A+ A-

Ki irányít?

Hayley elköszönt férjétől és gyerekeitől, majd a ház előtt parkoló Victoria-hoz sietett. A minibuszban várakozó Victoria szeme megakadt barátnője sietéstől lágyan rengő telt keblein. Csajos estére igyekeztek Cara-hoz, régi ismerősükhöz. Cara általában termékbemutatókkal egybekötött estéket szokott szervezni, de a mai alkalom különlegesebbnek ígérkezett a szokottaknál, ahol ékszereket, táskákat vagy speciális ételeket mutattak be. A mai party a szexjátékszerekről szólt.
A helyszínre tartva felszedték még a triójuk harmadik tagját, Natalie-t is. A kialakuló élénk csevegés miatt fel sem tűnt nekik az út hossza, noha Cara háza sok mérfölddel a város határán kívül állt.
Cara gondos házigazdaként élénk színű alkoholos italok széles választékával készült, hogy segítsen ellazulni vendégeinek. Fél órányi bevezető beszélgetés és több pohár koktél felhajtása után Cara bejelentette a party kezdetét. Közölte hogy játszani fognak és el is magyarázta a szabályokat: Egy dobozból minden vendég választ egy apró távirányítót, egy másik dobozból pedig egy kis vezeték nélküli, tojás alakú vibrátort. A tojást mindenki a bugyijába teszi. Mindegyik távirányító pontosan egy –a használója számára ismeretlen- vibrátort szabályoz. Az este folyamán a vendégek kedvük szerint használhatják a náluk levő távirányítót. A játék célja kettős. Egyrészt a nőknek az este végéig meg kell tudniuk, hogy ki irányítja a saját vibrátorukat, másrészt rá kell jönni hogy kinek a vibrátorát szabályozza a náluk levő kapcsoló. Aki eltalálja valamelyiket, megtarthatja az eszközt ajándékba. A vendégek nevetve fogadták az ötletet, de nem ellenkeztek. Egymás után felkeresték a mosdót és a vibrátorukat a bugyijukba csúsztatták.
A meghívott konzultáns ezután átvette a party irányítását és bemutatta cégének hatalmas választékát a különféle műhímtagokból, vibrátorokból, krémekből és gélekből, ami sok vendégből kislányos kuncogást váltott ki. A különféle alakú, színű és méretű eszközök kézről kézre jártak miközben fogytak az italok és vidáman telt az idő.
Hayley - a jelenlevők többségéhez hasonlóan- nehezen tudott a bemutatóra koncentrálni. Bárki kezében is volt a vibrátora távirányítója, könyörtelen volt. Hosszú ideig működtette mielőtt lekapcsolta volna. A váltakozások egyre inkább az orgazmus felé sodorták a nőt és nem igazán tudott azon gondolkodni, hogy kinek a vibrátorát kezelheti ő.
Victoria pár percen belül rájött hogy a távirányítója Hayley vibrátorához tartozik. Hayley alapból izgatott és élénk szokott lenni, most pedig eleinte néhányszor halkan, de hallhatóan megnyikkant amikor ki- és bekapcsolta az eszközt. Victoria számára ekkor kezdődött az igazi móka. Gondosan ügyelt rá hogy észrevehetetlen legyen amikor aktiválja a Hayley bugyijában levő vibrátort és kifejezetten élvezte barátnője irányítását. Nem kellett hozzá sok idő, hogy észrevegye rajta a szexuális izgalom jeleit. “Jó ötlet volt Cara-tól ez a játék!”-gondolta.
Victoria vibrátora kezdetben csak rövid impulzusokra kapcsolt be, ami elég volt ahhoz hogy a nő még többre vágyjon, de nehézzé tette annak kitalálását, hogy ki irányítja. Azután a rövid impulzusok helyett a vibrátor bekapcsolva maradt. Victoria várta hogy megálljon, de az eszköz rezgése nem állt le. Teltek a percek. Victoria abbahagyta a társalgást a többiekkel és a puncijánál érzett gyengéd remegésre kezdett koncentrálni. A versengő természete arra ösztönözte, hogy rejtse el izgalmát az irányítója elől, de érezte hogy közeledik az orgazmusa. Végül feladta, és elfogadta hogy el fog élvezni, de hitte hogy ezt képes lesz anélkül megtenni hogy mások észrevennék. Behunyta a szemét és székében hátradőlve élvezte a testén átfutó kéjes hullámokat. Azután a vibrálás hirtelen megszűnt.
- Az enyém Victoria! - kiáltotta Cara lelkesen és trófeaként emelte magasba a távirányítóját.
Victoria kinyitotta a szemét és látta hogy mindenki elismerően rá néz. Azonnal megértette hogy látták ahogy elélvez, de barátok közt volt és túlságosan fel volt pörögve ahhoz hogy enyhe szégyenen kívül mást érezzen.
A nők folytatták a csevegést és az italok fogyasztását, megrendelőlapokat töltöttek ki és a játék ment tovább. Az ügyfelei felajzott állapotát látva Hayley arra jutott hogy a konzulens igen szép eladási mutatókkal fogja zárni az estét.
Natalie nem bírta tovább. A party alatt a rezgés a bugyijában teljesen felizgatta és irigykedve nézte Victoria orgazmusát. Az egyik nagyobb, vibrálásra képes műhímtagot a táskájába csúsztatta és a fürdőszoba felé indult hogy véget vessen a feszítő izgalomnak. Alig csukta be maga mögött az ajtót, máris letolta a bugyiját és széttárta a combjait. Annyira megfeledkezett a vibrátortojásról, hogy csak annak puffanására figyelt fel, amikor a padlóra esett. Elővette a műhímvesszőt és végét fel-le kezdte mozgatni puncija nyílásánál. A szeméremajkai virágsziromként tárultak ki az izgatás hatására mielőtt elnyelték volna a játékszert.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.17 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Barkas 2019. 01. 2. szerda 17:19
Jó,kis játék .
#9 deajk2008 2018. 12. 26. szerda 07:22
Tetszik e leszbi történet... 9p
#8 szekely18 2018. 12. 19. szerda 21:23
Ez egy nagyon jól mgirt történet!
#7 cscsu50 2018. 12. 19. szerda 21:18
Jó kis játék!
#6 gyuri0926 2018. 12. 19. szerda 15:07
Ettől írt sokkal jobb leszbi történetet is Fenotrin
#5 zoltan611230 2018. 12. 19. szerda 08:33
Jó,kis játék .
#4 feherfabia 2018. 12. 19. szerda 07:07
Tetszett! Jó kis játék!
#3 Andreas6 2018. 12. 19. szerda 06:49
Egészségükre!
#2 A57L 2018. 12. 19. szerda 03:38
Kellemes női játékok.
#1 Törté-Net 2018. 12. 19. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?