egy ilyen látogatás alkalmával beszéltük meg, hogy el kellene menni közösen egyet bulizni.
A terveket tettek követték és több alkalommal is eljöttek hozzánk bulizni. Ahogy jött a nyár és a lányok rakták fel a netre a képeket, hogy strandolnak meg napoznak egyszerűen megbabonáztak a formás idomaikkal. Majd a nyár közepén az egész család elment nyaralni csak én nem tudtam menni, mert későn szóltak és leadtam a beosztást így itthon maradtam. A szombat estéim mindig szabadok voltak hát gondoltam elmegyek bulizok egy kicsit a haverokkal.


FEB.
1.
2017

Azóta csak vonattal járok

Egy szép nyári nap valahol a vizsgaidőszak közepén vonattal utaztam haza a Keletiből Győrbe. Az indulás előtt leültem a helyemre (Kevesen voltak a vagonban, a legutolsó kettes volt az enyém, az a pár ember, aki volt még, az is mind háttal volt.). Mire pont kényelmesen elhelyezkedtem volna, megszólalt mellettem egy női hang, hogy a belső ülés az övé, oda szól a jegye. Felálltam, beengedtem, és akkor figyeltem csak fel rá, hogy nem csak a hangjában volt valami érzéki, de Ő is nagyon csinos. Olyan 35-40 éves lehetett, egy elegáns fehér ing és egy szürke, kicsit térd fölé érő szűkebb fazonú szoknya volt rajta.
Elindult a vonat, elkezdtünk beszélgetni Dórival, kiderült, hogy valamilyen tárgyalásra megy Bécsbe, és ezért ilyen csinos. Amikor közelebb hajoltunk egymáshoz, éreztem a nagyon finom parfümjét, miközben önfeledten nevetgélt pedig lehetőségem volt megállapítani, hogy egy igazi bombanő: miközben ült, szoknyája feljebb csúszott,


Szilveszteri (szex)buli

Már hónapok óta sehol sem voltunk 'lazítani'. Utoljára még augusztus elején, egy nagyobb létszámú swinger házibuliban, ahol összefutottunk pár ismerősünkkel, velük szexeltünk csak szerényen, nem vetettük bele magunkat a nagyobb forgatagba. Az eltelt hónapok egyéb eseményei miatt kisebb gondunk is nagyobb volt annál, hogy ilyen jellegű kalandokat hajszoljunk.
Viszont a karácsonyi időszakban kissé lenyugodtak körülöttünk a viharok, a szokásos családi vendégjárások után kezdtünk valami másra is vágyni újra.
Szilveszter előtti 1-2 napon kissé aktívabbak voltunk a két szexpartner-kereső oldalon, amelyeken regisztrálva voltunk, és ennek aztán megjött a kellő hozadéka: sikerült egy 6 fős szexbuliba meghívást nyernünk.
Kellőképpen felszerelkezve érkeztünk fél kilenc táján, a házigazda, Zoli a külvárosi kertes sorházuk ajtajában már várt minket.


JAN.
31.
2017

Barátnőm mostohaanyja

Még csak pár hete randiztam Veronicával, mikor a most leírt események megtörténtek. Kicsi tizennyolc éves lány volt tejfehér bőrrel, amelyet imádtam, s amit még jobban szerettem az az elképesztő, hibátlan tizennyolc éves teste. Inkább olyan aranyos, ártatlan lánykának írnám le, nem pedig olyan dögös csajnak, akinek a ruházata alapján lejön, hogy csak arra vár, hogy egy klubban rástartolj. Azalatt a két hét alatt, amely alatt ismertük egymást néhányszor oráloztunk és egyszer szexeltünk. Mindig sötétben csináltuk, szóval sose tudtam alaposabban szemügyre venni. Érintés alapján tudtam, hogy elképesztő teste és illata van, de ennyi volt. Veronica biztosan nem tudta, hogy kell jól szopni, de szerette, ha kinyalják. Mikor az egyszer dugtunk, nem volt olyan nagyon jó.


Halloween-i különkiadás

Jeannie a színpadra sétált és bejelentette:
- Üdvözlöm a “Főzzünk Jeannie-vel!” show nézőit. A mai, Halloween alkalmi különkiadásnak egy speciális vendége lesz. Engedjék meg, hogy bemutassam a boszorkányt a Jancsi és Juliska történetből!
A közönség tapsolni kezdett. Egy elegáns kék ruhát és szakácskötényt viselő fiatal nő lépett a színpadra, a fején a boszorkányok hagyományos hosszú kalapjával. Megölelték egymást Jeannie-vel, majd leültek.
- Kedves boszorkány! Azt hiszem többek véleményét is tolmácsolom, amikor azt mondom, hogy egyáltalán nem ilyennek képzeltelek. - mondta a műsorvezető.
- Ez pusztán látszat, a fekete mágia eredménye. Varázserőmmel értem el, hogy mindenki egy fiatal nőt lásson. A valóságban természetesen csúf öregasszony vagyok, nem pedig egy színésznő. - felelte a “boszorkány”.


JAN.
30.
2017

Miért nem dugunk inkább egész nap

Te mit tennél, ha a húgod ezt mondaná neked?
Ekkor már nem volt visszaút. Belementem. Nem tudtam, talán már nem is akartam ellenállni neki.
Az egész úgy egy évvel ezelőtt, egy elbaszott tavasz eleji szombat hajnalon kezdődött. Pár héttel azelőtt költöztem be a Pesti lakásomba.
Korábban a szüleimmel éltem egy Pesttől alig 30 kilométerre fekvő településen, mégis elvágva éreztem magam az élettől. 29 éves koromig kellett várnom.
Bár ha azt vesszük évek óta lemondtam róla, hogy valaha olyan munkám lesz, amivel keresek annyit, hogy elhúzhassak tőlük, és végre elkezdődhessen a szabad, önálló felnőtt életem. Valami csoda folytán? Vagy a sokévi robotolással kellett kiérdemelnem? De végre azt csinálhattam, amit szeretek. És még fizettek is érte.