A+ A-

Grfa 3. rész

Kellemesen telt a nyári szünido, nagyon szerettem a tanyán élni.
Június végén, jött a levél Vandának, hogy elhozhatja a fiát az intézetbol, sírt örömében.
Pár nap múlva elmentek a fiúért, kiváncsi voltam rá nagyon. Azt tudtam, hogy néma, szellemileg fogyatékos, és olyan tizennégy év körüli. Késo este értek haza, az autóból egy szoke, jóképu, mosolygós fiú szállt ki.
- Olivérnek hívják, de Oli- nak szólítjuk, köszönj a ház úrnojének - nógatta az anyja
Szégyenlosen bújt az anyja mögé és lopva pillantott rám. Megfigyeltem, hogy mindig mosolyog, és soha nem néz az ember szemébe.A istálló mellett a garázsok felett rendezett be a nagyapám egy lakást Vandának és a fiának. Vacsora után nyugovóra tértek, olyan fáradtak voltak, hogy a kicsomagolást is másnapra hagyták. Nagyapám is hamar lefeküdt, én késobb követtem, az ölébe fészkeltem magam és úgy aludtam el. Reggel ragyogó napsütésre, madárcsicsergésre, és arra ébredtem, hogy a kemény farkát a seggemhez dörgöli. Sumákoltam, úgy tettem, mintha aludnék. Éreztem, hogy bekeni a segglyukam krémmel, hideg volt a krém, bele borzongtam. Mire észbe kaptam kemény szerszáma, már a bekrémezett ánuszomat ostromolta. Kicsit hatolt be, de nagyon kellemetlen volt, és fájt.
- Júúúúj, ez fáj - kiáltottam fel.
- Ne haragudj kicsim, gyengédebb leszek.
Nem nyomta tovább, csókolgatni kezdte a nyakam, a melleim simogatta, masszírozta. Lassan ellazultam, már nem volt kellemetlen a végbelemben lükteto, forró fasz. Finoman centirol-centire nyomult belém. Záróizmaim össz-összeszorítottam, amiket nagyapám hangos nyögésekkel nyugtázott. Ovatossan mozgott bennem, már nem fájt, és nem volt kellemetlen, de olyan igazán jó sem volt. O viszont a melleim keményen markolva, hörögve élvezett belém. Elaludtam, mire felébredtem a nagyapám már nem volt ott. Vanda jött ébreszteni, mindjárt látta rajtam, hogy valami nincs rendben. Elmeséltem neki mi történt reggel velem. Elmondta, hogy eloször bizony lehet, hogy kellemetlen, de késobb nagyon lehet élvezni. Szerinte az volt a baj, hogy az elso alkalommal nagyapám nem készített fel rá, váratlanul ért a dolog. Levette a takarót rólam, gyengéden simogatni kezdett, csodálatosan tudott bánni a testemmel. Furge nyelve már a lábam közt serénykedett, és rövid idon belül a csúcsra juttatott.
Barátnon rendkívüli képességeit a nyáron többször igénybe vettem, amitol barátságunk még jobban elmélyült.
Nagyapám úgy döntött, hogy Olivérbol lovászt nevel, és én tudtam az akaratát tuzön-vízen át is keresztül viszi. Olinak eloször nem nagyon fülöt a foga a munkához, soha életében nem dolgozott. De a szép szó és néha a verés célravezeto volt, Vanda maximálisan támogatta a nagyapát, és Olivérbol elso osztályú lovász lett. Az istállóban lévo tennivalókra én tanítottam meg. Észrevettem, hogy többször kéjsóváran nézeget, ha alkalom adódott rá alám lesett, vagy a melleim mustrálgatta. Ha nem akart dolgozni, elég volt annyit mondanom, hogy megmondom a gazdának, és máris mint a villám tette a dolgát.
A szobámból az istállóra lehetett látni, feltunt, hogy Oli többször rövidebb, hosszabb idore bezárkózik az istállóba. Kíváncsi voltam mit csinál, és a következo alkalommal meglestem.
A szénapadlásra kívülrol is fel lehetett jutni, és onnan mindent lehetett látni, ami az istállóban történik.
Ahogy lenézek, látom Oli egy széket tesz a kancám mögé, feláll rá, letolja a nadrágját, félrehúzza a ló farkát és benyomja faszát a lóba. Arcán ördögi vigyorral, egyre keményebben bassza a lovamat. Halkan lemásztam a létrán, és ráordítottam.
- Mit csinálsz te kis szemét, ha ezt megtudja a gazda agyonüt.
Szukölve, vonyítva próbált elbújni, de nem volt hova. Az egyik sarokban találtam rá, összekuporodva sírt, a nadrágja nem volt rajt. Doronja, keményen, meredezett, a makk fényesen feszült a végén. Érdekes fasza volt, rövid, tömzsi, mint egy mozsártöro. Vigasztalni próbáltam, megígértem neki, ha szót fogad nem árulom el. Megnyugodott, felállt, hozzám jött, és hálásan megcsókolta a kezem. Semmi szégyenérzet nem volt benne, markomba fogtam a bunkós farkát, és fejni kezdtem.
- Oli be kell fejezned, amit a lóval elkezdtél - húztam a fütykösénél fogva a kancához.
Bárgyún vigyorogva ugrott fel a székre, és ott folytatta ahol az elobb abba hagyta. Mögé álltam, és a lába közt átnyúlva megfogtam a tojásait, és finoman morzsolgattam oket. Izgató volt ahogy a lóban járt ki-be a buzogánya, a bugyim teljesen átnedvesedett. Oli egyre gyorsabban mozgott, majd megkönnyebbült nyögéseket hallatva a lóba élvezett. Most én ültem a székre, bugyim levetettem, a lábaim felemeltem, és magamhoz hívtam a fiút. Oda jött, letérdelt, és nyalni kezdte a forró, nedves puncimat, mintha ez lenne a legtermészetesebb dolog a világon. Nem sok kellett, amikor a segglyukam nyalogatta hangosan élveztem én is.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.14 pont (186 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherfabia 2015. 08. 4. kedd 06:32
Közepes!
#6 deajk2008 2015. 04. 9. csütörtök 07:26
nekem tetszett 9p... folytasd
#5 papi 2013. 04. 13. szombat 08:30
Lehet ezt még fokozni?
#4 v-ir-a 2013. 02. 12. kedd 22:57
lovak is és emberek is smile
amúgy téll nem rossz smile
#3 genius33 2013. 02. 12. kedd 08:51
Nagyon jó még mindig! smile
#2 Bikmakkocska 2012. 12. 29. szombat 20:29
Lovak vagy emberek a szereplők?
#1 Törté-Net 2005. 05. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?