Egy csodás nap

Szavazás átlaga: 6.47 pont (36 szavazat)
Megjelenés: 2022. május 31.
Hossz: 8 618 karakter
Elolvasva: 615 alkalommal
Apám kitalálta reggel, hogy menjünk le a folyóra horgászni. Mivel semmi jobb dolgom nem akadt, és mert amúgy is nagyon régen horgásztam már, így igent mondtam. Összeszedtük a hozzávalókat, bepakoltuk az autómba, és már indultunk is. Aztán mikor elértük apám kedvenc horgászhelyét, bedobáltuk a készségeinket, és vártuk, hogy jöjjenek a halak. Apám közben . Sokat beszélgettünk, mert a halak nem igen kapkodták a horgainkra tűzött kaját. Aztán később már nagyon untam, hogy még egy szaros kapásom sem volt, így kiszedtem a vízből a két botomat, aztán mondtam, hogy járok egyet az erdőben.
Jó messzire elbóklásztam. Aztán már lehetett látni, hogy az erdőnek hamarosan vége, amott már házak körvonalai is látszottak. Így elindultam visszafelé. Aztán ahogy lepillantottam, láttam amint apró hangyácskák hatalmas faleveleket cipelnek. Leültem egy kidőlt fatörzsre, és néztem a hangyák gigászi küzdelmét, amit a testük tízszeresénél is nagyobb levéldarabok elhurcolásával dolgoztak. Aztán valami megvillanni látszott az erdő széle felől. Arra figyeltem. Egy srác jött befelé. Éppen felém tartott, de még nagyon messze volt. Néztem, hogy vajon hova megy. Furcsa volt, hogy állandóan körültekintget, és hátra is, hogy nem követi-e valaki. Egyre jött tovább a fák között. Megint hátrafordult, körülnézett. Én lejjebb hajoltam, és egy bokor takarásából figyeltem a furcsán viselkedő fiút. Aztán kikerült egy nagy bodzabokrot, és odaállt mögé, hogy takarva legyen a házak felől. Így énfelém pont nem volt takarásban. Felém fordulva állt. Aztán letolta a bermudanadrágját a combja közepéig, és elkezdett a farkával játszani. Hamarosan kezdett bekeményedni a cerkája. Ekkor marokra fogta, és elkezdte húzgálni. Na, kiderült hát, hogy miért nézett annyiszor körbe. Recskázni jött a fiú. Nagyon érdekelt a dolog, így szinte kúszva, araszolva közelebb mentem hozzá, hogy jobban láthassam, amint kényezteti hímtagját. Egy fa, és egy bokor takarásában teljesen zajtalanul sikerült felállnom. Alig pár méterre voltam már csak tőle. Aztán én is letoltam a nadrágomat, és őt lesve, vele együtt én is fejni kezdtem magam.
Ekkor történt egy kis baki. Kettőt csippantott a telefonom. Viber üzenetet kaptam. A fiú egyből felrántotta a nadrágját, és abban a pillanatban elindult a hang irányába. Mivel csak pár lépésre volt tőlem, még a nadrágomat sem volt időm felrántani. Ott állt velem szemben, és hol engem, hol a kőkeményen meredő farkamra nézett. Te utánam jöttél kilesni engem? ─ kérdezte.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.47 pont (36 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
genius33
2022. május 31. 08:21
#5
Nem túl életszerű :/ 
2
a
angel234
2022. május 31. 04:17
#3
Ez nem az én világom.
1
veteran
2022. május 31. 04:16
#2
Nem tanulok tőlük horgász módszert.
1
T
Törté-Net
2022. május 31. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1