A+ A-

A meglepetés

A történetet azzal kezdeném, hogy egy nálunk tartott házibuli után arról álmodtam, hogy a feleségem amíg én az igazak álmát alszom kimegy a nappaliban fekvő két haveromhoz, és se szó se beszéd lecumizza őket. A srácok nem érhettek hozzá, csak a párom dolgozott rajtuk. A fiuk arckifejezésétől, hogy hú de megcsinálnák az asszonykámat úgy állt a faszom, mint tán még soha. Mikor felébredtem teljesen kész voltam. Azon filóztam, hogy elmondjam - e a feleségemnek Timinek, vagy tartsam magamban az álmomat. Végül arra jutottam, hogy nem tartogatom a titkomat, és elmondtam neki a dolgot a délutáni sziesztánk közben. Azt mondta, hogy tiszta hülye vagyok és egy kicsit megijesztettem, hogy én erre gerjedek, és ennyi. Nem feszegettem a témát, de máson se járt az eszem csak az álmomon. Este már ő hozta fel a témát és kíváncsi volt, hogy tényleg tetszene - e nekem, ha őt mással látnám. Mondtam, hogy szerintem igen, de ez csak akkor derül ki, ha ki is próbálja az ember. Az esti szeretkezésünkkor, már egy vibrivel a szájánál próbáltam, hogy kit szeretne maga mellett tudni, kinek a farkát szopná szívesen. Én mindenképp valaki ismerőst szerettem volna, de ő semmiképp nem hajlott a dologra. Nem volt jó sem az unokatestvére, sem egy közös barátunk, csak egy a szomszéd utcában lakó elvált rendőr srác. Ismertük közelebbről is, mivel a gyerkőceink egy óvodába jártak. A probléma csak az volt, hogy ő meg nekem nem jött be, pedig korunkbeli jóképű, jó testalkatú férfi. Rengeteget szeretkeztünk úgy, hogy az ő farkát képzelte a drágám a vibrátor helyébe, de lépni nem mertünk, pedig nagyon izgatta már mindkettőnket a téma. Kb két hónap után viszont történt valami. Én elmentem horgászni pár napra a haverokkal, és mire megérkeztem a feleségem teljesen megváltozott. Nem kellett neki más csak az én farkam. Nem volt benne a vibris játékokban, teljesen elutasító lett. Nem volt hajlandó elmondani mi történt, csak azt hajtogatta, hogy jobban belegondolt a dologba, és kurvának érezné magát. Nem tudtam meggyőzni semmivel sem az ellenkezőjéről. Már nem tudtam mit kitalálni, hogy újra a régi legyen így szerveztem egy kis meglepetést. Nem volt könnyű rászánni magam, de beszéltem a rendőr ismerőssel. Furcsán nézett rám mikor előálltam a tervemmel, de belement. Hülye lett volna kihagyni, mikor a feleségem gyönyörű. Szép barna bőr, gyönyörű mellek, finom popsi és borotvált baba punci a két virgács között. Igazi kis filigrán csaj még 30 évesen is. Meg se látszik rajta, hogy két gyereket szült már. Megbeszéltünk egy péntek estét a bulira.
Azon a napon már délelőtt készen voltam. Nagyon izgultam az esti események miatt, nem tudhattam 100% - ra, hogy a párom hogy fog reagálni. Kora este már készültem. Timivel elkezdtünk egy kicsit nosztalgiázni, és pezsgőt bombával keverve iszogattunk. Drágámnak nem kell sok és rögtön a fejébe száll.
Fürdés után folytattuk az iszogatást, és megmutattam a napokban beszerzett ajándékomat. Két pár szép kis rózsaszin szőrmés puha bilincs. Timi egy kicsit meglepődött, de nem akart semmi jónak az elrontója lenni. Nem teketóriáztam, rögtön belecsaptam a közepébe. Levetkőztettem, majd csókolózás közben rögtön a csiklóját kezdtem dörzsölni. Sokat nem kellett várni a halk kis nyögésekre és ekkor elkezdtem odabilincselni az ágyhoz, majd bekötöttem a szemét. Ezután végigcsókoltam a testét, majd olajra hivatkozva kimentem a szobából. Vissza természetesen már ketten érkeztünk, a rendőr srác, az Attila és én. Attila még a nappaliban levetkőzött, így mezítelenül mentünk kényeztetni az én drágámat.
Először csak én fojtattam ott ahol abbahagytam, majd egy kis idő után, mikor már egyre nagyobbak voltak a sóhajok, Attila odarakta a farkát Timi szájához.
Nagyon meglepődött, de se só se beszéd bekapta, és szívta ahogy tudta. Ekkor én feltérdeltem a fejéhez, és én is odaraktam a farkamat a szájához, majd levettem a szemkötőt. Nagyon rosszak vagytok mondata után mindkettőnk farkát egyszerre akarta beszívni. Mivel még mindig ki volt kötözve, ezért egy kicsit nehezen ment neki. Úgy segítettünk, hogy mindketten elkezdtük dugni a száját, és kikapcsoltam a bilincseket.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.32 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 tiborg 2011. 03. 20. vasárnap 04:00
Nyulfaroknyi, semmi sztori
#1 Törté-Net 2009. 12. 30. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?