A+ A-

A tolvaj

A kánikula úgy terült a városra, mindent maga alá szorítva ahogy egy kövér pasi omlik el és szorítja maga alá egy kiadós orgazmus után a nőt. Egy friss lélegzetvételre vágyott mindenki, de csak a meleg, bűzös nagyvárosi levegő áradt a szomjas tüdőkbe. Még az éjszaka sem hozott lehűlést, néhány foknál többet már napok óta nem esett hajnalra sem a hőmérséklet,
Eddy, vagy a hogy a barátai a nevezték, a "Kisszarka" szerette ezeket a napokat. Egyrészt fagyos természet lévén kívánta a meleget, számára nem tudott sosem túl meleg lenni. A barátai azzal húzták állandóan, hogy valami Szaharából idetévedt arab pottyantotta őt az anyjába, mert fehér ember kifekszik attól a kánikulától, amiben ő jól érzi magát. Másrészt meg, a munkája szempontjából kimondottan előnyös volt a nagy meleg. Ilyenkor éjszakára mindenki kitárt ajtót-ablakot, elernyedt, és elkeseredetten próbált álomba menekülni a hőség elől. Mindez kapóra jön neki. Merthogy a Kisszarka azért volt szarka, mert besurranó tolvajként más könnyelműségéből élt. Kicsinek is joggal becézték, mert a 160 centit is csak ágaskodva érte el.
Kesergett is emiatt egész életében. Az iskolában mindenki csúfolta, a tornasor végén lézengett állandóan,még a lányok közül is csak ketten voltak alacsonyabbak nála. Alacsony termetét gyenge fizikuma egészítette ki, így igazán nem volt semmi amivel tekintélyt szerezhetett volna magának. Az esze úgy vágott mint a borotva, okos, érdeklődő volt, ezért aztán kikiáltották strébernek, és még többet piszkálták. Csoda hogy kibírta és osztályelsőként hagyta ott a gimnáziumot. Egyetlen dologban volt ügyes, hangtalanul oda tudott surranni bárki háta mögé, és ugyanolyan észrevétlenül el is tudott újra tűnni onnan. Ezzel jó néhányszor a frász hozta az osztálytársaira, néha még a tanárokra is, aminek az eredménye nagy nevetés, meg egy kosárnyi kiosztott pofon lett. Csak az elosztással volt a probléma: a többiek nevetek, a pofonokat viszont ő kapta egyedül.
Iskola után nem tudott mit kezdeni magával. Nem szerette a közösséget, ahogy a közösség sem szerette őt, nem akart hát tovább tanulni, Elment egy irodába dolgozni, de az nem elégítette ki, és hamarosan ott is a többiek gúnyolódásának céltáblájává vált. Otthagyta hát az állást amit amúgy sem szeretett, és szokatlan elhatározásra jutott. Eddig őt csúfolták, ezentúl ő űz gúnyt másokból. Elveszi tőlük, mindazt, ami neki kell! Így bosszulja meg a sors fintorát, amit vele tett.
Eddy megtanulta idővel, hogy minden hátrányos tulajdonságából előnyt faragjon. Vékony, könnyű testével macskaügyességgel kúszott fel mindenhová, és a legszűkebb helyen is be tudott bújni. Alacsony termetét is elviselte, miután rájött, hogy ő az egyik élő példája a "kis ember nagy bottal jár" mondásnak. Nem csak relatív hatott földszintes termetéhez képest nagynak az a szerszám, abszolút értelemben is nagy volt. Ő 15%-os Eddynek hívta magát, amit lassan a nők is átvettek, mert testhosszának 15%-a volt szerszámának hossza. Egy kis utánaszámolás... a nagyvonalúan számolt 160-nak a 10 százaléka, plusz öt százalék, az, summa summárum, bizony 24 centi! Na ezzel az egyetlen dologgal volt Eddy önmagán nagyon megelégedne!
Pedig ez sem hozott neki szerencsét. Miután már három barátnője lépett le hosszabb-rövidebb idő után úgy, hogy az összes pénzt is magával vitte a szekrény mélyéből, Eddy elhatározta, hogy inkább kurvákhoz jár. Az sincs ingyen. de ott legalább ő dönti el hogy mennyit ad, nem "a nő mindent visz" a jelszó. Ez működött is egy darabig, Pontosan addig, amíg sikerült egy jó kis fertőzést összeszednie, ami amúgy is gyenge fizikumát erősen megviselte.
Attól kezdve valami újat, soha nem látottat eszelt ki. Ő tulajdonképpen tolvaj, méghozzá az egyik legjobb. Ezt nem ő mondta, ezt a többiek is elismerik. Ezentúl nem csak pénzt és értéket lop majd, hanem élvezetet is. Kedves olvasó, már most mondom, ne csóváld a fejedet, mert ez igenis nagyon jól működött.
Egyrészt Eddy ügyesen megválogatta, hol fog élvezetet lopni, másrészt meg, az emberek, így a nők is, nem a lehetetlen dolgokat megtenni, hanem az esetleges következményeit elviselni félnek. Az egyéjszakás kaland, egy ismeretlennek engedni, egy előzmény nélküli szeretkezés nem azért nem gyakori, mert nem lenne jó, hanem azért, mert "mit szólna a szomszéd, még azt mondaná hogy kurva vagyok". Ha tehát nem látja senki, nem tudja senki, és nem is fogja megtudni, akkor már egészen más a leányzó fekvése. Különösen, ha a kaland csúcspontja az olyan ritka meglepetés, mint Eddy szerszáma. Eddig egyetlen egyszer fordult elő, hogy az a magányos nő, akit kinézett magának, elkezdett sikoltozni. Illetve csak sikoltozott volna, mert az elővigyázatos Eddy a "biztos ami biztos" alapon magával vitt kését beletolta a nő nyitott szájába. A sikoly úgy halt el, mintha azzal a nevezett késsel vágták volna el, és hősünk, igazi úriemberként felpattant, meghajolva azt mondta "pardon, madám, azt hittem élvezni fogja" és ugyanolyan nesztelenül tűnt el, mint ahogy jött.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.8 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 papi 2013. 04. 19. péntek 05:12
Szeretem a stílusodat
#7 tomi19 2012. 12. 27. csütörtök 20:22
Ez nagyon jó 10 pont megy a kedvencek közé. Remélem nem hagyod abba az írást,szépen szárnyal a képzeleted.
#6 genius33 2012. 12. 26. szerda 06:23
Nagyon jó! 10-es! smile
#5 v-ir-a 2012. 12. 24. hétfő 21:37
ez nagyon jó volt így....9 pont
#4 sunyilo 2012. 12. 19. szerda 20:58
Egyszerűen: lyó, és ami manapság nem elhanyagolható: nincs tele hejesírási hibákkal...
#3 Rinaldo 2012. 12. 19. szerda 07:21
Jó kis történet,jól meg kurta a nőt aki vissza is várja.
#2 joozsi 2012. 12. 19. szerda 04:54
Nagyon jól van megírva! Stílus és tartalom, kiváló.
#1 Törté-Net 2012. 12. 19. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?