A+ A-

Nagypapám és az öcsémék 1. rész

Sziasztok. A nevemet nem árulom el csak annyit, hogy budapesti lány vagyok és 22 éves. Gyakran szoktam olvasni a történeteket az oldalon, de őszintén szólva a legtöbbet egyszerre találom izgalmasnak és undorítónak. Soha eszembe sem jutott hogy egyszer én is írni fogok nektek, de most olyan valami történt velem, ami lehet, hogy az egész eddigi életemet megváltoztatja. És ráadásul karácsony napján kezdődött!
Karácsonykor nálunk az egész család. Anyu mamája apu papája a testvéreim a 14 éves Gábor és Zoli. Minden ugyanúgy történt, mint korábban. Örültünk hogy együtt vagyunk és mindenkinek jó kedve volt. Este a vacsoránál apu édesapja mellém ült.
A papi már hetvenkét éves. Majdnem teljesen kopasz és vékony, cingár emberke. Alacsony a mellemig ér viccelődni is szokott, hogy kitől örököltem a génjeimet, amitől ilyen magasra nőttem. Kedvelem az öreget, mert mindig mókásakat mond. Miután befejeztük az étkezést beszélgetni kezdtünk és közben a modellkedésre terelődött a szó. Jelenleg egyetemen tanulok de pénzt keresendő hostesskedem és az utóbbi időben modellkedem is. Soha nem vonzott ez a világ de annyiszor hívtak, hogy milyen csinos vagyok, hogy úgy döntöttem kipróbálom a dolgot. Nagy sikert arattam, mert folyamatosan kapom az új megbízásokat.
Eddig már néhány divatbemutatón vettem részt, ahol számos fénykép készült rólam. Az igazság az, hogy nem akarok beképzeltnek tűnni, de tudom, hogy nagyon jól nézek ki. 180 cm magas vagyok hosszú fekete hajjal. Az arcom mindenki szerint nagyon szép és az alakomra sem lehet panasz. A fiúk mindig azt mondják, hogy végtelen hosszúak a combjaim. De talán a melleimre vagyok a legbüszkébb, mert akkorák, mint két kisebb görögdinnye és tökéletesen kerekek és feszesek. Az meg különösen tetszik, hogy akkorák a mellbimbóim, mint az utolsó újpercem és peckesen felállnak. Ha csak egy pólót viselek, az összes fiúnak guvad a szeme, amit őszintén szólva nagyon élvezek. Ha gonosz napomban vagyok, akkor nem is veszek fel melltartót, hadd izzadjanak le a fickók. Hogy mindenemet ilyen tökéletesnek őrizzem meg, minden nap járok aerobikozni.
Mikor apu mondta, hogy milyen jó képek vannak az albumomban a nagypapi megkért, hogy mutassam meg neki. Természetesen áthoztam a szobámból és lapozni kezdtük. A papa szorosan mellém ült és nézte a képeimet. Ahogy lapozgattam és meséltem, hogy melyik kép hol készült egyszer csak belém fagyott a szó. Valaki megmarkolta a combom! Feltűnés nélkül lenéztem és nem hittem a szememnek. A papi simogatta a combomat.
Úgy meglepődtem, hogy azt sem tudtam, mit csináljak. A papi miközben szorgalmasan végigtapogatta a combom, megállás nélkül kérdezett és a képeket nézte nagy figyelemmel. A mi oldalunkon nem ült senki más így a családból senki sem látta mi történik. Ráadásul teljesen közel húzódtunk az asztalhoz. A papi szorosan mellém ült, válla a vállamhoz ért így senkinek sem tűnt fel hogy az egyik keze nincs az asztalon. A többiek el voltak egymással foglalva, pont Zoliék tanulmányi eredményét beszélték meg.
Teljesen leblokkoltam. Annyira váratlanul ért az egész dolog, hogy nem tudtam, mit csináljak. Az idegességemet leplezve megpróbáltam úgy válaszolni mintha minden semmi sem történne. De az agyamban csak úgy száguldoztak a gondolatok. Zavaromat mi sem mutatja jobban, mint hogy a lábaimat sem rántottam össze, hanem továbbra is enyhe terpeszben ültem. Bezzeg nagypapi nem volt zavarban. Egy pillanat múlva benyúlt a combjaim közé. Abban a pillanatban összezártam a lábaim de már késő volt. A nagypapám megmarkolta a puncimat!
Egyszerűen nem akartam elhinni, ami történik. Ez nem lehet igaz, hajtogattam magamban, miközben lehajtott fejjel úgy tettem mintha én is a képeket nézném. Az ujjak belemarkoltak a melegítőnadrágon keresztül a puncimba és keményem masszírozni kezdték a punim. Hiába szorítottam össze a combjaimat amennyire csak tudtam, nem bírtam megakadályozni, hogy az ujjak tovább mozogjanak a combjaim között.
A nagypapi rendületlenül tovább masszírozott, közben pedig megkérdezte, hogy jól lehet-e keresni ezzel a munkával. Figyeltem a hangomra nehogy megváltozzon miközben válaszoltam. Közben a kezemmel észrevétlenül lenyúltam az asztal és megmarkoltam a nagypapi csuklóját de nem bírtam kihúzni a combjaim közül.
Teljesen összezavarodtam. Kiáltsak fel, vagy ugorjak fel? nem tudtam, mit tegyek. Nem akartam botrányt, másrészt pedig szinte teljesen leblokkoltam. Még soha nem érzetem magam ilyen tehetetlennek. Az ujjak közben megállás nélkül mozogtak ott, ahova csak nagyon megválogatott embereket engedtem be eddig. Így telt el kb. két perc, amikor a legnagyobb rémületemre ismerős bizsergés szaladt végig a gerincemen. A nagypapi kezdett felizgatni.! Ha a helyzet nem lett volna véresen komoly nem is hiszem el, de a puncimat megállás nélkül simogató újjak nagyon is valóságosak voltak. Megremegett a hangom, ahogy a puncim benedvesedett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.22 pont (116 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 molnar94 2015. 01. 4. vasárnap 14:25
Ilyen nagypapat akarok
#9 papi 2014. 07. 20. vasárnap 05:42
Nagyon tetszik, a folytatás még jobb lesz az biztos.
#8 A57L 2013. 08. 19. hétfő 04:44
Nem rossz.
#7 sihupapa 2008. 12. 23. kedd 21:28
nem is tudom?
#6 Freddy 2007. 02. 17. szombat 17:57
Hát egy 10-est nem ér de 8-at kap ez így nem a legjobb!!!
#5 Dozer 2007. 02. 16. péntek 15:01
Nem volt rossz de olvastam már jobbat 7p
#4 xyz 2007. 02. 16. péntek 14:55
ez egy baromság! 1pötty
#3 Kiváncsi ember 2007. 02. 16. péntek 10:00
Én nálam jó nak indul, ugy hogy kíváncsi vagyok a folytatására. Remélem minél hamarabb, olvashatjuk.
#2 Novák János 2007. 02. 16. péntek 07:39
Hát derekasan szar a sztory.70 éves nagypapa és mivan a 90 éves dédpapával , meg 20 éves kankutyával ? Folytasd légyszí!!!!
#1 Törté-Net 2007. 02. 16. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?