A+ A-

A kicsi és a nagy

A látvány, amit kéjes gyönyörrel szemlélek, erotikus: Veltrusky - Szilfa az alkonyatban című képe alatt széles, sárgás színű, rézdíszítésekkel ékesített ágy, hófehér, selyem ágyneművel: az ágyban vörös hajú nő fekszik sötétszürke, rövid, átlátszó tüll kombinéban, melyet fekete csipke díszít, lábán fekete harisnya, melyet combja közepe magasságáig harisnyatartó tart; a vörös hajú egyik kezében pezsgővel telt poharat tart, és a hideg italt lassanként a tüll kombinéból kibuggyant mellére csorgatja, de a pezsgőnek nincs ideje a melléről a tüllre folyni, mert egy bajuszos férfi felissza az italt; a vörös hajú másik oldalán még egy férfi van, aki karjának belső oldalát nyalja, könyökének magasságában, mind közelebb kerülvén borotvált hónaljához.
A vörös hajú izgatottan lélegzik. Én pedig úgyszintén vele együtt.
Mert a saját gyönyörömet szemlélem a tükörben, melyet Petar és Mladen nyújt nekem. Érzem, hogy keltik fel gyönyörömet azzal, hogy párhuzamosan a tükörben is láthatom a jelenetet. És nagyon élvezem.
Játszadoznak a testemmel, én pedig az övékkel. Fogom a farkukat és lassan simogatom. Petaré kicsi és vékony, ha föláll sincs több 11 centinél, tojásai is arányosan kicsinyek, olyannyira, hogy - ha akarom - herezacskójával együtt mindkettőt egyszerre bevehetem a számba és kellemesen szopogathatom őket. Mladennak nagy van és vastagabb, a feje teljesen olyan, mint a gomba kalapja, és mikor megmértük elérte a 20 centimétert is. Heréi nagyok és nehezek, sűrű szőrrel borítva, ami teljesen el is rejti őket.
Csókolnak és simogatnak, én pedig gyengéden és lassan felhúzom, majd visszaeresztem farkukon a bőrt, aztán körkörös mozdulatokkal simogatom, és érzem, hogy keményednek még jobban meg. Aztán kezem átsiklik faszukról a tojásukra, játszadozom velük, tenyeremben fogom őket, érzem mennyire melegitik a kezemet. Ha úgy akarom, mindkét férfi farkát és tojásait egyszerre tarthatom a tenyeremben, kissé erősebben szorítva. Izgalmuk rögtön átterjed a nyelvükre, és még lelkesebben és izgatóbban kezdik nyaldosni a bőrömet.
Gyönyöröm fokozódik, hisz már hosszú ideje simogatjuk így egymást. Otthagyom őket, felkelek az ágyból és közéjük térdelek, lábaimat kitárva. A rövid tüll kombiné a fenekem és a puncim magasságáig ér, annyira áttetsző, hogy semmit nem rejt el testemből. Tenyeremmel saját mellemet simogatom, kiugró mellbimbóm kemény, mint a kő. Petar és Mladen a selyem ágyneműn a lábamhoz csúsznak és csókolgatni kezdik. Petar a combom hátsó részét csókolgatja, mind közelebb kerülvén szájával a fenekemhez, és végül gyengéden harapdálni kezd a tüll alatt, Mladen pedig ugyanezt csinálja, de a combom elején, mindjobban közelítvén puncimhoz. Olyan gyakorlatuk van a csókolgatásban és simogatásban, hogy már reszketnek a lábaim. Nem bírom tovább, átfordulok a csípőmre. Mindketten ottmaradnak a közelemben.
Petar kitárja a fenekemet, és a seggem vágatát kezdi nyalogatni úgy, hogy végül is magához a végbélnyíláshoz ér. Körbe-körbe csókolgat, aztán nyelve hegyét az érzékeny puhaságba dugja, azután pedig megkeményíti nyelvét és elkezdi lassan, fokozatosan bedugni a nyílásba. A nyomás miatt a lyuk kissé kinyílik, olyan kicsit csak, hogy a nyelve hegye befér, és ott belül hihetetlen gyönyörüséggel kezd kefélni a nyelvével.
Ugyanakkor Mladen széthúzza a lábaimat, egyik combomat a vállára téve, hogy odajusson a már nedves puncimhoz, hogy alaposan lecsókolhassa a szőrt, melyet aztán nyelvével oldalra fésül, hogy teljesen szabaddá tegye a lyukat. Rögtön elkezdi nyalogatni, aztán nyelvét a lyukba nyomja, összegyűjti a nedvességet, nyelvével átviszi a klitoriszra, és körkörös mozdulatokkal nyaldosni és nyomkodni kezdi.
A nyalogatása annyira egyenletes, hogy úgy érzem, megbolondulok. Csak egy kicsit felemelem a fejem, és Mladen teljes szerszáma már a számban van, elegendő egy egészen kis mozdulat előre, és a szerszám keménységének hatására a szám kinyílik, ő pedig úgy hatol a számba, mintha igazából a puncimat dugná. Ugyanakkor Petar farka az arcomon van, érzem, hogy milyen forró és hogy lüktet, kicsivel később farkának végéről elindul a nemi izgalom átlátszó cseppje, és folyik a nyakam irányába.
Mindkettőjüket egyszerre szeretném szopni, de ez túlságosan is izgatónak tűnik: leblokkolok, és orgazmusom van. Görcsbe rándulok nyelvük hatására, ők pedig mind gyengédebben csókolgatnak, ahogy lanyhul gyönyöröm.
Amint gyönyöröm elmúlt, azt kívánom, hogy ők is érezzék ugyanezt. Petar farkát közelebb húzom a számhoz, és mert olyan kicsi és vékony, beteszem Mladen szerszáma mellé a számba. Most mindkettő bent van és egyszerre simogatom nyelvemmel mindkettőt, nyalom és csókolgatom, ingerelem a tojásaikat vagy simogatom nedves faszukat. Aztán mindkettőt megfogom az egyik kezemmel, úgy tartván őket, mint a nyalókát, és egyszerre nyalom farkuk azon érzékeny pontját, ahol a bőr a farokkal érintkezik. Nyögnek a gyönyörtől. Nedvesek és felizgultak. A farkuk vége sötétvörös színű, az izgalomtól már szinte lilába hajló.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.8 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2015. 01. 10. szombat 08:27
Nem rossz a kicsi és nagy váltakozása.
#4 A57L 2013. 09. 15. vasárnap 05:39
Elmegy.
#3 genius33 2013. 02. 13. szerda 07:16
Jó történet!
#2 Pavlov 2004. 11. 29. hétfő 17:20
Kemény....
#1 Törté-Net 2004. 11. 2. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?