A+ A-

Mara álma 1. rész

- Két pohár rizlinget kérnénk - adtam vissza az étlapot a pincérnek.
- Örülök, hogy egy kicsit kimozdultunk, már nagyon ránk fér - mondta Mara mosolyogva.
- Parancsoljanak - tette le a pincér a poharakat az asztalra.
- Egészségünkre! - nyújtottam felé a poharat.
- A Szerelmünkre, és Ránk! - mondta Mara a szemembe nézve. - Illetve az esti huncutkodásra - vetett rám egy csábító pillantást.
- Hmm, már alig várom, hogy érezzem a tested!
Már elég régen mozdultunk ki otthonról, így mindketten örültünk a hirtelen jött ötletnek, hogy menjünk el vacsorázni kettesben. A munka és egyéb kötelezettségek nagyon kimerítettek minket, kevesebb időnk jutott egymásra és magunkra. A szexuális életünk is megsínylette a tempót, kicsit kevesebbet szeretkeztünk, mint korábban. De a minőségre még mindig nem lehetett panasz.
A vacsora alatt végre tudtunk beszélgetni, nem hétköznapi témákról is. Túlléptünk a mi történt veled, mi újság a szüleiddel és a kollégákkal napi körforgáson. Szóba kerültek a világmegváltó témák mellett más témakörök is, mint a filmek, könyvek, színház stb.
A sokadik pohár bor elfogyasztása után, észrevettem, hogy Mara egyre jobban fészkelődik, és kicsit kipirult a bortól. Úgy láttam rajta, hogy mondani akar valamit, de egy kicsit zavarban volt.
- Khmm, szeretnék elmesélni valamit - bökte ki végül, miközben a szalvétájával játszott.
- Ajajjj, rosszul kezdődik - mondtam.
- Ne ijedj meg - mondta mosolyogva. - A múlt héten az egyik éjjel álmodtam valamit...
- Na, ez már egy kicsit jobban hangzik. Meséld el!
- Hát ez-az. Nem akarom elmesélni. Át akarom élni Veled.
- Akkor rajta! - mondtam egy kicsit izgatottan, hogy vajon mi várhat rám.
- Hát ez nem olyan egyszerű. Sokat gondolkodtam rajta, hogy tényleg akarom-e, de végül arra jutottam, hogy igen. Azt szeretném, ha bíznál bennem, és ne kérdezz semmit.
- Rendben - mondtam, bízom benned.
Szerintem mindkettőnket felizgatott egy kicsit a beszélgetés. Hazaérve még be sem értünk a hálószobába, és már egymásnak estünk. Szinte téptük le a másik ruháját. Kapkodva csókoltuk, simogattuk egymás, majd felültettem a konyhapultra, és egy határozott mozdulattal benyomultam a nedves puncijába. Hátrahajtotta a fejét, és hangosan felnyögött. Majd a szemembe nézett és a lábával átfogta a fenekem, és még jobban magába húzott. A csípőjénél fogva tartottam, és lassú, hosszú lökésekkel rohamoztam az egyre nedvesebb puncit. Ettől, mint mindig, most is megőrült, nem tudta tovább tartóztatni magát, egyre gyorsabb tempóra ösztönzött, felnyögött, megvonaglott a teste, becsukta a szemét, és a csúcsra jutott. Lassabban, körkörösen mozogtam benne tovább, tudtam, hogy ezzel el lehet nyújtani a gyönyörét.
Újra kinyitotta a szemét, én pedig láttam benne a vágyat. Eddig tartott a szeretkezés, ezután pedig éreztem rajta, hogy azt akarja, hogy megdugjam. Kihúztam a farkam a csatakos punciból, lesegítettem a pultról, megfordult, és rádöntöm a pultra.
Imádom hátulról megdugni, látom közben a formás, kemény fenekét, élvezem, ahogy csattog az ágyékom a seggén.
Megfogtam a kőkemény, lüktető farkam, és a nedves barlang felé irányítottam. Egy határozott mozdulattal felnyársaltam, amire egy hangos sóhaj volt a reakció. Most már nem finomkodtam, rögtön keményen, határozottan dugni kezdtem.
Ráfogtam a fenekére és keményen döngettem a punciját. Hátrafordult és gyönyörködött a látványban, ahogy pumpáltam a farkam, kacéran elmosolyodik, majd hátranyúlt és széthúzta a fenekét nekem. Tudja, hogy ettől mindig megőrülök. Gyönyörű látvány, ahogy még jobban előtűnt a popsija. A rózsája lüktetett, szinte kívánta, hogy kényeztessem. De most minden figyelmemet csak a puncijának szenteltem. Egyik kezemmel megfogtam a haját, és óvatosan húzni kezdtem, a felsőteste egy kicsit felemelkedett a pultról. A másikkal pedig rácsaptam egy finomat a fenekére. Tudtam, hogy ez a finom „durvulás” megteszi a hatását és Mara egyre közelebb kerül az orgazmushoz. Kicsit erősebbeket csaptam a fenekére, miközben dugattyúként mozogtam ki-be a csöpögő puncijában.
Abbahagyta a nyögést, megmerevedett a teste, majd egy halk sikítás által kísérve elélvezett. Az orgazmus megrázta a testét, visszahanyatlott a pultra és ott pihegte ki magát.
Hátrafordult és megkérdezte: - Hová szeretnél élvezni?
- Te hová szeretnéd? - feleltem kérdéssel a kérdésre.
- A fenekemre - mondta és azzal a mozdulattal széthúzta a seggét.
Kihúztam a farkam a puncijából, és őrült tempóban verni kezdtem. A mutató ujjával összeszedett egy kis nedvességet, ami kicsordult a punciból, és szétkente a segglyukán. Finoman masszírozta, és halkan nyögdécselt hozzá. Ez már nekem is sok volt. Felmordultam, és a seggére irányítottam a farkam, amiből ebben a pillanatban kitört a spermám. Egyik hullámot követte a másik, és egy jókora adagot lőttem a kívánatos popsira.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.71 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 genius33 2014. 01. 4. szombat 11:18
Nagyon jó.
#11 Haj Hab 2014. 01. 2. csütörtök 14:05
Köszönöm szépen a véleményeket, igyekszem a folytatással. Köszönöm szépen Pavlovnak az elmaradhatatlan segítséget smile
#10 Pavlov 2013. 12. 20. péntek 06:42
Kellemes! Lássuk a folytatást!
#9 x124 2013. 12. 19. csütörtök 22:28
Jó!
#8 veteran 2013. 12. 19. csütörtök 16:28
Nagyon szuper
#7 Sierra 2013. 12. 19. csütörtök 09:38
Ez NAGYON jó lett.
#6 papi 2013. 12. 19. csütörtök 08:45
Nagyon jó, folytasd.
#5 Rinaldo 2013. 12. 19. csütörtök 08:00
Szuper.
#4 A57L 2013. 12. 19. csütörtök 06:29
Nagyon jó.
#3 feherfabia 2013. 12. 19. csütörtök 05:38
Nagyon kellemes!
#2 joozsi 2013. 12. 19. csütörtök 02:04
Imádnék egy ilyen barátnőt, ha létezne.
#1 Törté-Net 2013. 12. 19. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?