A+ A-

Az ismeretlen ismerős...

Végre eljött a nap, hogy találkozzam azzal a férfival, aki az utóbbi időben a legtöbb erotikus képzelgésem főszereplőoje volt.
Előzménynek esetleg annyit, hogy egy ideje interneten keresztül tartottuk a kapcsolatot, és beszélgetéseink fő témája a szex volt. Mivel mindketten egy olyan kapcsolatban éltünk, amely kicsit sivár volt a mi szexuális étvágyunknak... eldöntöttük, hogy valamikor összefutunk. Nem tudtam mi lesz belőle, de nagyon izgatott voltam.
Egy szálloda kávézójában várt rám. Kicsit messze laktunk egymástól, ezért egy biztonságos helyet kerestünk.
A délelőttöm azzal telt, hogy rendbe szedtem magam... minden részemet alaposan kiborotváltam, zuhany, hajmosás, szépítkezés, és természetesen a megfelelő fehérnemű kiválasztása. Délutánra beszéltük meg a találkozót, és mikor beléptem a kávézóba, már az egyik asztalnál ült. Leültem, rendeltem egy kávét, és beszélgetni kezdtünk. Átvillant az agyamon a sok erotikus töltetű beszélgetés, és kezdett melegem lenni.
Mikor merészebb témához értünk, már kényelmetlenül fészkelődtem a helyemen. Mivel pont egymással szemben ültünk, és szerencsémre az asztalok hosszú abroszokkal voltak letakarva, óvatosan levettem a magas sarkú cipőmet, és megérintettem a lábfejét, majd a bokáját, és haladtam egyre feljebb. Meglepetten rámmeredt és huncutul elmosolyodott. Halkan odasúgta, hogy kivett egy szobát, és talán ott kellene folytatnunk a beszélgetést. Kellemes bizsergés futott át rajtam. Ahogy követtem őt, átvillant az agyamon, hogy olyat teszek, amit eddig még soha... lefekszem egy szinte ismeretlen férfival. Az agyamban megszólalt a vészcsengő, de nem foglalkoztam vele. Kívántam ezt a férfit, és meg akartam tenni, amiről az utóbbi időben annyit fantáziáltam.
Kinyitotta az ajtót, és előre engedett. Bementem a kellemesen berendezett kis szobába, és megálltam a hatalmas franciaágy előtt. Körülnéztem a szobában, de nem mertem megfordulni, az ajtó halkan becsukódott, és a következő pillanatban már ott állt mögöttem. Vállamra tette a kezét, és végigsimította a nyakamtól az ujjaimig, és hallottam, hogy halkan felsóhajt. "Fantasztikus illatod van" - suttogta bele a hajamba. A vérem forrni kezdett. Megfordultam, és szenvedélyesen megcsókoltam. Szorosan átölelt, belemarkolt a hajamba, és a keze felfedezőútra indult a testemen. Csókolgatta a nyakam, ami az egyik legérzékenyebb testrészem, és ettől csak még jobban felizgultam. Halkan nyögdécseltem, és a kezem már a pólója alatt járt, miközben ő már a melleimet kényeztette.
Félredobtam a felsőmet, és a melltartómat, hátravetettem a fejem, mikor megéreztem az ajkát és a nyelvét a mellbimbómon. Lecibáltam a pólóját és szinte rázuhantunk az ágyra. Ahogy rámfeküdt, éreztem, hogy a hatalmas szerszáma majd szétrepeszti a nadrágját. Vadul csókolóztunk, és óvatosan elindult lefelé. Mindkét mellbimbómat végignyalogatta, majd haladt egyre lejjebb. Kigomboltam a nadrágomat, és megemeltem a fenekem, hogy könnyebben levegye. Félredobta, és először az alhasamat kezdte nyalogatni, majd a combomat ,és végre elérte az ágyékomat. Félrehúzta az apró tangámat, és végig csókolta a csupasz puncim minden milliméterét.
Nagysokára megéreztem a nyelvét a csiklómon, és hangosan felnyögtem. Először csak lassan korozott rajta, de mikor hallotta mennyire kapkodom a levegőt gyorsított. Azt hittem ezt az érzést már nem lehet fokozni, de ekkor két ujját becsúsztatta a hüvelyembe, és mozgatni kezdte. Egyre hangosabban nyögdécseltem, éreztem, hogy már nem tart soká, és könyörögtem, hogy ne hagyja abba. Mikor már három ujjal ujjazott, felsikoltottam, és hatalmasat élveztem. Ujjaival még mindig bennem mozgott, és az orgazmusom nem akart csillapodni.
Mikor végre magamhoz tértem, mellettem ült és mosolygott. Lemásztam az ágyról, letérdeltem elé, és levettem a nadrágját, majd a boxer alsóját is. Gyonyörű, hatalmas szerszáma volt, alig vártam, hogy a számba vegyem. Megfogtam a tövénél, és végignyaltam az egészet. Felnyögött és a farka megrándult. Óvatosan a számba vettem, és szopogatni, szívogatni, nyalogatni kezdtem. Próbáltam az egészet bekapni, de ez nem volt egyszerű, ezért kézzel is besegítettem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.15 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2017. 10. 22. vasárnap 06:56
Szerintem is gyenge írás.
#6 vakon53 2016. 03. 20. vasárnap 13:52
Annus85 nehagydmagad lefikázni.
#5 listike 2014. 09. 23. kedd 10:34
Fantáziának is gyenge.
#4 A57L 2014. 06. 9. hétfő 09:59
Gyenge írás.
#3 andrea 2010. 06. 25. péntek 10:53
Ez mar regi sztori,olvastam mar valahol
#2 Saskia 2010. 06. 24. csütörtök 00:46
Hát kedves író, te vagy nem vagy nő vagy még sohasem volt közöd férfihez! Ne pornófilmekből próbálj tájékozódni a szexualitásról, mert akkor ilyen hülyeségeket fogsz írni - s ez a kisebb baj, de könnyen becsaphatod magad és pórul jársz. Javadra szóljon, hogy a helyesírásod szinte kifogástalan. Várj, amíg saját tapasztalatokat gyűjtesz s azután engedd el a fantáziád. Azt próbáld leírni s szerintem kitűnő novellákat fogunk olvasni tőled!
#1 Törté-Net 2010. 06. 24. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?