A+ A-

Napozás Edinával

A történetem egy fülledt nyári napon kezdődik, július végén mikor beköszöntött a több héten át tartó igazi nagy meleg. 25 éves srác vagyok és alkalmazottként dolgozom egy helyi kis üzletben. Érettségi után egyből dolgozni kezdtem, így nem sok nyári pihenésem volt az óta, maximum az-az 1-2 hét, amit szabadságnak tudtam kivenni munka közben. Szerencsére délután 4kor már hazajöhettem a munkából és maradt időm még lemenni a strandra, vagy haverokkal, vagy barátnőmmel, de ezen a nyáron egyedül voltam, az utolsó barátnőm még a nyár előtt továbblépett, így nekem sem hagyott más lehetőséget, de azért kicsit örültem a szabadságnak.
Nem vagyok az a túlsportolt egyéniség, elég vidám természet vagyok így kedveltek a lányok, de sajnos sokszor csak barátot láttak bennem. Azért szerencsére voltam több mint barát is.
Egy szerdai napon mentem munkahelyemre, mint mindig, és már reggel mikor kinyitottam az üzletet alig lehetett megmaradni a nagy melegtől, sajnos a klíma már nem működött évek óta és a kedves főnökség nem akart áldozni ránk, bár ők két hónapra mentek nyaralni Afrikába. Telt múlt a nap és már nagyon vártam, hogy hazamessek, bár otthon senki nem várt, de legalább nem kellett a vevőkkel foglalkozni, volt pár sör behűtve a hűtőbe és még a foci VB is akkor játszódott. Ebéd után mikor úgy megült a város és az emberek is inkább otthon maradtak és árnyékba menekültek, akkor telt a leglassabban az idő, se munka, se semmi, és csak vánszorog az óra mutatója.
Délután kettő körül járt az óra mikor meglepett egyik ismerősöm Edina, hogy délután, ha van, kedvem lemehetnék vele a strandra napozni. Edinát alig ismertem, mondhatni, hogy csak látásból, mégis elég nyomulós lány volt, talán egyszer kétszer találkoztunk, de mindig volt barátnőm, ami őt nem zavarta és csak nyomult, de én hűséges típus vagyok, így sajnos mindig el kellett utasítanom. Edina elég csinos lány volt, 20 éves, de már rég tudta mi kell egy pasinak, így nem is takargatta bájait. Szép nagy kerek mellei voltak, amit általában ki is hangsúlyozott valami kivágott felsővel, kerek popsija, amit tapadó nadrággal és alatta jól látható tangával emelt ki, tényleg meg volt benne minden ami kell.
Természetesen nagyon is volt kedvem a délutáni strandolós napozáshoz, mivel nagyon tetszett nekem Edina és bíztam benne, hogy kicsit meg is ismerkedünk. Eljött a 4óra, amit így már sokkal jobban vártam, mint eddig, és a nyárra való tekintettel rövidnadrágom alatt nem sok alsót viseltem szóval egyből mehettem is ki a strandra. Edinával úgy beszéltük meg, hogy a kompnál találkozunk 4 óra előtt, hogy a 4 órással át tudjunk menni. Nekem volt akkoriban egy nagytestű robogóm, amivel városban sajnos csak egyedül mehettem, de amint a túloldalra értünk ahol a strand is van, már bátran mentem két személlyel. A strandhoz vezető út egy földes út, amit mind a két oldalról fák, bokrok borították, vagyis balról még a Duna is, ezért nem féltem a rendőröktől. Bátran felült mögém Edina, aki már láthatóan fürdőruhát húzott, rá egy kis fehér pólót, alul pedig egy kis miniszoknyát. Őszintén szólva már a kompon is észrevettem magamon, hogy csak a popsit figyelem, és a látvány hatása érezhetően kicsit megemelkedik a farkam, még szerencse, hogy ültem a motoron, így nem látta senki csak én éreztem. Mire leszálltunk a kompról és elsétáltunk a földes útig már egy kicsit megnyugodtam szerencsére. Edina odaadta kis pakkját, beraktuk a bukótartóba, felszállt mögém és elindultunk a strand felé. Kb. 15 perc volt az út, mert a földes út, és nem éppen száguldásra van. Azt vettem észre odafelé, hogy az égvilágon senkivel nem találkoztunk az úton, ráadásul Edina is hozzám bújva átkarolt, nehogy leessen a motorról. Mire odaértünk megint éreztem nadrágomban a vágyat, de gyorsan elhessegettem mikor megláttam azt a sok embert a strandon.
Kipakoltunk a motorból, Edina nekem is hozott törölközőt. Nekiálltunk levetkőzni és akkor láttam meg azt a gyönyörű kerek popsit, mert Edina alsója csak egy apró tangácska volt. Annyira elbambultam, hogy Edina meg is kérdezte:
- Van valami baj, talán kilóg a címkém?
- Nem semmi baj, minden rendben, sőt talán túl rendben - ezt már nem bambulva, mosolyogva mondtam -
Kellemesen visszamosolygott rám, biztos voltam benne, hogy látta, hogy a popsiját néztem ilyen elmélyülten, és azt is észrevettem, hogy tetszik neki, mert mikor levette a felsőt is magáról akkor, úgy tette el a táskájába, hogy azt akármelyik pornójelenet megirigyelné. Ahogy előrehajolt zárt, nyújtott lábakkal, semmi mást nem tudtam nézni, csak a kerek popsi, ahogy eltűnik benne az aprócska tanga és újra előbukkan a puncit takarva, csodálatos volt.
Telt múlt az idő, néha bejártunk a vízbe kicsit lehűteni magunk, közben néha a büfébe is jártunk hűsítőért, megittunk pár sört, jól elbeszélgettünk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.82 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 vakon53 2016. 03. 14. hétfő 13:18
10 Pont!
#9 feherfabia 2014. 09. 21. vasárnap 07:58
9P
#8 tomi19 2014. 03. 22. szombat 10:48
Jófajta 10 pont.
#7 sztbali 2014. 02. 10. hétfő 14:54
Egész jó.
#6 listike 2014. 02. 10. hétfő 14:24
Nagyon jó volt.
#5 genius33 2013. 03. 21. csütörtök 08:11
Nagyon tetszett! nyes
#4 v-ir-a 2012. 07. 10. kedd 21:30
nekem is tetszett smile
#3 sikamika 2012. 07. 10. kedd 20:37
hát nem! rossz tetszett smile
#2 Rinaldo 2012. 07. 10. kedd 06:32
Strandolás után jól meg baszta,punciba,seggbe.
#1 Törté-Net 2012. 07. 10. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?