Hírek

JAN.
15.
2018

Anyámmal ketten 3. rész

Hetek teltek el az első együttlétem óta anyuval. Rendszeresen élvezem finom testét azóta is. Mindig megtud lepni valami újdonsággal, nem tudok betelni vele.
Egyik szombat este bulizni hívtak a régi cimboráim. Mivel rég voltam már velük ezért nem tudtam nemet mondani. Gyorsan nekiláttam készülődni, nem sok időm volt mire ideérnek.
- Készülsz valamerre? - Kérdezte anyu rám nyitva a fürdőajtót.
- Igen, elmegyek kicsit szórakozni, későn érek haza.
- Tudod nem szeretem ha egyedül császkálsz éjszaka, ha kell, elmegyek érted kocsival
- Rendben majd meglátom.
Fél óra múlva már úton voltunk a helyi diszkóba. Amint beléptünk hírtelen megpillantottam az ex barátnőmet. Az udvariasság megkívánta hogy odamenjek köszönni.


Egy véletlen találkozás, na kivel? Persze, hogy Vele

Nem gondoltam volna, hogy újra összefutok Kingával. Nem tervezett, teljesen a véletlen játéka volt. Szeles, hűvös október reggel volt, szerda. Felöltöztem, elköszöntem menyasszonyomtól és elindultam az edzőterembe. Dolgom végeztével még elmentem bevásárolni az aznapi kajához, amikor megláttam őt. Egyedül volt, egy bevásárlókocsit tolt maga előtt. Hosszú sötét haja kikandikált fehér kötött sapkája alól. Nem vett észre először, csak egy kis idővel később, amikor már a kasszához álltunk mindketten. Láttam a meglepődöttséget az arcán egy kis zavarral kísérve. Mit ne mondjak, én sem számítottam rá. Már-már szinte feledésbe merültek a közös kalandjaink amik így közel egy év távlatából fe-felrémlettek. Köszöntem neki, egy puszit adtam az arcára és rövid beszélgetsébe elegyedtünk, amíg kivártuk , hogy ránk kerüljön a sor. Megtudtam, hogy előző este jött , de csütörtök délután már megy is vissza.


JAN.
12.
2018

Nagypapi

Gyerekkoromban gyakran nyaraltam a nagyszüleimnél. Szerettem velük lenni, sokat kirándultunk a közeli hegyekbe. Történetem idején tizenhat múltam, s koromhoz képest fejlett lány voltam. Egy éve nem voltam már a nagyiéknál, s ugyancsak meglepődtek, mennyit változtam.
Abban az évben sokat nőttem, 176 centi magas lettem, formás fenekem, vastag combjaim voltak, s a melleim is szépen fejlődtek. Megérkezésem után beszélgettünk, s én akárcsak régen, nagyapám térdére ülve meséltem, mi történt velem, amióta nem találkoztunk. Nagyapám, akár csak régebben végig simított a combjaimon, de most valahogy másként tette, vagy csak én éreztem másnak, mindenesetre nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki. Nagypapám lába kicsit elfáradt a súlyom alatt, hiszen nem voltam már olyan kicsi, mint régen, ezért térdét megemelve, feljebb húzott a combjaira, végül az ölében kötöttem ki.


Azt hiszem, most már folytathatjuk a vizsgám megírását, tanár úr.

Ma azzal a tudattal ébredtem, hogy valami izgalmas fog történni. Reggel 9-kor kinyomtam a telefonom ébresztőjét és energikusan kipattantam az ágyból. A fény lustán lopakodva kúszott be a sötétítő redői alatt, kinyitva az ablakot, elgyönyörködtem a lakásom ablakából látható lélegzetelállító tájban. A nap épp most kezdett kisütni, de még nem szárította fel a hajnal harmatcseppjeit, melyek millió könnycseppként ragyogtak. Enyhe szél fújdogált, széthordva a fákról leeső virágokat. Gyönyörű májusi nap volt. Tökéletesen tükrözte a lelkivilágomat.
Azt hiszem órákig tudtam volna így álmodozni, de készülődnöm kellett. Röpke egy óra múlva találkozom a kedvenc tanárommal, hogy beszámoljak neki mennyit haladtam a licensz vizsgám megírásával. Ahogy rá gondoltam rögtön magába zárt egy kellemes érzés és olyan élesen láttam őt magam előtt, mintha tényleg ott állna. Hmm... Marius.


JAN.
11.
2018

A buli vége

A főépületből kiszűrődő hangos zene és nevetés több száz méternyire is hallható volt a buli helyszínétől. Nem zavart senkit, hiszen a birtok messze esett mindentől, ideális helyszínt biztosítva a fiatalok fékeveszett tivornyáinak.
A társaság eleinte kulturált viselkedése az elfogyasztott alkohol mennyiségével arányosan torzult. Alkoholból pedig volt bőven.
Éjfél körül járhatott, amikor a hangulat már túllépte azt a tűréshatárt, amit a fiatalember még el tudott viselni. Rutinos volt, mindig úgy ült le a társaságba, hogy szinte észrevétlenül távozhasson. Hallgatta egy darabig a hencegő történeteket, amik sosem kötötték le igazán és azt is nagyon jól tudta, hogy sokszor tizednyi részük sem igaz.
Mosolygott társain és amikor megunta ezeket a történeteket, angolosan távozott, mint ahogy most is.


Pajkos mese

Austin lassan felém fordult, pillantása egy másodpercig a testemet fürkészte. Azután egyenesen a szemembe nézett. – Azt mondtam, eredj fel és vetkőzz le, várj meg ott. Mindent végy le magadról. Kipakolok a kocsiból és máris jövök.
Csendesen, lassan mondta mindezt, de minden egyes kimondott szava az izgalom újabb és újabb hullámát küldte a gyomrom mélyéből a combjaim közé, ahol mostanra már teljesen átnedvesedtem.
– J-jó..óó.
– Jó kislány vagy. Na, eredj... mozgás. – Azzal hátat fordított.
Kábultnak éreztem magam. Zavarban voltam. Felkecmeregtem a lépcsőn, és igyekeztem, hogy ne sokat gondoljak a történtekre. Bíznom kell most már Austinban. Azonfelül meg hazudnék, ha azt mondanám, hogy a testem nem bizsergett kellemesen és cirógatóan a várakozástól.


JAN.
10.
2018

Egy egyetemista fiú kalandjai - Timi

2007-ben kezdtem az egyetemet Debrecenben, és mivel nem vagyok az a nagyszájú, bulizós fajta nem volt még túl sok barátnőm ráadásul a szexig egyikkel se jutottam el. Év elején megfogadtam, hogy változtatni fogok ezen, évvégére elvesztem a szüzességem. Ennek megfelelően eljárogattam az egyetemi bulikra, de csak nem akart összejönni a dolog. Szép lassan eltelt az első, majd a második félév és nem sikerült egy csajjal sem összejönni. Megkezdődött a nyári vizsgaidőszak, így kénytelen voltam beletörődni, hogy nem sikerült teljesíteni a fogadalmam.
Ekkor azonban váratlan dolog történt. Egy internetes játékban, amivel régóta játszottam, megismertem egy lányt, legyen a neve most Timi. Elkértem az msn címét és ott beszélgettünk minden nap. Kiderült, hogy korombeli és elég jól néz ki, viszont van barátja. Egy-két hét beszélgetés után azonban már teljesen rámhangolódott, szakított a barátjával és megkérdezte, hogy találkozhatnánk-e.


Jeni észjárása - Kifacsart büszkeség

Tomy és Jeni egy fiatal pár, akik még a zűrzavaros egyetemi évek alatt ismerték meg egymást egy amolyan tipikus homályos pesti éjszakán. Még egy éve sincsenek együtt, valamint az egyetemet is alig néhány hónapja fejezték be, tehát jellemzi életüket a pörgés és a szenvedély. Nem régen költöztek össze egy lakásba, ami a város szívében van és elkezdték kialakítani közös kis életüket. Munkába járnak mind a ketten és amint hazaérnek, csak egy gyors étkezés és már mennek is tovább egy már előre megbeszélt programra. Legtöbbször vagy szórakozni mennek a barátokkal vagy sportolnak, mert mindkét fél rajong a mozgásért.
Jeni éveken át versenytáncolt korábban, ami egyébként meg is látszik az alakján, hiszen kiemelkedően nőies formái már messziről szemet szúrnak.