A+ A-

Színház

- Eliza! Örülök hogy látlak! - köszöntött Pete amikor beléptem a nézőtérre.
Ragyogó mosollyal közelebb jött és kezet nyújtott. Néhányan még voltak ott rajta kívül. Megfordultak és megnéztek.
- Én is örülök! - feleltem és valóban így volt.
Jó volt újra New York-ban és még jobb volt újra színházban dolgozni. Még akkor is ha egy off-Broadway produkcióról volt szó.
- Milyen volt az út?
- Sohasem tudtam repülőn aludni, úgyhogy Tokiótól idáig maga volt a pokol. - mondtam, ő pedig megértően bólintott.
Egy kisebb szerepet játszottam egy Tokióban játszódó viszonylag komoly filmben. Nem volt különösen ragyogó lehetőség, de a számlák fizetésére megfelelt.
- Mindannyian örülünk hogy elvállaltad ezt a szerepet. - mondta Pete miközben a színpad felé tartottunk.
Néhány embert korábbról futólag ismertem és intettem nekik. Igaz hogy most szerepeltem egy hollywood-i filmben, de a karrierem messze nem tartott ott ahol szerettem volna. Ezért valami újat kerestem, ami felkelti a sajtó érdeklődését. Pete a tokiói forgatás alatt hívott fel és elmondta hogy van egy színdarabja aminek tökéletes főszereplője lennék. Rendezőként nem volt különösebben hírneves és én - annak ellenére hogy én sem voltam valami világsztár- sokat dobtam volna az előadás súlyán. Elolvastam a forgatókönyvét és úgy éreztem hogy pontosen ezt kerestem. Valami új, valami művészi, de egyben izgató is és mindenekfelett céltudatosan provokatív. A darabban volt két leszbikus jelenet is. Kihagyhatók lettek volna, de nem is voltak teljesen idegenek a cselekménytől. Ha másért nem is, akkor legrosszabb esetben talán ezért kapunk egy kis sajtóvisszhangot. Ha pedig színészetről van szó akkor nincs olyan hogy rossz újsághír. A darab dinamikussága és a főszereplő alakja pedig kifejezetten szimpatikus volt.
Igazából még nem dolgoztam fel hogy meztelenül kell színpadra lépnem és szexet imitálnom egy másik nővel. Mindkét dolog új terület volt számomra, de végülis profi színész voltam és bíztam Pete-ben. Egy kicsit biztosan feszegetni fogja a határokat, de nem fog átmenni pornóba a rendezése. Egy kicsit csalódott voltam hogy a többi szereplő kiválogatását nem láthattam a tokiói forgatás miatt. Különösen a szerelmem tárgyát alakító lány érdekelt volna. Normál esetben nem szerződtettek volna látatlanban olyat, aki nincs egy hullámhosszon a főszereplővel, de Pete úgy érezte hogy ismer engem eléggé ahhoz hogy megfelel partnert találjon.
- Ma igazából nincs sok teendőnk. A próbákat holnap kezdjük. Csak arra gondoltam hogy szeretnél megismerkedni a többi színésszel és a stábbal.-mondta Pete.
Bemutatott mindenkinek. Néhányukat ismertem, de a többséget nem. A partneremet alakító lány viszont nem volt ott és már kezdtem arra gondolni hogy holnapig nem is látom.
- OK, akkor most már csak a barátnőd van hátra. Dana Watling. Az öltözőben van. - mondta végül Pete, miután mindenkivel váltottunk pár szót.
Mutatta az utat a színpad mögé. Ajtót nyitott és beléptünk. A kanapéra néztem...és megláttam rajta ülve Dana-t, a húgomat.
Hitetlenkedő arckifejezésemet látva Dana idegesen megrázta a fejét egy kicsit, majd szélesen elmosolyodva nézett ránk. Pete nem látta a felhúzott szemöldökömet, mert köztünk állt és Dana felé fordult. Nem értettem mi folyik itt. A húgomnak elvileg Michigan-ben kellene lennie az egyetemen. Mit keres itt és miért használ álnevet?
- Eliza Kerrigan, ő itt Dana Watling. - mutatott be egymásnak Pete bennünket.
Bevillant hogy honnan jöhetett a Watling név. Ez volt az utca neve ahol a szüleink éltek. Dana felállt és közelebb lépve kezet nyújtott.
- Örülök hogy megismerhetlek!- mondta könnyedén.
“Mit csinál? Azt gondolja hogy nem ismertem fel?” - töprengtem miközben kezet ráztunk és a szemembe nézett. Mintha jelezni akart volna valamit, de túl zavart voltam ahhoz hogy megértsem.
- Nos Dana..ez igazán furcsa.. - kezdtem és folytatni akartam hogy megtudjam mi vezeti, de a szavamba vágott.
- Pete! Nem lenne ellenedre ha én és Eliza pár percet kettesben töltenénk? Szeretnék vele pár dolgot megbeszélni az előadás kapcsán!
Egy pillanatra arra gondoltam hogy ez az egész Pete valamiféle vicce, de nem úgy nézett ki mint aki tisztában van a dolgokkal.
- Dehogy is! Beszéljetek nyugodtan. - mondta megértően, hiszen nyilván van megtárgyalnivalónk arról, hogy közönség előtt leszünk intim közelségben.
Az ajtó felé indult, de mielőtt kilépett megfordult és azt mondta:
- Eliza..tudom hogy aggódtál a szereplőválasztás miatt, de benneteket elnézve azt hiszem tökéletesen választottunk. Nagyon jól néztek ki együtt. Szinte sugározzátok az erőt és energiát.
Amikor becsukta maga mögött az ajtót, megszólaltam:
- Dana Watling?
- Másik nevet kellett választanom mert már volt egy Dana Kerrigan a színészkamarában.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.08 pont (75 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 sunyilo
2018. 08. 21. kedd 10:47
Szépen megírt érzéki történet. Válaszolok rá!
#14 finger
2018. 08. 14. kedd 16:04
Ez kellett nekem ! Még...még ...még ! Válaszolok rá!
#13 ticsu21
2018. 08. 6. hétfő 11:43
Nagyon szép és érzéki! smile Válaszolok rá!
#12 FlyEagle
2018. 07. 26. csütörtök 23:43
szép kerek remek érzékkel elnyújtott történet Válaszolok rá!
#11 feherfabia
2018. 07. 10. kedd 06:11
Igazán tetszett! Válaszolok rá!
#10 zoltan611230
2018. 07. 10. kedd 04:36
Szépen ír . Válaszolok rá!
#9 sztbali
2018. 07. 9. hétfő 18:23
Jóféle! Válaszolok rá!
#8 gyuri0926
2018. 07. 9. hétfő 17:15
Nagyon jo Válaszolok rá!
#7 cscsu50
2018. 07. 9. hétfő 14:13
Nagyon jól felépített történet! Válaszolok rá!
#6 veteran
2018. 07. 9. hétfő 08:56
Leszbire szoktam írni,hogy már megint egy leszbi.
Ez is az, de remek.
10 pont. Válaszolok rá!
#5 Andreas6
2018. 07. 9. hétfő 05:49
Szerintem 10 pontos. Pedig nem is a kedvencem a leszbi történet, de ez nagyon jó volt. Válaszolok rá!
#4 A57L
2018. 07. 9. hétfő 04:15
7 pontos történet. Válaszolok rá!
#3 joozsi
2018. 07. 9. hétfő 03:24
Nagyon joó! Válaszolok rá!
#2 cvirag
2018. 07. 9. hétfő 00:36
Nagyon tetszik. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 07. 9. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!