Hírek

AUG.
25.
2017

Éjszaka a cigánylányokkal

- Leszopjalak? – kérdezte a cigány lány – egy ezresért leszoplak, ha akarod.
Éppen csak leértem az aluljáró lépcsőjének aljára mikor megpillantottam a két fiatal cigány lányt. Mindketten alacsonyabbak voltak nálam, hosszú fekete hajú, barna bőrű és nem különösebben lehengerlő, de azért jó alakú csajok. Egyikük lófarokban viselte haját, szoknyában sétált és ridikült tartott magánál, mikor pedig meglátott engem cigányul mondott valamit társnőjének. Az röviden válaszolt, majd finoman megigazította a rajtalévő szűk farmernadrágot és farmerdzsekit. Éppen arra tartottak amerről én jöttem így találkozásunk elkerülhetetlen volt.
A farmeros cigány lány odalépett elém és feltette a fentebb említett kérdést. Fekete szemeivel kíváncsian nézett rám, ajkait szelíd mosolyra húzta. Akkor hirtelen megtetszett nekem, amint ott kurvaként felkínálta magát.


Családi üdülés

Családi üdülés Családi üdülés Családi üdülés

AUG.
24.
2017

Szabadban

Nóri és Jácint találkozásaik során törekedtek a változatosságra, és a lehetőségeikhez képest ezt a helyszínekben is igyekeztek megvalósítani. Már kipróbálták, milyen a szabad ég alatt szeretkezni, és mindkettejüknek nagy élményt jelentett. Nyilván plusz izgalommal is szolgált, bár a kényelem (rendes ágy, fürdőszoba) azért hiányzott. De azért többször is szóba került, milyen jó volt, és Jácint motoros kirándulásai során kereste is azokat a helyeket, ahol esetleg el lehet bújni. Egy újabb találkájukra készülve Jácint nem is próbált a szokásos panzióban szobát foglalni, határozottan szabadtéri szexre készült. Nóri legnagyobb csodálkozására ehhez még akkor is ragaszkodott, amikor az időjárás-jelentés szerint akár vihar is előfordulhat. Sőt, annyira készült rá, hogy a takarót már napokkal a randi előtt becsempészte a kocsiba.


Egy lépéssel előttem

Hogy mikor is kezdődik az ember intenzív érzelmi élete, ami a másik nemet célozza meg, az szerintem egyénileg változó, és már gyerekkorban is megvan, csak pulyaként még nem érjük fel megfelelő ésszel. Emlékszem a nővéremmel, meg a szomszéd gyerekekkel a felnőtteket utánzó, szexet mímelő idétlenkedésekre, a disznóbbnál disznóbb viccekre, a kíváncsiságra, ami a másik nem lábai közé vezérelte az érdeklődésemet. Az igazi érzelem engem csak később ért utol, amikor a kertszomszédunkba egy új házaspár költözött, akkor voltam alig tizenegy.
Anyámék esténkénti beszélgetéseiből kihámoztam, hogy furcsának találják a kapcsolatot, ami a huszonöt éves nő és az ötvenes hapsi között zajlik, de akkor még nem fogtam fel a dolog lényegi részét, számomra csupán felnőttek voltak, mint annyian mások. Az ifjú pár elég gyakran átjött látogatóba, vagy még gyakrabban megálltak diskurálni anyámékkal a kertünket elválasztó drótkerítés más- más oldalán.


AUG.
23.
2017

Egy újabb élmény a zuhany alatt

A zuhanyrózsából érkező víz hangosan csobogott le a fülke aljára. Lehunyt szemekkel néztem a vízpermet felé, hosszú barna hajam a hátamhoz simult. Nagy méretű kerek melleimet simogatni kezdtem, és nekidőltem a falnak. Jobb kezemet lassan csúsztattam le a hasamon, majd elértem csupasz szeméremdombomat. Miközben simogattam azt, arra gondoltam, gondosan borotválom a férjem kedvéért, ő mégsem lehet itt velem ma este. Miközben a bal kezem két ujjával a jobb mellem bimbóját kezdtem morzsolgatni, jobb kezem tovább haladt lefele vezető útján, és hozzáért a csiklómhoz. Elrántottam a kezemet, és levertem egy flakont. Ez kicsit kizökkentett a kezdeti mámorból, és arra gondoltam, hogy most nincs időm erre. Gyorsan lezuhanyzok, és már itt sem vagyok. Azonban visszagondolva beleborzogntam a pár másodpere tapasztalt pillanatyni érzésbe. Nem bírtam magammal. Ismét hozzáértem a csiklómhoz. Beleremegtem. Akarom.


Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 13. rész

Lorena a kemény szexnek és az orgazmusoknak köszönhetően feldobottnak, illetve merészebbnek érezte magát, ezért csörgette meg olyan lazán a srácot. Mikor Csaba felvette a telefont, akkor a lány egyik lábát felhúzva, a másikat kinyújtva feküdt az hátán. Kielégülten, búgó hangon beszélgetett, és sokat nevetve viccelődött a fiúval. A mellette fekvő és cigiző Szabi hamar rájött, hogy az ágyában lévő meztelen, szétdugott nő, egy másik pasival tervezgeti a randiját. A srác benyálazta ujjait, majd Lorena lábai közé nyúlt velük. A lány összezárta a combjait, de elkésett, mert a fiú könnyedén tudta izgatni a szeméremajkakat meg a csiklót. Lorena bármennyire koncentrált, nem bírta sóhajtozás nélkül hallgatni Csaba mondandóját. Szabi ujjai kellően erősen, és gyorsan dörzsölték a csiklóját, így újra közel került a csúcshoz. A vonal túlsó végén lévő srácnak gyanúsak lettek a hangok, ezért megkérdezte a lánytól, hogy mit csinál.


AUG.
22.
2017

Tőlem - Neked

Éreztem, a „tigris prédára vadászik – ugrás előtti pillanatának megfeszített csendjét”. Kívántál. Engem. A lényem egészét. Kezdett sötétedni körülöttem minden. Szédülök? Azután már csak a szemed volt előttem. Tényleg megszűnt a külvilág. Küzdöttem, hogy ne aléljak el. Mozdultál. Elléptél az ablaktól, ahova az imént „menekültél” hogy távolabb kerülj tőlem, mert a beszélgetésünk közben már én is éreztem, immáron sokadszor, mekkora önuralomra van szükséged, hogy ellenállj a vonzásnak. Muszáj volt még néhány mondatot váltanunk. Már ez sincs. A nagymacskák puha léptével elléptél az ablaktól. Megtört a varázs - abban a pillanatban ezt hittem, és a földre tévedt a tekintetem, ahogy igyekeztem fókuszálni a padlóra, és összeszedni magam, hogy fel tudjak állni a székről. Sikerült, hurrá! Már nem remegett a lábam. Elmosolyodtam, és ezzel a frissen nyert békével emeltem föl a fejem, de ekkor már előttem álltál.


Az atléták – Magasugrók

A történetet az exem sógorán keresztül, annak a másod-unokabátyától kaptam. Az írás innentől teljes egészében az Ő megfogalmazása. (A neveket sem változtattam meg.) Jó olvasást kívánok!
Peti vagyok és 23 éves múltam. Van egy nővérem (24 éves múlt), egy bátyám (27 éves múlt) és 2 unokabátyám (ikrek; 25 évesek múltak). Az unokabátyáim, a nővérem, a bátyám és én úgy nőttünk fel, mint a testvérek, hiszen az ikrek alig múltak 1 évesek, amikor az édesapjuk is meghalt (az édesanyjuk a születésükkor halt meg.), ami után anyuék lényegében magukhoz vették a 2 fiút. Mi egy „sportolócsalád vagyunk”, hiszen az édesapám kamaszként atlétikázott, azon belül is leginkább a futásban, a távolugrásban és a rúdugrásba tevékenykedett, de mindössze 1-2 évig. A bátyám még szinte gyermekként, azaz 7 éves korától mintegy 6 évig a távolugrásban volt jelen, de miután az „utolsó évében” rövid időn belül kétszer is megsérült a jobb lába vagyis,


AUG.
21.
2017

Ketten az erdőben 2. rész

Másnap Anna erősen zavarban volt. Láttam, hogy folyamatosan küzd magával, az érzéseivel, az eddig fel nem fedezett vágyaival, s lelkiismeretével, a hitével. Ha ezt nagyon röviden össze akarnám foglalni, küzd önmagával. Az eddig megélt 26 évével. Amikor felébredtem már ébren volt. Mint a félénk kiscica úgy húzódott össze, s folytak a könnyei. Tudtam, most sok minden eldől benne. S sok minden eldől bennem is. A házasságom nem volt sikeres. Feleségem a munkájának élt. A huszonegyedik század talán negatív csodája, hogy az asszonyoknak mindene a munka lett. Ezért nem is hibáztattam, sikeres kutató, már amikor elvettem tudtam, hogy a házasságban hárman leszünk, ő, én, no meg a tudomány. A romantika, a mindent elsöprő érzelmek nem férnek bele. S ekkor jött ez a lány, s jött ez a mindent elsöprő helyzet. Itt vagyunk valahol, fogalmam sincsen hol. Körülöttünk hatalmas erdő, még azt se tudtam melyik országban vagyunk. Valahol Európában, talán.


A takarítónő 10. rész - Befejezés

Kissé nyugtalankodva néztem az órámat. Már több mint húsz percet késik Márta. Ilyen még soha nem történt. Többször gyanusítottam meg azzal, hogy a sarkon álldogál, nehogy a megbeszélt idő előtt érkezzen de eddig még soha nem késett. ....
*****************************
A fekete Audi halk zümmögéssel szelte a falu tiszta levegőjét. A csendet a harang bánatos bongása törte meg. A templom mellett még volt hely ahol le lehetett parkolni. István bemanőverezte a kocsit és némán kiszáltunk. Nem volt mit mondani. Ahogy a bejárathoz közelítettünk egy idős asszony állta utunkat. „Tetszettek ismerni az elhunytakat” kérdezte szeliden. Tekintettemből hamarább olvasta ki a választ mint az a számat elhagyta volna, mert még hozzátette félszegen „a lányomat?”. Megfogtam a kezét és azt válaszoltam „Igen, a tanára voltam” amire Ő megszoritotta a kezemet és sokat sejtetően kiejtette a nevemet.