Baráti társaság 3. rész

Szavazás átlaga: 7.48 pont (56 szavazat)
Megjelenés: 2022. március 18.
Hossz: 38 703 karakter
Elolvasva: 1 791 alkalommal
Angéla története

Angéla vagyok és nemrég lettem harmincöt éves. Az egyetem elvégzése után mentem férjhez az egyik osztálytársamhoz. Mind a ketten 24 évesek voltunk. Addig engem teljesen lekötött a tanulás. Először, amikor megismertem, csak baráti viszony alakult ki közöttünk. Együtt tanultunk, szórakozni jártunk, de más semmi! Még szűz voltam és ez a dolog abszolút nem zavart. Volt viszont olyan osztálytársnőm, aki ettől a ténytől depressziós lett. Amikor néha, tánc közben összeakadtam olyan fiúval, aki tetszett, azért én is éreztem valami féle izgalmat, vágyakozást. Ezen azonban uralkodni tudtam. Az egyetem elvégzése után, egy ügyvédi irodában kezdtem el dolgozni. Fél év is elmúlt, amikor felhívott az említett egytemi osztálytársam és azt közölte, hiányzom neki! Szeretne velem találkozni. Nem voltam ellene én sem. A találkozások pedig egyre sűrűbbek lettek. Sajnos egy komoly figyelmeztető jelre, nem figyeltem fel! A fiú soha, semmi komolyabb szexuális dolgot nem kezdeményezett. Néha csókolóztunk, közben megsimogatta a melleimet, de csupán ennyi és nem több. Egy év elteltével, egy csokor virág kíséretében, gyűrűket szedett elő. Közölte, hogy feleségül akar venni! Nem megkért, hanem kijelentette. Nagyon meglepődtem, de aztán azt mondtam, hogy jól van. Hamarosan meg is volt az esküvő.
Másnap reggel nászútra, Ausztriába mentünk. Egy gyönyörű helyen lévő, hegyi szállodában volt szobánk. Kora őszi, de még nagyon jó idő volt. Az első este arra vártam, hogy megtörténjen a nagy dolog, amiről a lányok olyan sokat beszéltek! Azonban az én férjem, szépen elaludt mellettem. Egész éjjel csak forgolódtam. Törtem a fejem, miközben a horkolását hallgattam. Reggel bocsánatot kért. Arra hivatkozott, hogy az egész napos vezetéstől nagyon elfáradt. Erre azt mondtam neki:
– Akkor mostanra már kipihented magad. Talán akár szeretkezhetnénk is! Azt viszont tudnod kell, hogy én még szűz vagyok!
Rám nézett és az arcán láttam, valamiért haragszik. Meg is kérdeztem tőle:
– Most meg mi a baj Kálmán?
– Még kérded? Nem szeretem a hentesmunkát! Meg aztán én egy szűz lánnyal?
– Te aztán tiszta hülye vagy! A legtöbb férfi megköveteli a nőtől, hogy szűzen menjen hozzá! Te meg ezért pipa vagy?
– Bocsánat! Tényleg hülyeséget mondtam! Igazad van! Ígérem nagyon foglak szeretni.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 18 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.48 pont (56 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!